dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bu takımdan adam olmaz arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fidel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Liebe said: itin poposuna sokup gönderdik lan adamı resmen. o popoda Aykut olmalıydı hatta Azizle beraber, böyle bir insana bunun yapılması cidden tam bir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 di mi. ben de katılıyorum. son derece gereksiz yani. esas hakkedenleri almak varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Ahahahaa oh wow. Yazıklar olsun. Türkiye'nin son dönemdeki en iyi oyuncusunu Aykut ve Aziz'e harcattıran Fenerlilere de, harcayan yönetici ve teknik kadroya da. Taraftarın caddeyi dolduracağı bir zaman varsa o da yarındır. Alex'e yapılan çok büyük haksızlık. Ama konu Fenerbahçe olunca vefa sadece Mado'da satılan boza olabiliyor anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 fenerbahce buyuklugu enteresanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 abi kimsenin bu duruma sessiz kalacağını sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fidel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 vaperon said: Ama konu Fenerbahçe olunca vefa sadece Mado'da satılan boza olabiliyor anca. Hangi takımlısın bilmiyorum ama büyük olasılıkla GSlisin. GS'nin 96-00 kadrosundan kime jübile yapıldı? nerdeyse hepsi kovulur gibi ayrılmak veya futbolu bırakmak zorunda bırakıldı. O değilde Alex o kadar mükemmel bir insan ki, istese bu sene oturur ve 3m avro daha alır Fenerden. Ama o kendi başvuruyor yönetime ayrılmak için ve 1m avro gibi paralara BREye gidip yine futbol oynamak istiyor, bu son deminde bunu yapacak adamı parmaklan gösterirler dünyada. Allah gibi adamı kovuyorlar valla gelmez bidaha böylesi ahhh ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 aziz yıldırım, palpatine gibi adam herkes tapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bülent timurlenk twitterdan yazmış: - Alex vardı da ne oldu? Son haftada 3 şampiyonluk kaybettik... + O 3 sezon son haftaya şampiyonluk ihtimaliyle nasıl geldin peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 aziz yıldırım kendini kurtarmak için önce alexi harcadı. devre arasına kadar aykutu harcar çıkar iki tane atarlı konuşma yapar.yine taraftar aziz başgan diye gezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Valla her yerde "ben bu kulüpte oldukça Aykut da olacak" diyip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Galatasaraylı değilim. Ayrıca yazdıklarımın yanlış hiçbir tarafı da yok. Tarafsız gözle dışarıdan bakınca görünen Fenerbahçe bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 aykutun arkasındayız olayı hikaye bikaç maç daha başarısız sonuçlar gelirse imkansız yani.AYKUT ÇOK ISRAR ETTİ üzülerek vedalaştık draması yapılır. aziz yıldırım şimdiden janjanlı teknik adam arıyordur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Kaptan twit attı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 alex gg. kontratı sonlandırmış. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 hemen biz alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 gs ye gelsin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 alex gitmiş la ben bile üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 yazık oldu adama be herkese yapılırdı da alexe yaptıkları muameleye bak lan ben sinirlendim. taraftar eğer akıllıysa alex tişortu giyip yürürler.resmen kaç senedir klubu sırtlayan adamı tek suçlu ilan ettiler 2 maç sonunda helal marsilya maçında çıkıp golünü atıyor.aykut admaı cıkarıyor maç 2-2 kasımpaşa maçında oyundan cıkıyor 0-0 iken 2-0 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Alex'le yolların ayrılması doğru olmuş. tabi yanında Aykut ve Aziz'de gitmeliydi. Alex klübün sahibi gibi davranıyordu taraftarı arkasına alıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fidel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Aygutlan Aziz elele bir efsaneyi bitirdiler, kına yaksınlar. Yukarda yazılan gibi 15 gün sonra da janjanlı hoca bulur Aziz, onunlan idare eder içeri girip kardeşini yerine oturtana kadar. Nedir lan bu adamdan çektiğimiz, Sultan I. Aziz oldu yabıştı koltuğa çeyrek asırı tamamlayacak galiba ölene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 mani said: Alex'le yolların ayrılması doğru olmuş. tabi yanında Aykut ve Aziz'de gitmeliydi. Alex klübün sahibi gibi davranıyordu taraftarı arkasına alıp. bence olay adamın gitmesi değil.bu şekilde gönderilmesi.yaparsın sene sonu jubilesini güzel güzel yollarsın 2 günönce heykilini dikip 2 gün sonra paketlemek saçmalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 alex de souzaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 net söylüyorum ; aygut dilmen 1 Kasım 2012 yıldırım aziz 1 Şubat 2013 göremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 yuh sözleşmesi bile feshedilmiş. Aziz gidince bir süre sonra Aelx TD olarak geri gelir Fenere. asdfgasdfg Şu rekor da 3 golle Aykut efendi de kalmış oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar