Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 ...hakkında hiç bir fikrim yok. Uydunet'e geçiyorum, Pazartesi gelip kuracaklar (yarın gelecekti ne güzel ama modem gecikti). Uydunet'te ayda 1,84 TL'ye bir, 2,77 TL'ye 2 tane static IP veriyorlarmış. Alsam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 uydunette zaten ip değişmiyo öyle zırt pırt gerek yok al ya da alma farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 uzaktan bağlantı işin yoksa (ki no-ip falan var) gereksiz.Ayrıca bazen exploit etmen gereken şeyler oluyor farklı ip adresleri ile proxy vpn falan kasmadan modeme reset atarak halledebiliyorsun falan bence gereksiz ev kullanıcısı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 kabloda adsl gibi her modem resette yeni ip alamıyosun zaten bence statik çok gereksiz + baya sakat privacy için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 pc'in sunucu görevi görmeyecekse olabildiğince gereksiz bir hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 ad3m said: Ayrıca bazen exploit etmen gereken şeyler oluyor, bence gereksiz ev kullanıcısı için.ev kullanıcısına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Bir sekilde engellenirsen bir yerlerden sikinti yaratiyor. Baska bir zarari yok statik IP'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 bankalar icin guvenli mesela asiri guvenlik istiyorsaniz static ip'den internet subesi girisi tanimlayabiliyorsunuz. tabi oyle bir durumum yok ogrencilik rulz ama konuda hassas insanlar icin iyi uzaktan baglanti icin benim cok isime yariyor. no-ip filan ugrasmiyorum. web sitelerimdeki trackerlardan kendimi cikarabiliyorum boylece karismiyor sonucta ben cok girdigim icin. bilmiyorum ben sabit ip seviyorum. bir zarari yok. baskasinin kullanilmis ip'sini kullanmam arkadas benim ip'im benimdir dfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar