Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

kimse kötü oyundan dolayı seçmiyo alexi kurban. yaptıklarını hangi klupte yaparsa yapsın, kadro dışı kalırdı alex.

alex en sevdiğim futbolcu fenerbahçede; ama böyle olmaz. bi oyun oynadı işte. ya herro ya merro. yenildi. yakışmadı alexe bunları yapmak.

bu saatten sonra başka çözüm yoktu. geç bile kalındı.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

kimse kötü oyundan dolayı seçmiyo alexi kurban. yaptıklarını hangi klupte yaparsa yapsın, kadro dışı kalırdı alex.

alex en sevdiğim futbolcu fenerbahçede; ama böyle olmaz. bi oyun oynadı işte. ya herro ya merro. yenildi. yakışmadı alexe bunları yapmak.

bu saatten sonra başka çözüm yoktu. geç bile kalındı.

aziz aykut el ele gitse en güzel çözüm olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

ne yapmış alex o kadar biri anlatabilir mi kadro dışı kalmak için?

tribünde oturması mı yani neden?

yoksa twitt atıp şu takımlarla görüşüyorum( ki aynısını aziz yıldırım televizyonda söyledi) lig arasında başka takıma gidebilirim demesi mi?

yoksa sizin bilip benim bilmediğim bir şey mi var?
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

ne yapmış alex o kadar biri anlatabilir mi kadro dışı kalmak için?

tribünde oturması mı yani neden?

yoksa twitt atıp şu takımlarla görüşüyorum( ki aynısını aziz yıldırım televizyonda söyledi) lig arasında başka takıma gidebilirim demesi mi?

yoksa sizin bilip benim bilmediğim bir şey mi var?

Yoldaydım, maçı mobil modemle bölük pörçük izleyebildim. İkinci yarı Alex'i tribünde görünce "kırmızı kart mı gördü lan" dedim onu araştırdım, o kadar söyliyim. Bir oyuncunun, hele ki takım kaptanının, kulübede oturmak yerine soyunma odasına/tribüne gidebileceği tek durum kırmızı kart görmektir.

Ben görmedim ama "gol yendikten sonra gülüyor" iddiası vardı bir de, o da doğruysa göndersinler PAF'a orada çıksın idmana. Çıkmazsa da bassınlar para cezasını, biraz ücretini karşılar.
Sosyal ağlarda paylaş

gol yedikten sonra gülüyordu biraz yalan. yani gülümseme demek ayıp o ifadeye. dikkat ettim ben de çünkü.

alex tribüne gidemez oyundan çıktıktan sonra. yani gidebilir de, KAPTAN gitmemeli. stoch da aynı şekilde. bir de marsilya maçından sonra soyunma odasında eğlendikleri falan iddiaları var, apayrı.

ya şu an tek gerçek var; aykut kocaman bu süreci idare edemedi. geçen sene adam çok yıprandı (psikolojik olarak takımın başında 2 yıldır taş gibi duran adam). gelinen noktada ya aykut gidecekti (denedi), ya da alex gidecekti.

şimdi deplasmanda uefa maçı var, içeride beşiktaş maçı var. sonra da milli maç arası zaten. üstüste iki kötü sonuç sonunda aykut kocaman aziz yıldırım'ı falan dinlemeden basar istifayı.

asıl rezalet o zaman başlar asıl; daum gelince aykut kocaman badem gözlü olur ahahah. o zaman taraftar çok ağlar, şimdi zico diye ağladığı gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

gol yedikten sonra gülüyordu biraz yalan. yani gülümseme demek ayıp o ifadeye. dikkat ettim ben de çünkü.

evet bu kısmı beni bile rahatsız etti ikinci golden sonra sanırsam yaptı bu gülme işini eliyle kapattı ama yakalandı yinede
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

şimdi deplasmanda uefa maçı var, içeride beşiktaş maçı var. sonra da milli maç arası zaten. üstüste iki kötü sonuç sonunda aykut kocaman aziz yıldırım'ı falan dinlemeden basar istifayı.

asıl rezalet o zaman başlar asıl; daum gelince aykut kocaman badem gözlü olur ahahah. o zaman taraftar çok ağlar, şimdi zico diye ağladığı gibi.

Bişey olmaz. Dediğin kötü sonuçlar gelirse zaten UEFA yalan olmuş demektir, Daum da ligi gayet iyi götürüyor Fener'de, "oo takım toparlandı! Kaplan Daum!" denir hemen önümüzdeki seneye kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...