Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Gene klasik bir nasıl giderim konusu :), kızılaydan cermodern e en kolay nasıl giderim soru kısaca :) dip not: evelden açılmış bir konu bulup uplayıp onun içidne soracaktımda arama çalışmıyor kusruma bakmayın.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Sıhhıye metro durağında in (Kızılay'dan yürü ya da işte), Adliye'nin yanındaki ince yoldan gir, 300 metre sonra filan sağında kapısını görürsün.
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 GERGE ay başında yıldız aspavadan dürüm ister misin yapayım soruyu ben o zmn :)
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Gideceksen bugün git yalnız sanırsam yarın bitiyor.
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 yarın son günü direkte, bugün gidemedim işlerim vardı, bakıcaz artık. olmadı kızılaya geri döner, oradan odtüdeki cernden gelen fizik sergisine bakarım, ayda cer modernde dali dışında 1 sergi daha var galiba.
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 O değil de ezilmeden nerede bisiklet kullanılabilir fikri olan var mı? Bahçeliden kiralıcam ama nereye gidelim bilemedim.
Öne çıkan mesajlar