Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D3 nuub area

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lvl 60 olunca her champion falan kestiğinde üstüne bi buff geliyo, 5'e kadar artıyo. 30 dakka veya skillerini dğeiştirene kadar sürüyo. verdiği bonusta daha cok/iyi item düşürme bonusu
Mesaj tarihi:
Cuce said:

lvl 60 olunca her champion falan kestiğinde üstüne bi buff geliyo, 5'e kadar artıyo. 30 dakka veya skillerini dğeiştirene kadar sürüyo. verdiği bonusta daha cok/iyi item düşürme bonusu

peki 60 olmadan önce skill değiştirmenin veya çıkıp girmenin falan hiçbi etkisi yok mu loota?
Mesaj tarihi:
Ya delircem be fakirlikten nefesim kokuyor gene bu oyunda da.
AHye bi bakayım dedim resmen utandım ya halimden. LvL14 uyduruk item 15k 20k fiyat çekmişler hadi pahalı desem neyse ama aynı itemdan yakın fiyata bi suru var. Ya bu millet parayı veya bu itemı nerden kazanıyor yav sinir bastı. Varsa bir bildiginiz para kazanma yolu yazında ogrenelim.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Ya delircem be fakirlikten nefesim kokuyor gene bu oyunda da.
AHye bi bakayım dedim resmen utandım ya halimden. LvL14 uyduruk item 15k 20k fiyat çekmişler hadi pahalı desem neyse ama aynı itemdan yakın fiyata bi suru var. Ya bu millet parayı veya bu itemı nerden kazanıyor yav sinir bastı. Varsa bir bildiginiz para kazanma yolu yazında ogrenelim.

Uzerindeki her itemde magic find bonusu olmasina ozen goster. Helm socketinada magic find bonus veriyor gemlerden biri. Magic findi %50 uzerine cikinca adim basi item dusuyor. Ayrica lvl 14 itemin ederi 20k degil. Gayet 6-10k ya rare ful set duzuyorsun. Buyouta gore sirala itemleri ona gore bak.
Mesaj tarihi:
abı bence oyna gıtsın bosver setı metı lvl 14te.

magic findada gerke yok magic find olucağına vit olsun üstünde.
takıcağın yenagae gemde kelleye rubydir.
Mesaj tarihi:
Yemicem içmicem bi set dizicem diyorum ama dayanamayıp Crafte para basıyorum bitiyor para :P
Bu arada craft tek skill dimi yani armor ayrı silah ayrı değil tek yerden train oluyor.
Mesaj tarihi:
You can have any spells on any buttons you want. You can even have 3 spells of the same class.

Just turn on elective mode in the options menu. I wonder how many people dont know about this lol.
Mesaj tarihi:
Şu elective mode Blizzard'ın oyun hakkında verdiği en kötü karar olabilir. Zaten yetenekleri kategorilere ayırmak bir yol gösterici oluyor yeni oyuncular için. Elective mode'un tek yaptığı insanlara tercihlerinin kısıtlı olduğu izlenimini vermek.
Mesaj tarihi:
Ya ben çok ölücüyüm ya da bana hayvan gibi altın çıkıyor. Daha ilk act'ı bitirmedim. Blacksmith level 3. 200 shield yapıyor. Levelim 15. Yaklaşık 40k da altın var. Bu arada wizard olay. Bana yapmış sanki blizzard
Mesaj tarihi:
_Spartacus_ said:

Şu elective mode Blizzard'ın oyun hakkında verdiği en kötü karar olabilir. Zaten yetenekleri kategorilere ayırmak bir yol gösterici oluyor yeni oyuncular için. Elective mode'un tek yaptığı insanlara tercihlerinin kısıtlı olduğu izlenimini vermek.

alakası yok ben yeri geliyo aynı kategoriden 3 skill koyuyorum 6 skill slot içine
  • Yeni Oluştur...