moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 kimse kötü oyundan dolayı seçmiyo alexi kurban. yaptıklarını hangi klupte yaparsa yapsın, kadro dışı kalırdı alex. alex en sevdiğim futbolcu fenerbahçede; ama böyle olmaz. bi oyun oynadı işte. ya herro ya merro. yenildi. yakışmadı alexe bunları yapmak. bu saatten sonra başka çözüm yoktu. geç bile kalındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 he bu arada aziz yıldırım gitmeden bu kulüp her zaman kör topal ilerlemeye mahkum. şu potansiyel şu güç düzgün bi başkan-yönetim elinde olsa çok farklı yerde olabilirdi şu an futbol takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 moriarty said: kimse kötü oyundan dolayı seçmiyo alexi kurban. yaptıklarını hangi klupte yaparsa yapsın, kadro dışı kalırdı alex. alex en sevdiğim futbolcu fenerbahçede; ama böyle olmaz. bi oyun oynadı işte. ya herro ya merro. yenildi. yakışmadı alexe bunları yapmak. bu saatten sonra başka çözüm yoktu. geç bile kalındı. aziz aykut el ele gitse en güzel çözüm olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ne yapmış alex o kadar biri anlatabilir mi kadro dışı kalmak için? tribünde oturması mı yani neden? yoksa twitt atıp şu takımlarla görüşüyorum( ki aynısını aziz yıldırım televizyonda söyledi) lig arasında başka takıma gidebilirim demesi mi? yoksa sizin bilip benim bilmediğim bir şey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bende hak veriyorum sana zaten, Aziz kendi kuyusunu kazıyor haberi yok, bjk maçında bakalım kadın taraftarlarımız ne yapacak başkan elinde mikrofonla beklemeli bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 çok karışıcak tribünler ceza kalktığı zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Evet, şimdiden planlama başladılar zaten. İlk seyircili maçta Aykut ile Aziz'i yakından izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Aykut'a karşı direk bir şey olacağını sanmıyorum ama oldu ki kötü skorlar gelir beyaz mendiller aykut için sallanmaya başlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 aykut çoktan bitti normal taraftarın kafasında. asıl azize sıçrıcak tepkiler o zaman kavga eksik olmıcak her hafta tribünde. aykut istifa ediyo aziz göndermiyo. kime tepki olur bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 yok demek istediğim aykutun son 2 maç kredidsi kaldı bu 2 maç sabredecek bence taraftar ve 2 side çok önemli maçlar ama aziz için direk tepki koyabililer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Heykel ugursuzluktur!!!! Onumuzdeki heykellere bakalim :) Ops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 İlk taraftarlı ma.ta (erkek) bence baya olay çıkıcak taraftar arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 aykut kocaman 2 maça gider işte millet bi yatışır sonra aziz yıldırım aynen devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Sorun çıktığı andan itibaren 2 hafta içerisinde bu kangreni çözmen gerekirdi. Geç kalındı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 tribünde bu birlik varken aziz yıldırım'ın işi zor, bakalım kimleri sokacak bu sefer tribüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Şike olaylarından sonra bu Aziz'i tutmaları zaten. Kaydıracaktı ayaklarını bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Zep said: ne yapmış alex o kadar biri anlatabilir mi kadro dışı kalmak için? tribünde oturması mı yani neden? yoksa twitt atıp şu takımlarla görüşüyorum( ki aynısını aziz yıldırım televizyonda söyledi) lig arasında başka takıma gidebilirim demesi mi? yoksa sizin bilip benim bilmediğim bir şey mi var? Yoldaydım, maçı mobil modemle bölük pörçük izleyebildim. İkinci yarı Alex'i tribünde görünce "kırmızı kart mı gördü lan" dedim onu araştırdım, o kadar söyliyim. Bir oyuncunun, hele ki takım kaptanının, kulübede oturmak yerine soyunma odasına/tribüne gidebileceği tek durum kırmızı kart görmektir. Ben görmedim ama "gol yendikten sonra gülüyor" iddiası vardı bir de, o da doğruysa göndersinler PAF'a orada çıksın idmana. Çıkmazsa da bassınlar para cezasını, biraz ücretini karşılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Alex tribüne kendi mi çıktı yönlendirildi mi o belli mi peki? Baroni'yi gözlemci yönlendirdi diye yazdı mesela Alex için bir şey yazmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 gol yedikten sonra gülüyordu biraz yalan. yani gülümseme demek ayıp o ifadeye. dikkat ettim ben de çünkü. alex tribüne gidemez oyundan çıktıktan sonra. yani gidebilir de, KAPTAN gitmemeli. stoch da aynı şekilde. bir de marsilya maçından sonra soyunma odasında eğlendikleri falan iddiaları var, apayrı. ya şu an tek gerçek var; aykut kocaman bu süreci idare edemedi. geçen sene adam çok yıprandı (psikolojik olarak takımın başında 2 yıldır taş gibi duran adam). gelinen noktada ya aykut gidecekti (denedi), ya da alex gidecekti. şimdi deplasmanda uefa maçı var, içeride beşiktaş maçı var. sonra da milli maç arası zaten. üstüste iki kötü sonuç sonunda aykut kocaman aziz yıldırım'ı falan dinlemeden basar istifayı. asıl rezalet o zaman başlar asıl; daum gelince aykut kocaman badem gözlü olur ahahah. o zaman taraftar çok ağlar, şimdi zico diye ağladığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 fizban said: gol yedikten sonra gülüyordu biraz yalan. yani gülümseme demek ayıp o ifadeye. dikkat ettim ben de çünkü. evet bu kısmı beni bile rahatsız etti ikinci golden sonra sanırsam yaptı bu gülme işini eliyle kapattı ama yakalandı yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Ben Alex'in yerinde olsam ağzımı kapatmakla saklamakla falan uğraşmaz parmakla Aykut'u göstererek 32 diş sırıtırdım. Az bile yaptı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 aynen maçı ben de izledim ağzını falan kapattı ama hani 'ilahi adalet beni çıkardın yine yedin golü' gibisinden sırıttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 SON DAKİKA | Kadro dışı bırakılan Alex de Souza, takım arkadaşları ile vedalaşarak tesislerden ayrıldı. böyle mi olcaktı kaptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 zico o sene takımı şampiyon yapamadığında bir tek allahın kulu görmedim zico gitsin diyen.kendi kendine gelin güvey oldu aziz. çok büyük bi kırılmaydı. büyük bi pişmanlıktı.. imzam da o günden beri değişmedi zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 fizban said: şimdi deplasmanda uefa maçı var, içeride beşiktaş maçı var. sonra da milli maç arası zaten. üstüste iki kötü sonuç sonunda aykut kocaman aziz yıldırım'ı falan dinlemeden basar istifayı. asıl rezalet o zaman başlar asıl; daum gelince aykut kocaman badem gözlü olur ahahah. o zaman taraftar çok ağlar, şimdi zico diye ağladığı gibi. Bişey olmaz. Dediğin kötü sonuçlar gelirse zaten UEFA yalan olmuş demektir, Daum da ligi gayet iyi götürüyor Fener'de, "oo takım toparlandı! Kaplan Daum!" denir hemen önümüzdeki seneye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar