nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 zegna o cok iyi gider iyi arastirda sat, magic find iyi str iyi ayrica socket vs guzel gider o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Tamam tamam 50k son rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 30kya koydum direk gitti lan.Kandırdınız 60'a koyacaktım ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Nasil koyyonuz lan. Su slot yok olayini bi ben mi yasiyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 AH olayı apple cihazlarına indirilebiliyor mu, wow da sanırım öyle bişi vardı ya. Borsa gibi bütün gün takip ederim olmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 The_Delucian said: Meov said: Harir said: 10kya aldım bunu kaça koysam acaba bilemedim sdf 80 felan max 20k eder, uzerinde + damage yok, weapon speed yok, 3 hanei statlar yok, yok yok yok, o kadar gideri olan bir item degil, sahsen ben 5k vermem :) valla ben şuan gayet güzel levelına göre iyi legendary autumn's call'u 25kya koydum öyle diyim. ki amulet zor bulunuyor farkmaz legendary olması diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Şu an hiçbir cihaza inmiyor sadece oyun ekranından yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 elimde düşük level baya bi rare var.normal vendor fiyatının 3 katına satıyorum iyimi yapıyorum bilmiyorum sanki ucuza gidiyor gibi!?ya biri yatırım danışmanım olsun satış başına komisyon veririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 level 60 a geldikten sonra pek denemedim ticaret olayini, level atlama kalmadigi icin gear yenileme ihtiyacim kalmamisti. Fakat simdi inferno act2 icin gear yenilemek icin yine yapayim dedim bu sefer 59-60 icin, bu levellarda cok zor. 50-55 e inince daha rahat ama 2 milyona silah alicam, 10-50 bin yapa yapa 5-6 saat araliksiz kasmam gerek ah de ugrasilcak gibi degil, 2 saat ugrastim, 1 milyon yaptim da degmiyo yani artik level arttikca cunku insanlar artik kaca satacagini biliyor. ucuza dusurmek zor artik, rmah ciksa ugrasmam valla. alicam 5 milyon altin koydum kafaya. act 2 gecilmiyo bile yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 saatlerce ah kovaladım ya bugun 200k lık itemı falan 5-6 k ya koyanlar oluyo kapanın elinde kalıyo valla bende 2-3 tane aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Ya biraz alakalı bi konu, ben magic itemlerin gereksiz olanlarını direk kırıyorum blacksmithde. Acep bunun faydası var mıdır? Yoksa direk satsam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 lvl 60 altını vendorluyorum ben matları zaten çok ucuz. lvl 60ları kırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 10 slotluk ahye 11 item koymayı başardım az önce lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 bidlediğin item satılınca parası geri geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 eed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 6-7bin gold'a baya baya ust bas dizdim lan. Bazi item'larin fiyati saka gibi. edit : level 30-35 icin konusuyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 iyi iteminiz olursa satmayın lan bana verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 bir itemim bug'a girdi satışa koyamıyorum, düzeltmenin yolu var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Flassh said: bir itemim bug'a girdi satışa koyamıyorum, düzeltmenin yolu var mı Var.İtemini yanına al durabilitysi full gozukse bile repair et.Aynısı banada oldu 55/55 gorunuor ama 1 gold alıyor vendor repair icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 saol deniyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 abi hic bir sey bilmiyorum oyunu oynamadim hic bilgisayarim yok. ama muhabbetlere bakiyorum: bu ne lan MMO mu oldu bu oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 abi benim ah ciddi bugli galiba, itemlarin gelmesi gitmesi degil bahsettiğim bug hicbirsey satilmiyor. sirf denemek amacli su itemi 5k bid'e koydum, daha bidleyen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 AHde genel bi salaklık var bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 o paraya bana yar etmezler diye kimse bidlememiştir o item ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ben alırım o item i ya bana sat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar