Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

Kuyt'tan bahsediyoruz abi, Simao'nun geldiği dönemdeki kadar katkı sağlasın 1 sezon her şekilde şu parayı çıkarır.

BJK taraftarına Simao'nun bu sezon ki kötü performansı zerre koymuyorsa, hem çok ucuza gelmiş olması hemde geçen sezon geldiğinde verdiği mükemmel katkıdandır.

Ki bizdeki Simao'nun aksine Kuyt tam bir görev adamı, yine Simao ile karşılaştırırsak eski Simao diyebiliriz :D İstatistik kasamasa bile hücum hattında mükemmel destekleyici olacaktır.

Her şekilde harika transfer, yani Türkiye'de yerlilere bile verilen paralar ortadayken Kuyt gibi bir adamı resmen beleşe aldı Fenerbahçe, reklamı yeter diyelim klasik bir şekilde :)

Ben yeni sezon bir Fener forması alırım Kuyt baskılı o kadar diyeyim asdfds zaten seviyordum
Sosyal ağlarda paylaş

Kuyt ayrı bir oyuncu. Vardır böyle ayrı benzersiz oyuncular, illa büyük yıldız, takımı üstüne kur anlamında değil de. Olic, Suker, Bergkamp gibi adamlar. Kuyt da öyle işte. Bir kere etik bir adam, fizik olarak çok düştü Roy Hodgson sonrası o biraz soru işareti.

Kuyt-Sow-Stoch ön üçlüsü gayet kaliteli. Fakat arkasındaki 3lü ortasahada güvenilecek adam yok. İşin kötüsü Emre o kadar kilit bir pozisyonda oynuyordu ki muadili için CL'yi garantilemesi gerek Fenerbahçe'nin çünkü deli bonservis ödemesi gerekecek
Sosyal ağlarda paylaş

lan kuyt haberini rasgele görünce bağırdım evde dün akşam.

liseden beri yaklaşık 6-7 yıldır türk futbolunu takip etmiyorum. bu sene kuyt lu fener forması alıp, eve de digitürk taktırmayı düşünüyorum şimdi.

zatan EPL için alıcaktım ama neyse. keh keh.

benim için süper bir futbolcu kuyt. Gerrard gibi, Del Piero gibi, Luis Enrique gibi, Materazzi gibi futbola başka futbolcuların katamayacağı tatlar katan oyunculardan bence. acayip sevindim.
Sosyal ağlarda paylaş

Amrabat gibi adamlar yerine Kuyt gibi adamlar her zaman takıma daha faydalı olur. Ben takıma katkı açısından ikinci bir Elmander olabileceğini düşünüyorum, büyük transfer bence. Büyük balık kaçırmışız, fantazi peşinde koşmaya gerek yok bu adam tam bir takım oyuncusu olduğu için yıllardır hücum gücü çok yüksek olan milli takımda forma giyebiliyor. Stoch'tan filan iyi transfer bence..
Bizimkiler iyi kanat oyuncusu bulacağız diye fantaziye girecek o belli oldu. Adı sanı duyulmamış G.Amerikalı filan gelirse çoook yazık olur...
Neyse bakalım Transfer savaşları başladı, iyi oldu...
Ha öbür tarafta Amrabat iyi tabii dedim ama göreceli bakarsak ben heralde Kuyt'u tercih ederdim...
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Kuyt ayrı bir oyuncu. Vardır böyle ayrı benzersiz oyuncular, illa büyük yıldız, takımı üstüne kur anlamında değil de. Olic, Suker, Bergkamp gibi adamlar. Kuyt da öyle işte. Bir kere etik bir adam, fizik olarak çok düştü Roy Hodgson sonrası o biraz soru işareti.

dafuqqqqq??!?

bergkamp-suker ikilisi ile olic-kuyt kıyaslanmış. unfırıkin bılivıbıl
Sosyal ağlarda paylaş

ambrabat'a avrupa takımları bile 14.5 vermez ki?

tamam yetenekli, patlama olasılığı var ama kim niye oradan bu fiyata alsın? Ha bi sie deriz.

Hasan Ali'de tek şartla o fiyata giderdi, o da bizde Euro 2012'ye katılmış ve orada harika bir performans göstermiş olsaydı...

Eee hazırlık maçlarında bile yer yer saçma hareketler yapan bir adama 6.5 vermek...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...