Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Gene klasik bir nasıl giderim konusu :), kızılaydan cermodern e en kolay nasıl giderim soru kısaca :) dip not: evelden açılmış bir konu bulup uplayıp onun içidne soracaktımda arama çalışmıyor kusruma bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Sıhhıye metro durağında in (Kızılay'dan yürü ya da işte), Adliye'nin yanındaki ince yoldan gir, 300 metre sonra filan sağında kapısını görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 GERGE ay başında yıldız aspavadan dürüm ister misin yapayım soruyu ben o zmn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 metrodan baya yakın, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Gideceksen bugün git yalnız sanırsam yarın bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 yarın son günü direkte, bugün gidemedim işlerim vardı, bakıcaz artık. olmadı kızılaya geri döner, oradan odtüdeki cernden gelen fizik sergisine bakarım, ayda cer modernde dali dışında 1 sergi daha var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 O değil de ezilmeden nerede bisiklet kullanılabilir fikri olan var mı? Bahçeliden kiralıcam ama nereye gidelim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 çiftlik olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar