Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 türkiyede nasıl oynadığını görmeden kesin yorum yapmamak lazım ya oyunculara, wonderland gibi ligimiz var maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Kuyt'tan bahsediyoruz abi, Simao'nun geldiği dönemdeki kadar katkı sağlasın 1 sezon her şekilde şu parayı çıkarır. BJK taraftarına Simao'nun bu sezon ki kötü performansı zerre koymuyorsa, hem çok ucuza gelmiş olması hemde geçen sezon geldiğinde verdiği mükemmel katkıdandır. Ki bizdeki Simao'nun aksine Kuyt tam bir görev adamı, yine Simao ile karşılaştırırsak eski Simao diyebiliriz :D İstatistik kasamasa bile hücum hattında mükemmel destekleyici olacaktır. Her şekilde harika transfer, yani Türkiye'de yerlilere bile verilen paralar ortadayken Kuyt gibi bir adamı resmen beleşe aldı Fenerbahçe, reklamı yeter diyelim klasik bir şekilde :) Ben yeni sezon bir Fener forması alırım Kuyt baskılı o kadar diyeyim asdfds zaten seviyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 umarım yönetim,bu sene bi yıldız aldık,mehmet topal'ı aldık yeter bunlar baroni emrenin yerinde oynar diyip transfer işini bırakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bu sene 4 3 3 e kesin gecis olacak gibi galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Kuyt ayrı bir oyuncu. Vardır böyle ayrı benzersiz oyuncular, illa büyük yıldız, takımı üstüne kur anlamında değil de. Olic, Suker, Bergkamp gibi adamlar. Kuyt da öyle işte. Bir kere etik bir adam, fizik olarak çok düştü Roy Hodgson sonrası o biraz soru işareti. Kuyt-Sow-Stoch ön üçlüsü gayet kaliteli. Fakat arkasındaki 3lü ortasahada güvenilecek adam yok. İşin kötüsü Emre o kadar kilit bir pozisyonda oynuyordu ki muadili için CL'yi garantilemesi gerek Fenerbahçe'nin çünkü deli bonservis ödemesi gerekecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bergkamp ile kuyt'u olic'i aynı cümlede kullanmak için ne içmek gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Zegna said: bu sene 4 3 3 e kesin gecis olacak gibi galba. alex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 lan kuyt haberini rasgele görünce bağırdım evde dün akşam. liseden beri yaklaşık 6-7 yıldır türk futbolunu takip etmiyorum. bu sene kuyt lu fener forması alıp, eve de digitürk taktırmayı düşünüyorum şimdi. zatan EPL için alıcaktım ama neyse. keh keh. benim için süper bir futbolcu kuyt. Gerrard gibi, Del Piero gibi, Luis Enrique gibi, Materazzi gibi futbola başka futbolcuların katamayacağı tatlar katan oyunculardan bence. acayip sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Amrabat gibi adamlar yerine Kuyt gibi adamlar her zaman takıma daha faydalı olur. Ben takıma katkı açısından ikinci bir Elmander olabileceğini düşünüyorum, büyük transfer bence. Büyük balık kaçırmışız, fantazi peşinde koşmaya gerek yok bu adam tam bir takım oyuncusu olduğu için yıllardır hücum gücü çok yüksek olan milli takımda forma giyebiliyor. Stoch'tan filan iyi transfer bence.. Bizimkiler iyi kanat oyuncusu bulacağız diye fantaziye girecek o belli oldu. Adı sanı duyulmamış G.Amerikalı filan gelirse çoook yazık olur... Neyse bakalım Transfer savaşları başladı, iyi oldu... Ha öbür tarafta Amrabat iyi tabii dedim ama göreceli bakarsak ben heralde Kuyt'u tercih ederdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bergkamp falan denmiş............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 BulletRide said: Kuyt ayrı bir oyuncu. Vardır böyle ayrı benzersiz oyuncular, illa büyük yıldız, takımı üstüne kur anlamında değil de. Olic, Suker, Bergkamp gibi adamlar. Kuyt da öyle işte. Bir kere etik bir adam, fizik olarak çok düştü Roy Hodgson sonrası o biraz soru işareti. dafuqqqqq??!? bergkamp-suker ikilisi ile olic-kuyt kıyaslanmış. unfırıkin bılivıbıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 http://inciswf.com/eto.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 tüm gruplar okul açıkta toplanıyor, güzel günler bizi bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 lucio diyorlar, baya güzel olur bence, 2 sene daha oynar o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 doldurmasınlar yaslıları ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 dedeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 kuyt bu sezon fenerbahçenin gerçek anlamda işine yarar bir transfer olacağa benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 "Amrabat ve Hasan Ali'yi istedik. Kayserispor Amrabat için 14.5 milyon, Hasan Ali için 6.5 milyon Euro değer biçti. Fenerbahçe'nin İdari Menajeri Hasan Çetinkaya Kafası mı güzel bu kayserinin. Bu nasıl bonsevis bedelleri.Bursaspor da zamanın da vermedi volkan şen ve sercanı. Ellerinde patladı ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ohannes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 fenere 14.5 ise gs'ye 25 falandır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 http://www.zaytung.com/sondakikadetay.asp?newsid=179147 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ambrabat'a avrupa takımları bile 14.5 vermez ki? tamam yetenekli, patlama olasılığı var ama kim niye oradan bu fiyata alsın? Ha bi sie deriz. Hasan Ali'de tek şartla o fiyata giderdi, o da bizde Euro 2012'ye katılmış ve orada harika bir performans göstermiş olsaydı... Eee hazırlık maçlarında bile yer yer saçma hareketler yapan bir adama 6.5 vermek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 avrupa takımları bizim takımlar kadar para vermez zaten hicbir oyuncuya. hele turkiye'deki bir oyuncuya hehe. ama mehmet topuz'un 9 milyona satıldıgı kulup icin amrabat da hasan ali de o paralara satılabilir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Topuza, Tabataya vaktinde o paralari verirsen, Hasan Ali'ye de 6,5 lira fiyat cekerler. Normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Fener PSG den Gameiro ile anlaştı diyorlar. Eğer gerçekse Kuyt ile beraber süper iki transfer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar