Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nimo Codec Pack?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Su divx codeclerini yuklemek icin en kolay yol nimo diye hatırlıyorum. Ama nimo' nun bir problemi vardı, bir kac dosyayı beraber yuklememek gerekiyordu. Yuklendiginde problemler yaratıyordu. Onların hangi dosyalar oldugunu ve ne ise yaradıkları hakkında bilgi verebilecek kimse var mı?
Mesaj tarihi:
Valla nimo enteresan bir olay ben ne zaman kursam 5 seferi n2 sinde filan sorun çıkarıyor codeclerde çakışma oluyor filan ama 3 seferde de mükemmel oluyor.[hline]What if the prophecy is true.
Isn't it worth to fighting for?
Isn't it worth to dying for?
Mesaj tarihi:
Bir kac dosyanın beraber yuklenmemesi gerekiyor. Ona dikkat ettigin zman gayet guzel oluyor. Su ana kadar hic problem cikarmadi bende ama simdi bu dosyalar nydi onu hatırlamıyorum o yuzden full install ettim ve cakısma oldu. O dosyaların isimleri neydi onu bulmam gerek. BEnde daha onceden bir .txt dosyasında yazıyordu o ama su an bulamıyorum.
Mesaj tarihi:
nimonun kendi içinde yazıyordu zaten[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki:
Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü.
Mesaj tarihi:
Eyvallah Bone sagolasin valla bendeki de korluk bugune kadar kac kere yukledim hic orda yazdıgını gormemistim. Sagolasin cevap yazan ellerin dert gormesin. BEni buyuk dertten kurtardın.
Mesaj tarihi:
rica ederim[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki:
Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü.
Mesaj tarihi:
Peki bende sunu sorayim hazir bahsi gecmisken,

Zamaninda etmisiz bi hata yuklemisim hepsini simdi WMP ile ne divx izleyebiliorum dogru duzgun ne de baska bisey.Real play le iteleye kakalaya calistiriorum ama altyazi olayi olmuyor dolayisiyla WMP ye muhtacim.

Format neyin atmadan bunu nasil duzeltebilirim?[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Mesaj tarihi:
nimo codec'in uninstall özelliği vardı.
uninstall et tekrar yükle istersen.

ayrıca bsplayer çek.
onla izlemeyi dene.

gene olmazsa aklıma bir tek format geliyor[hline]You want a piece of me, boy?
Mesaj tarihi:
Bsplayer

Bsplayer'ı çek. Türkçe desteği falanda var kaliteli bir program.[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki:
her ejderhanın icinde bi kedi yatar
her kedinin icinde de bi ejderha yatar
her içinde bişi yatan ejderhadır
her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar.
Mesaj tarihi:
Hallettim sagolun olay bazi audio codeclerden kaynaklaniyormus onlari uninstall edince duzeldi. Simdidide sesler once yada sonra geliyor tam anlayamadim :D bunada sukur...

bs player fazla ram yedigi icin v player kullaniyorum oda gayet kullanisli bi program idare ediyor.

ilginiz icin sagolun...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Mesaj tarihi:
Alpha 3.11,Divx 4.12,Ac3,Ogg,Xvid,DivX Bundle 5.02 kurarsan biseycikler kalmaz. Divx in kendi programi yerine radlight,bs player yada V player kullanmani oneririm alt yazi destegi var ucununde. Bu programlari buradan bulabilirsin.
Yanliz her onune gelen XviD codecini yuklersen yemyesil bi ekrandan baska bisey goremezsin.O yuzden farkli versiyonlarda xvid codeclerini yukleme.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
  • Yeni Oluştur...