forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 1234567 tarzı bişey de site de uyarmıyor şifreni değiştir aga diye ne bu rahatlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 lan her siteye farklı şifre veecek olsam hafıza şampiyonu olurum sdfg. basıyorum genelde aynı kombinasyonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 http://www.hurriyetdailynews.com/turkish-police-secret-files-password-123456-hackers-reveal-.aspx?pageID=238&nid=15187 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 şifresi çalınanlar dava açmış: http://www.ntvmsnbc.com/id/25360003/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Böyle şeylere password generator kullanın kafanız rahat etsin. Yıllardır tık demedi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 şu an beleş premium veriyo. bakan herkeşi görebiliyonuz. kredi kartı info istio ama girip sonra subs iptal edince premium kalıyo tabi 1 ay boyunca. ilgilenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 iki tane şifreyi tutamayan adamlara bir de kredi kartı mı veriyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 yonja gibi site bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Oski said: şu an beleş premium veriyo. bakan herkeşi görebiliyonuz. kredi kartı info istio ama girip sonra subs iptal edince premium kalıyo tabi 1 ay boyunca. ilgilenin maxigenous said: iki tane şifreyi tutamayan adamlara bir de kredi kartı mı veriyorsunuz ? sanal kart verseydin bari kaliteli stalk icin yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 çok dertliyim x mail ile üye oldum ismimi değiştirip hesabı kapattım sonra aynı maille yeniden üye oldum eski hesap arama motorlarında gözüküyor eski isimle kaldırmıyorlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 http://i.imgur.com/9YaA5.png silin o gorili temalı çalışmam yine de sonuç alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bu siteyi türkçe olarak "link edin" şeklinde okuyan (ne de güzel uymuş ha) o kadar çok insan var ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 daha anlamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 linkdin diye okumaktan daha kolay link edin. ben linkıdin diye okuyanı da çok duydum. linkdin diye söyleyince de anlamıyolar bi de ne dediğimi sdfg. ben de mi yanlış okuyom lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 2. kez 1 aylık premium hediye etti lan adamlar. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 aquila said: yoklukta. asfjg huehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 kozalak said: 2. kez 1 aylık premium hediye etti lan adamlar. ahahah sürekli hediye ediyorlar zaten. hani ulan hediye etmişlerken kullanayım demeyin ihtiyacınız yoksa, çünkü ayda 2 kere falan premium yolluyolar bana, kabul etmedikçe yolluyolar sdlkfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 kozalak said: linkdin diye okumaktan daha kolay link edin. ben linkıdin diye okuyanı da çok duydum. linkdin diye söyleyince de anlamıyolar bi de ne dediğimi sdfg. ben de mi yanlış okuyom lan Ben de linkdin diyorum anlamıyolar. Evet biz zekiyiz onlar aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 "roket adam" said: kozalak said: 2. kez 1 aylık premium hediye etti lan adamlar. ahahah sürekli hediye ediyorlar zaten. hani ulan hediye etmişlerken kullanayım demeyin ihtiyacınız yoksa, çünkü ayda 2 kere falan premium yolluyolar bana, kabul etmedikçe yolluyolar sdlkfsdf niye kullanmayalım abi? ben sanal kredi kartı numarası veriyorum, üyeliği aktif edip subscription u kapatıyorum hemen. verirlerse kullanırım mis gibi. kim araştırmış senin profilini falan görüyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 bi kere hediye edince ve kullanınca tekrar hediye etmeyeceklermiş gibi geliyor :) ediyolarsa ben de kullanayım bu ay sdflkdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 veriyor da Kredi kartı bilgisi falan istiyor aktif hale getirmek istediğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 "roket adam" said: bi kere hediye edince ve kullanınca tekrar hediye etmeyeceklermiş gibi geliyor :) ediyolarsa ben de kullanayım bu ay sdflkdf valla ben vermezler sanıyodum ama verdiler abi. ben de şaşırdım. kredi kartı bilgisi kısmı için de yukarda yazdığım gibi sanal kartımı veriyorum. premium aktif olduktan sonra da subscription ı iptal ediyorum. 1 aylık premium iptal olmuyor, kullanıyosun sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 premiun'ın ne olayı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 kaliteli stalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 2 tane kız benim profili stalklamış eheheh sevindirik oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar