Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korsan düşmanlığı


Mithat

Öne çıkan mesajlar

Geçen yaptığımız anketimizde nincaların çok sayıda taraftar topladığı ve hatta korsan taraftarlarına eşcinsel denilecek konuma gelindiğini gördük, burdan yola çıkarak bu ülkede bir korsan düşmanlığı var diyebilir miyiz?

Ayrıca her sabah uyandığımda ninca marşı söyletilmek zorunda kaldım o yüzden nincaları sevmiyorum veya korsanlardı insandı abi rom falan içerdi tarzı yerlere gidebilir bu konu bunu öngörüyorum.


edit:herhangi başka çagırısım yapan kilitlenmiş topikle bağlantısı yoktur ve hatta 'bu topikte ki ne var ne yok hepiciği hayal ürünü dağılın hadi'
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/read.php?13,6248921


tamamen şundan devam edilen bir 'tartışmayı öğretme' platformu amacıdır bunlar hep. Dasaaanın başlattığı bir akım diyebiliriz. Atatürk din akp chp mhp bdp pkk belediye vali muhtar gibi şeyler olmadan gayet bambaşka bir dünyanın bambaşka bir olayıyla ilgili tartışmada da kavga çıkıyor mu hakarete varıyor mu onu araştırıp , sorun bizde mi yoksa konu da mı bunu görüyoruz. 'korsana oy veren gaydir' diyecek konuma gelindi geçen konuda , sorun dasaaa da kanaatine vardım ben mesela :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mesela bir ninja bi şekilde güverteme çıksa ve mınçıkasıyla yada kollarıyla kendi kendine fiti fiti hareketler yapmaya başlasa ona sadece bunu gösteririm.


http://t2.ftcdn.net/jpg/00/18/53/11/400_F_18531134_mtIdJZDVTO7GxMnZ8syaCzfAa95OeKnH.jpg



bu benim kancamdır ve aynı zamanda bir soru işaretidir. ne yapıyorsun salakmısın sen? anlamına gelir kancamı ona göstermem. ninja saçmaladığının farkına varır ve duraksadığı anda kancamı boğazından geçirip onu kendime doğru çekerim. öpecekmiş gibi yaparım ama öpmem çünkü ben gay değilim korsanım. kancamı boğazından çıkarıp yere serilmesini bile beklemeden arkamı dönüp topallayarak kamarama doğru giderim. ve adamlarıma emrederim; onunla köpek balıklarına güzel bir ziyafet çekin! çünkü ben acımasızım. çünkü ben bir korsanım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...