Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ticaret Sistemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
The_Delucian said:

Meov said:

Harir said:

10kya aldım bunu kaça koysam acaba bilemedim sdf

80 felan

max 20k eder,

uzerinde + damage yok, weapon speed yok, 3 hanei statlar yok, yok yok yok, o kadar gideri olan bir item degil, sahsen ben 5k vermem :)

valla ben şuan gayet güzel levelına göre iyi legendary autumn's call'u 25kya koydum öyle diyim. ki amulet zor bulunuyor farkmaz legendary olması diye düşünmüştüm.
Mesaj tarihi:
elimde düşük level baya bi rare var.normal vendor fiyatının 3 katına satıyorum iyimi yapıyorum bilmiyorum sanki ucuza gidiyor gibi!?ya biri yatırım danışmanım olsun satış başına komisyon veririm :D
Mesaj tarihi:
level 60 a geldikten sonra pek denemedim ticaret olayini, level atlama kalmadigi icin gear yenileme ihtiyacim kalmamisti. Fakat simdi inferno act2 icin gear yenilemek icin yine yapayim dedim bu sefer 59-60 icin, bu levellarda cok zor. 50-55 e inince daha rahat ama 2 milyona silah alicam, 10-50 bin yapa yapa 5-6 saat araliksiz kasmam gerek ah de ugrasilcak gibi degil, 2 saat ugrastim, 1 milyon yaptim da degmiyo yani artik level arttikca cunku insanlar artik kaca satacagini biliyor.

ucuza dusurmek zor artik, rmah ciksa ugrasmam valla. alicam 5 milyon altin koydum kafaya. act 2 gecilmiyo bile yoksa.
Mesaj tarihi:
Flassh said:

bir itemim bug'a girdi satışa koyamıyorum, düzeltmenin yolu var mı

Var.İtemini yanına al durabilitysi full gozukse bile repair et.Aynısı banada oldu 55/55 gorunuor ama 1 gold alıyor vendor repair icin.
  • Yeni Oluştur...