Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

Meireles gelirmi bilmiyorum ama oraya o tarz bir adama ihtiyacımız var, topu alıp ileri taşıyacak, inşallah güzel bir transfer yaparlar. Birde clye kalırsak transfer olacak muhabbeti var, iyide clye kalmassak isyan çıkar be, isyanı yatıştırmak içinde transfer yaparlar yani şu iş şu saate kalacak iş değildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Alex'e haksızlık yapılıp yapılmadığını biz bilemeyiz. "Haksızlık" nedir, düşünülen taktiğe uygun ve formu da yerinde oyuncuyu kasti bir şekilde oynatmamaktır. Bu yapılmışsa bile bunun dile getirileceği mecra da sosyal medya değildir. Olay yöneticilere taşınır, durumlara bakılır.

Aykut'un yeterince başarılı olmaması da Alex'in desteklenmesini gerektirmez, Başkan'ın yaptığı genel olarak doğru, ama resmi siteden "kulağını çektik" gibi gereksiz bi açıklama yapmak yanlış. "Ben burada oldukça Aykut da burada" tarzı bir konuşma da hem konudan bağımsız, hem çok gereksiz. Üç ay sonra başarısız olur gönderirsin yani konuyla ne alakası var bunun, sen futbolcuyla olan ilişkiye çeki düzen ver yeter.

"Kaç senedir ne kadar hizmeti var, taraftar da çok seviyor, bunu kesemem takımdan" demedi diye "haksızlık" sayılan bir ülke olmamız ayrıca acı. Her futbolcu yaşlanıp bitiyor, özellikle bizim gibi Alex'e aşırı bağımlı bir takımın da artık onsuz oynamayı öğreneceği bir geçiş dönemi olmalı. Bu dönem geçen sene olacaktı aslında ama olaylardan dolayı kadro daralınca kısmet olmadı, bu sene inşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de başarısızlıkta hoca değiştirme olayını tam anlayamıyorum.yerine gelen adam mucize yaratabilecek bir adam olmadığı sürece takıma alışma süreci, taktiği oturtma vs. bi dünya ıvır zıvır sebepten dolayı 1 sene en az kaybolup gidiyor gidebiliyor daha doğrusu.aykut camiada çok sevilen bir isim , kafasında bir şeyler var, belli bir sistem var ama takımdaki alex faktörü onun bunları yapabilmesine şimdiye kadar imkan vermedi.artık sabırsızlanmaya başladı gibi geliyor bana.tek gördüğüm yanlışı alexi bir anda böyle dışarıda bırakmaya çalışması oldu.alex öyle bir isim ki anket yapılsa bu sene başarısız olunacağını bile bile alexi sene sonuna kadar ilk 11 de görmek mi istersiniz yoksa alexi takımdan çıkarıp başarı mı gelmesini istersiniz deseler ben alexli başarısızlığı seçerim herhalde, hem alex şu yaşında bile 11de çıkıp 90 dk oynasa çok da başarısız olmayız gibi geliyor, bir ihtimalden bahsetmeye çalışıyorum sadece umarım yanlış anlatmamışımdır kendimi.

aykutun zamanla dahada başarılı olacağına inanıyorum, özellikle önümüzdeki seneden sonra işler çok daha güzel hale gelicek.biraz sabırlı olmamız yeterli olucaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

Meireles imkansız, adam Ramires ile beraber göbeği oluşturuyor takımında.

Alex kariyerinin %70'ini geçirdiği ve bunca başarılar kazandığı kulüpte çıkıntılık yapmamalıydı, tamam efsane durumunda ama sen kaptansın takımın havasını bozacak işleri en son sen yapabilirsin.

Aslında Alex-Fernandes takası olsa iki takım içinde çok faydalı olurdu madem ikisi de rahatsızlar takımlarında, eh tabii Fener üstüne para verir ekstradan.
Sosyal ağlarda paylaş

Meireless'in Chelsea'dan yollanabileceğini düşünüyorum da bunun Fenerbahçe olması feci bir hayal olur.

Liverpool'da Chelsea'dekinden bile iyiydi, 3-4 kişilik oynuyordu resmen ama takımdan resmen hızlıca gönderildi. Şimdi de Chelsea göndermek istiyor. Sanırım sorunlu bir tip ve takımlar riske etmek istemiyor yoksa bu kadar efektif bir adamın sürekli oynadığı takımlardan gönderilmeye çalışılıyor olması garip bana kalırsa
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Meireless'in Chelsea'dan yollanabileceğini düşünüyorum da bunun Fenerbahçe olması feci bir hayal olur.

Liverpool'da Chelsea'dekinden bile iyiydi, 3-4 kişilik oynuyordu resmen ama takımdan resmen hızlıca gönderildi. Şimdi de Chelsea göndermek istiyor. Sanırım sorunlu bir tip ve takımlar riske etmek istemiyor yoksa bu kadar efektif bir adamın sürekli oynadığı takımlardan gönderilmeye çalışılıyor olması garip bana kalırsa

şampiyonlar ligine kalsaydık otomatikman ön protokol gereği sözleşme geçerli olacaktı,fenerli olacaktı.ekstra bir çaba olmazsa protokol geçersiz.
Sosyal ağlarda paylaş

cetoritto said:

ya doruk; sen nasıl bir karaktersin, nasıl bir insansın, nasıl bir varlıksın, nasıl bir yaratıksın, nasıl bir ruh halin var?
yuh olsun lan senin gibi karaktere, insana, varlığa, yaratığa, ruh haline...

http://img.haberler.com/haber/839/unal-aysal-konusuyor-3625839_581_o.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...