Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D3 nuub area

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Ya delircem be fakirlikten nefesim kokuyor gene bu oyunda da.
AHye bi bakayım dedim resmen utandım ya halimden. LvL14 uyduruk item 15k 20k fiyat çekmişler hadi pahalı desem neyse ama aynı itemdan yakın fiyata bi suru var. Ya bu millet parayı veya bu itemı nerden kazanıyor yav sinir bastı. Varsa bir bildiginiz para kazanma yolu yazında ogrenelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Ya delircem be fakirlikten nefesim kokuyor gene bu oyunda da.
AHye bi bakayım dedim resmen utandım ya halimden. LvL14 uyduruk item 15k 20k fiyat çekmişler hadi pahalı desem neyse ama aynı itemdan yakın fiyata bi suru var. Ya bu millet parayı veya bu itemı nerden kazanıyor yav sinir bastı. Varsa bir bildiginiz para kazanma yolu yazında ogrenelim.

Uzerindeki her itemde magic find bonusu olmasina ozen goster. Helm socketinada magic find bonus veriyor gemlerden biri. Magic findi %50 uzerine cikinca adim basi item dusuyor. Ayrica lvl 14 itemin ederi 20k degil. Gayet 6-10k ya rare ful set duzuyorsun. Buyouta gore sirala itemleri ona gore bak.
Sosyal ağlarda paylaş

_Spartacus_ said:

Şu elective mode Blizzard'ın oyun hakkında verdiği en kötü karar olabilir. Zaten yetenekleri kategorilere ayırmak bir yol gösterici oluyor yeni oyuncular için. Elective mode'un tek yaptığı insanlara tercihlerinin kısıtlı olduğu izlenimini vermek.

alakası yok ben yeri geliyo aynı kategoriden 3 skill koyuyorum 6 skill slot içine
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...