Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 şu buff olayını da anlatsa bir hayırsever keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 lvl 60 olunca her champion falan kestiğinde üstüne bi buff geliyo, 5'e kadar artıyo. 30 dakka veya skillerini dğeiştirene kadar sürüyo. verdiği bonusta daha cok/iyi item düşürme bonusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Cuce said: lvl 60 olunca her champion falan kestiğinde üstüne bi buff geliyo, 5'e kadar artıyo. 30 dakka veya skillerini dğeiştirene kadar sürüyo. verdiği bonusta daha cok/iyi item düşürme bonusu peki 60 olmadan önce skill değiştirmenin veya çıkıp girmenin falan hiçbi etkisi yok mu loota? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 yok fönlünüzce dğeiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 oooh canıma değsin o zaman. tnx cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Ya delircem be fakirlikten nefesim kokuyor gene bu oyunda da. AHye bi bakayım dedim resmen utandım ya halimden. LvL14 uyduruk item 15k 20k fiyat çekmişler hadi pahalı desem neyse ama aynı itemdan yakın fiyata bi suru var. Ya bu millet parayı veya bu itemı nerden kazanıyor yav sinir bastı. Varsa bir bildiginiz para kazanma yolu yazında ogrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ticaret başlığına gir abi. oluyo o. ben de 3 itemda 50 k yaptım direk kassan baya iş var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Absolut said: Ya delircem be fakirlikten nefesim kokuyor gene bu oyunda da. AHye bi bakayım dedim resmen utandım ya halimden. LvL14 uyduruk item 15k 20k fiyat çekmişler hadi pahalı desem neyse ama aynı itemdan yakın fiyata bi suru var. Ya bu millet parayı veya bu itemı nerden kazanıyor yav sinir bastı. Varsa bir bildiginiz para kazanma yolu yazında ogrenelim. Uzerindeki her itemde magic find bonusu olmasina ozen goster. Helm socketinada magic find bonus veriyor gemlerden biri. Magic findi %50 uzerine cikinca adim basi item dusuyor. Ayrica lvl 14 itemin ederi 20k degil. Gayet 6-10k ya rare ful set duzuyorsun. Buyouta gore sirala itemleri ona gore bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 abı bence oyna gıtsın bosver setı metı lvl 14te. magic findada gerke yok magic find olucağına vit olsun üstünde. takıcağın yenagae gemde kelleye rubydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Yemicem içmicem bi set dizicem diyorum ama dayanamayıp Crafte para basıyorum bitiyor para :P Bu arada craft tek skill dimi yani armor ayrı silah ayrı değil tek yerden train oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 You can have any spells on any buttons you want. You can even have 3 spells of the same class. Just turn on elective mode in the options menu. I wonder how many people dont know about this lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Şu elective mode Blizzard'ın oyun hakkında verdiği en kötü karar olabilir. Zaten yetenekleri kategorilere ayırmak bir yol gösterici oluyor yeni oyuncular için. Elective mode'un tek yaptığı insanlara tercihlerinin kısıtlı olduğu izlenimini vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Mail yok dimi yani birine item yollamak için illa AH kullanmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Senin açtığın oyuna girerek trade yapabilirsiniz town'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 O zaman çok parası olan biriniz bana bi 100k gold versin plx lordum 1000gp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 abi lvl 14te parayi nabican allah askina, her gordugun seye heves etme =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Train edicem bişileri item yapıcam ekmegimi taştan cıkarıcam ama ilk sermaye yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ekmegini canavardan cikarican o zaman, dungeon mungeon gez, +gold item tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Ya ben çok ölücüyüm ya da bana hayvan gibi altın çıkıyor. Daha ilk act'ı bitirmedim. Blacksmith level 3. 200 shield yapıyor. Levelim 15. Yaklaşık 40k da altın var. Bu arada wizard olay. Bana yapmış sanki blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 eğer ben bu oyunu oynarım diyorsanız takmayın kafanıza maddi sorunları infernoda 5 valorla normal mob 1k gold düşürebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 en noob soruyu soruyorum neden blacksmith repair yapamıyor?!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 orayi calismamislar okulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 bs 5 tane scroll istiyor train için. onları nerden alırz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 _Spartacus_ said: Şu elective mode Blizzard'ın oyun hakkında verdiği en kötü karar olabilir. Zaten yetenekleri kategorilere ayırmak bir yol gösterici oluyor yeni oyuncular için. Elective mode'un tek yaptığı insanlara tercihlerinin kısıtlı olduğu izlenimini vermek. alakası yok ben yeri geliyo aynı kategoriden 3 skill koyuyorum 6 skill slot içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 moriQ said: bs 5 tane scroll istiyor train için. onları nerden alırz ? nightmare moda geç, 5 mobtan birinden düşüyor nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar