mep Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 fizban said: alex girince birşey yapmadı aslında. alex girince takım iyi oynadı ama, çünkü selçuk çıktı, ve takım yüklenmesi gerektiğini anladı. olay bu. İmza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ilk yari, o sondaki gibi oynasaydi fener belki atardi 2-3, ama o durumda adamlar oyle oynamazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Uzun zamandir bu kadar umutsuz bir sekilde sezona baslamamistik sanirim.aragones ile baslarken bile daha iyi bi hava vardi. Ayrica aykut gitsin artik yeter yilmaz vural bile olur,hic degilse degisikllik olur ne kadar kotu olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 janis said: DoruK said: bana hatalı bir mesajımı göster amma ağladınız yahu Millet zaten gergin , sende iyice kiskirtiyorsun. Bu forumda ne kadar ban yemek istemedigi icin sana kufur etmeyip icine atan varsa , bir o kadar da ban man dinlemeyip kufuru basacak adam var. Ama ne gerek var dimi umumi bir yerde kufur yemeye. Belki burda seni ve aileni taniyanlar vardir. Hos olmaz yani onlarin onunde kufur yemek. Kafanda canlandirsana bi .of çok tın kendini rezil edecek şekilde salya saçmak isteyen varsa buyursun istediğini yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Cons said: chp atatürk fenerbahçe ben kisaca ce to ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Myshkin said: başlıktan kafasına göre mesaj silip ö.m. den hakaret eden adamın mod olduğu bölümde ne olsa şaşırmayacaksın. Ben kafadan /ignore çektim, siz de öyle yapın çok güzel oluyor. Gereksiz adam çok her birine cevap vermeye kalksak ömür yetmez. Herkes çağı ölçüsünde mesaj atıyor işte, mal ortada. aynen dediklerine katiliyorum hehe msjlari kafasina gore silip om den hakaret eden adamin mod oldugu yerden olsa olsa tualet olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 aquila cemaattenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 3 Temmuz'dan beri yaşanan bu süreçte , Emenike'nin Moskova'ya gidişi ve bir sonraki sene , ayarlanmışcasına Moskova ile karşılaşmamız sonucu büyük Fenerbahçe'miz elenmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 aquila said: terbiyesiz bi adamsin. sende cok terbiyelisin. genc ve parlak gelecegin var insallah burda boyle terbiyesizlerin icinde delikanliligini kaptirmazsin baby. babyboy aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Ayrica bu haber dogurmudur ya? Alex : Baskan yuzume bakmadi. iyice soguttu bu haber beni aziz babbo dan. nedir abi bu alex e alinan tavir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 İğnelemenin ve atışmanın bir dozajı var fakat direk kişisel saldırıdan uçmuş çetoritto. Gayet normal bu, ne modlukla alakası var ne birşey. Birbirimize hafiften laf sokmalar zaten hep oluyor ama kalkıp da sen ne biçim insansınla başlayan bir paragraf yazarsan uçarsın. Takımları bu kadar kişiselleştirmeyin artık. Baggio da böyle iğneli yazardı kimse de banleyin demezdi, sen de o tarz akılııca cevap verirdin veya veremezdin. Kalkıp da sen ne biçim adamsın demezdin. Aynısını arada Zegna da bol bol yapıyor, aynı şekilde cevap alıyor. Melo'ya imalı şekilde it dedi diye kimse Zegna'ya asıl sen itsin demiyor, yine aynı şekilde futbol üzerinden cevabını veriyor, fark burada. Kimsenin kollandığı filan yok, ama Mojo'sundan, catliketheelf'ine bilmem hatırlamadığım o kadar çok Fener'li geçti ki buradan, hepsi de ban'ı hakketiler. Kaldı ki aquila'ya laf etmek filan iyi kompleks gerektirir, adam forumun en large adamı direk dışarıdan gözle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 period. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Bu adamın ban vakti gelmemiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 S-H said: Kiskirtma,tahrik vs yasakti ama sozde yasak iste.gs macindan sonra suruyle koyduk caktik mesaji reportladim,niye banlanmadilar deyince adminler bakicak vs diye cevap geliyor ama cetintas ornegi gibi hakaret edenler gayet banlabiliyormus.sonra bisey deyince art niyet oluyor iste. Defalarca bu konu gündeme geldi defalarca anlattık, tekrar anlatıyoruz. Moderatörün herhangi birisini forumdan, bölümden ya da konudan banlama, uçurma yetkisi yok. Moderatör sadece admine durumu bildiriyor, admin onaylarsa o kişi ceza alıyor. Kimi durumda moderatöre gerek bile kalmadan admin görüp uçuruyor, kimi durumda da online admin olmadığı için birisi görene kadar o kişi at koşturmayı sürdürüyor. Acil durumlar için bir ara TW sistemi vardı, ama o da sanırım rafa kalktı. Bunun dışında dün bilgisayar başında bile değildim, olaylarla alakam yok. Ama şöyle bir bakınca cetoritto'nun neden uçtuğu ortada. Kendisi hakaret etmeyi çok seven bir insan. Böylelerini burada tutmuyoruz. Hakaret yok diye şu ana kadar kaç kez uyarı aldı, ama tavrını sürdürmedi. Bir don kişot edasıyla önüne gelene hakaret etmenin özgürlük olduğunu ve uyarıları dikkate almamanın otoriteye karşı özgürlüğü savumak olduğunu düşünüyor. Tahrik kısmına gelince, espirili takılmaları hoş görüyoruz, abartanı ya da tahrik edeni uyarıyoruz, genelde zaten burada çözülüyor iş. Eğer bilinçsiz yaptığını düşünüyorsak 2. kez uyarıyoruz. Bilinçliyse ve/veya 2. uyarıda da düzelmediyse o zaman yapacak bir şey kalmıyor. Tabii tahrik için ne yaptığı da var. Her söz aynı kriterde değerlendirilmiyor. Aynı şekilde tahrik olmayan sözleri tahrik varsayan, ya da kafasına taktığı gıcık olduğu adamın her sözünü tahrik diye şikayet eden pek çok üye var. Burada açıklasak çok kişinin yüzü kızarır. Ancak espiri ile tahrik arasında biraz flu bir çizgi olsa bile hakaretin eni boyu belli, çok net, o yüzden o konuda daha net ve kesin ceza hükmü uygulanıyor. cetoritto net bir şekilde hakaret etti, ve bunu daha önceki uyarılarına rağman sürdürdü. Son olarak Myshkin daha önce yaptığı terbiyesizlikler sonucu ceza aldığı için kendince bana bir kin güdüyor, komik şekilde burada olsun başka bölümlerde olsun gelip gelip arada laf atmaya her konuya beni karıştırmaya falan çalışıyor, burada da aynı şeyi yapmış. Oysa yaptığı densizlikleri şuraya koysak insanın yüzünün kızarması gerekir. Tabii herkes aynı utanç duygusuna sahip değil. Ben kendisini pek umursamaya gerek görmüyorum. Elbet o da bir gün büyüyecek, o zamana kadar da zaten kişisel kanaatimce forum geneli itibariyle pek kaale alınası veya dikkat edilesi bir insan çizgisi çizmediği için kendisini moderasyon işlevi dışında dikkate almamakta çok da bir kayıp görmüyorum. Herhangi bir şekilde moderasyon veya moderatörlerden şikayetiniz varsa adminlere iletmekte her zaman serbestsiniz. Kimse bundan alınmaz, gocunmaz. Zaten moderasyon olarak olabildiğince şeffaf bir şekilde çalışıyoruz. Ben niye ceza aldın diyeni, o niye almadı diyeni özel mesajdan olabildiğince cevapsız bırakmamaya çalışıyoruz. Bizim hakkımızda da şikayetleri belirtebilirsiniz. Adminlerden de şikayetiniz varsa (ki kendilari bu forumun kurucuları tarafından seçilmiş olup forum kültürünü devam ettiren ve sağlayan en eski üyeleri arasında yer almaktadırlar) zaten yanlış forumda yanlış web sitesindesiniz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 have you lost your mind? Never in your wildest dreams Never in your wildest dreams in your wildest You could hear the loudest screams Comin from inside the screen, you a wild bitch Tell me what I gotta do to be that guy Said her price go down, she ever fuck a black guy Or do anal, or do a gangbang It’s kinda crazy that’s all considered the same thing Well I guess a lotta niggas do gang bang And if we run trains, we all in the same gang Runaway slaves all on a chain gang Bang, bang, bang, bang, bang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 bir de okunsa edit: copy pastelediğime pişman oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Ya rewender allah aşkına senin doruktan ne farkın var? forumda adam kayırma yok diyenin alnını karışlarım bırak adam kayırmayı rename yapılıp devam eden tipler var. Birde trollerin bir adım ötesindeki marullara gelsin; dünya küçük :) Takıma gelince hocanın alexe yaptıkları, yaptığı yanlış transferler, oyuncu seçimleri, yanlış taktik vs.. bunun bir çok saçmalıktan gına geldi, halen ısrarla selçuku oynatıp, topuzu çıkarıp cristianı sokma gibi aptallıklar yapmaya devam edecek gibi gözüküyor, yazıklar olsunki izlenecek bir şey yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 valla adam kayirma var diyosaniz, futbola en cok bakan 2 admin fenerli. rename yapma diye bisey zaten yok, banlenip yeni acc alan var, onlar da cat diye iste bu adam su diye belirlenemiyo her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 çok temiz düşüncelisin umarım iyi bir çocuk olup şirinleri görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 sleepingdeath said: çok temiz düşüncelisin umarım iyi bir çocuk olup şirinleri görürsün. amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 5 mac seyircisiz ceza aynen devam. İndirim olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 neyin cezasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 geçen seneki GS maçından gelen 5 maç seyirciz oynama cezasına itiraz etmişti FB. Kabul edilmemiş. Kadın ve çocuklarla devam 4 maç daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar