KapIKulu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Yakışıklılık falan hikaye para ve/veya çenedir bunun formülü. Yoksa tamamı kadınlardan oluşan adaya düşsen boş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Seele said: copry said: İstiyorsa uğraşır, uğraşırsa da değişebilir yeteneği varsa. yanlis anladiysam beni düzelt. simdi biriyle beraber olmak icin yetenek mi lazim. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 KapIKulu said: Yakışıklılık falan hikaye para ve/veya çenedir bunun formülü. Yoksa tamamı kadınlardan oluşan adaya düşsen boş. :) Yakışıklılık önemli buba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 SeaGle said: http://25.media.tumblr.com/tumblr_lfqx1tykds1qahmsqo1_500.jpg HAhaha harikaymış. TEşekkürler stewen segal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 13-19 yas araligi, capture basligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Seele said: xunn said: Kız arkadaşa niye ihtiyaç duydugunu sorgularsa sorunun kaynagına iner, kendi başına mutlu mesut yaşar. sex icin tabiki baska niye ihtiyac duysun ki serinkide soru? Duzenli seks. Gerci bunun icin illa sevgili bulmaya gerek yok fakat en sik yontem bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 forever alone iliski uzmanlari bir tik otenizde isteyin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 reyou said: 13-19 yas araligi, capture basligi. CApture başlığı : ingilizce terimler kullanarak takılan eleman tererrorrörörörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Feamer said: Ne dersiniz? yanlış. erkek bulmakta sorun yaşayan hatun kişi de çok var sanılanın aksine. yoksa hemen hemen aynı sayıdaki kadın ve erkeğin olduğu ülkemizde bu kadar abaza olmasının sebebini açıklayamayız. ayrıca hatun kişi sayısının fazla olduğu ortamlarda geçirdiğin her 1 saate karşılık bir tanesiyle tanışma ihtimalin % 0,79 artıyor. elemanın hıyarlık kat sayısını eksi çarpan olarak kullanmak gerekir ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 yildirimokur said: reyou said: 13-19 yas araligi, capture basligi. CApture başlığı : ingilizce terimler kullanarak takılan eleman tererrorrörörörö http://forum.paticik.com/search.php?13,author=263840,match_type=USER_ID,match_dates=0,match_threads=0 optm. kib. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 İstatistiğe gel demek istiyorum ama yalan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 müh. fakültesinden ing. kursuna gittin full kız tek erkek fabrikaya gittim full erkek böyle hormonal deformasyona uğramamışsa insan, farketmez kız görsün bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 sosya.. of yazarken bile yoruldum /bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 SeaGle said: http://25.media.tumblr.com/tumblr_lfqx1tykds1qahmsqo1_500.jpg kahkaha attım lan asdöasşödşasödlasödlasdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Kız arkadaş olsunda ne olursa olsun mantığı ile hareket edersen kıza arkadaşon olur. Bizim bir arkadaş adam gitti ona yazdı olmadı, buna yazdı olmadı, en sonunda birinii buldu 6 aydır çıkıyorlardı şimdi evleniyorlar. Yani önemli olan niyet. Gir her ortama her eli ayağı düzgün kıza yazarsan sonunda birini bulurusn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 akustik gitar çal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Abi 6 ay çıkıp evlenmek de yani. İki insanın birbirini tanıması için 2 yıl minimum süre bence ya. Evlilik dediğin de clan kurmak değil ki canın sıkılınca dağıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Değil 2 sene benim gibi 5 sene çıksan olmuyor. İnsanlar zamanla ciddi değişiyor. 15 senin üstüne karşılıklı yeni keşfettiğimiz yönlerimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Filiiiiiiiizzzz...sevişelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 SeaGle said: Abi 6 ay çıkıp evlenmek de yani. İki insanın birbirini tanıması için 2 yıl minimum süre bence ya. Evlilik dediğin de clan kurmak değil ki canın sıkılınca dağıt. Sana göre 2 yıl, ona göre 6ay bana göre evlenmeye ne gerek var. Takılsın insanlar beraber, mutlularsa devam etsinler değillerse herkes kendi yoluna. yada evlensinler, olmaıd ayrılsınlar, bu kadar drama gerek yok, evlilikde çok matah birşey değil, haytaın zorluklarına karşı beraber duracağız, hayır lan ben tek başıma zaten duruyorum, ben sevdiğim kızla sadece güzel yanlarını paylşamk isterim hayatın. Bombok sefil, gelecek kaygıları ile dolu bir evlilik olmaktansa, tek başıma karşı drumak bana daha makul görünüyor, en azından o sefilliğime kendim başa çıkabilirim, ama evlilkde sizin sefilliğinize eşiniz ve olmadı çocukalrınızda mahkum oluyor, bunada beraber katlanıyoruz hayata diye yüceliyorlar birde :). İnsanların haikattten belli bir yaşdan sonra hayat ile ilgili seçimlerine rol oynayan esas faktör korku oluyor. Sevgi, veya aruzları değil. Adam seviyor kızı, sonra kaybetme korkusu devreye girince evlenme kulağa mantıklı geliyor. İş hayatı olsun, şu olsun bu olsun hep gelecek için kendini güvenceye alma korkusundan kaynaklı bence. Seçimelrimizi korku belirliyor. Halbuki gelecek kaygısı olmadan, hayatını idame ettrime sorunu olmasa, insanların yuzde 99 u yaptığı işe ve hayata ve evliliğe devam etmz. Evlilik temelinde sevgi yok malasef sadece gelecek için bir ortaklıl kuruyorsunuz, evliliğin temelindede bu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 ilişkiden/evlikten ne beklendiğini, iki tarafında ortak karar vermesi gerekiyor, yoksa sorunlar çıkıyor. birde zaten iki tarafta istekli olduktan sonra kafaya dert almaya gerek yok, ne kadar yeteneksiz ve yetersiz olsanız da, ilişkinin herhangi bir aşamasında ki herhangi bir davranış pek sorun teşkil etmez. ama nasıl diyelim köşede duran birini tavlamak v.b. ise istenen bunu için yetenek ve çeşitli meziyetler gerekiyor tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar