DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 devam kararı aldılar. http://www.ntvspor.net/haber/futbol/71084/alexle-devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 padisah affetmis hadi gene iyisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 aziz ben 3 sene daha burdayım ben burdayken aykutta burda diyo ama kendi koltuğu sallanırsa aykutu tutamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ntvspor meireles demiş son aday orta saha için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 meireles çelside banko oynamıyor mu.niye gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 aykut cska maçı için konuşmuş Rusça'ya çeviren adam ne kadar yetersiz ya.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Red said: meireles çelside banko oynamıyor mu.niye gelsin onu ben de anlamadım da figen civan böyle bi fotoğraf yayınlamış. gerçi fotoğraf tost makinesiyle çekilmiş gibi.. https://twitter.com/figencivan1/status/240503103894454272/photo/1/large Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Wishmaster said: aykut cska maçı için konuşmuş Rusça'ya çeviren adam ne kadar yetersiz ya.. :D krasicte rusca konustu yarim yamalak onuda kendi kafasina gore turkceye cevirdi hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 figen civan bayağı iğrenç bi insan. ne yazsa aksine inanırım. meireles de çok iyi ortasaha da hiç sevmem. o yüzden karmaşık duygular içindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Meireles gelirmi bilmiyorum ama oraya o tarz bir adama ihtiyacımız var, topu alıp ileri taşıyacak, inşallah güzel bir transfer yaparlar. Birde clye kalırsak transfer olacak muhabbeti var, iyide clye kalmassak isyan çıkar be, isyanı yatıştırmak içinde transfer yaparlar yani şu iş şu saate kalacak iş değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 http://img-ntvspor.mncdn.com/C/I/295/kcmns_V878Q.jpg acidim adama asdfga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 meireles gelmez ya, adam chelsea'de banko oynuyor şu an gelmesi için bir sebep yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Meireles'in gelcei nerden cikti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 krasici falan transfer ettik tamam da meireless yaw adam chelseanin ilk 11 oyuncusu, imkansız gibi transferi.kulübü ikna etsen adam ikna olmaz ki buraya gelmeye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Alex'e haksızlık yapılıp yapılmadığını biz bilemeyiz. "Haksızlık" nedir, düşünülen taktiğe uygun ve formu da yerinde oyuncuyu kasti bir şekilde oynatmamaktır. Bu yapılmışsa bile bunun dile getirileceği mecra da sosyal medya değildir. Olay yöneticilere taşınır, durumlara bakılır. Aykut'un yeterince başarılı olmaması da Alex'in desteklenmesini gerektirmez, Başkan'ın yaptığı genel olarak doğru, ama resmi siteden "kulağını çektik" gibi gereksiz bi açıklama yapmak yanlış. "Ben burada oldukça Aykut da burada" tarzı bir konuşma da hem konudan bağımsız, hem çok gereksiz. Üç ay sonra başarısız olur gönderirsin yani konuyla ne alakası var bunun, sen futbolcuyla olan ilişkiye çeki düzen ver yeter. "Kaç senedir ne kadar hizmeti var, taraftar da çok seviyor, bunu kesemem takımdan" demedi diye "haksızlık" sayılan bir ülke olmamız ayrıca acı. Her futbolcu yaşlanıp bitiyor, özellikle bizim gibi Alex'e aşırı bağımlı bir takımın da artık onsuz oynamayı öğreneceği bir geçiş dönemi olmalı. Bu dönem geçen sene olacaktı aslında ama olaylardan dolayı kadro daralınca kısmet olmadı, bu sene inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ben de başarısızlıkta hoca değiştirme olayını tam anlayamıyorum.yerine gelen adam mucize yaratabilecek bir adam olmadığı sürece takıma alışma süreci, taktiği oturtma vs. bi dünya ıvır zıvır sebepten dolayı 1 sene en az kaybolup gidiyor gidebiliyor daha doğrusu.aykut camiada çok sevilen bir isim , kafasında bir şeyler var, belli bir sistem var ama takımdaki alex faktörü onun bunları yapabilmesine şimdiye kadar imkan vermedi.artık sabırsızlanmaya başladı gibi geliyor bana.tek gördüğüm yanlışı alexi bir anda böyle dışarıda bırakmaya çalışması oldu.alex öyle bir isim ki anket yapılsa bu sene başarısız olunacağını bile bile alexi sene sonuna kadar ilk 11 de görmek mi istersiniz yoksa alexi takımdan çıkarıp başarı mı gelmesini istersiniz deseler ben alexli başarısızlığı seçerim herhalde, hem alex şu yaşında bile 11de çıkıp 90 dk oynasa çok da başarısız olmayız gibi geliyor, bir ihtimalden bahsetmeye çalışıyorum sadece umarım yanlış anlatmamışımdır kendimi. aykutun zamanla dahada başarılı olacağına inanıyorum, özellikle önümüzdeki seneden sonra işler çok daha güzel hale gelicek.biraz sabırlı olmamız yeterli olucaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Meireles imkansız, adam Ramires ile beraber göbeği oluşturuyor takımında. Alex kariyerinin %70'ini geçirdiği ve bunca başarılar kazandığı kulüpte çıkıntılık yapmamalıydı, tamam efsane durumunda ama sen kaptansın takımın havasını bozacak işleri en son sen yapabilirsin. Aslında Alex-Fernandes takası olsa iki takım içinde çok faydalı olurdu madem ikisi de rahatsızlar takımlarında, eh tabii Fener üstüne para verir ekstradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Meireless'in Chelsea'dan yollanabileceğini düşünüyorum da bunun Fenerbahçe olması feci bir hayal olur. Liverpool'da Chelsea'dekinden bile iyiydi, 3-4 kişilik oynuyordu resmen ama takımdan resmen hızlıca gönderildi. Şimdi de Chelsea göndermek istiyor. Sanırım sorunlu bir tip ve takımlar riske etmek istemiyor yoksa bu kadar efektif bir adamın sürekli oynadığı takımlardan gönderilmeye çalışılıyor olması garip bana kalırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 o değil de fener'in şike yapmış olduğu uefa nezdinde kesinleşmiştir artık ulan adamlara ön elemelerin en dandik takımını gönderdik içerde dışarda kevgire döndüler demiş platini uefa tokadı yoldadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 gec kaldiydin forum kasari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ya doruk; sen nasıl bir karaktersin, nasıl bir insansın, nasıl bir varlıksın, nasıl bir yaratıksın, nasıl bir ruh halin var? yuh olsun lan senin gibi karaktere, insana, varlığa, yaratığa, ruh haline... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ben emenikenin para sayma görüntülerinin yansımasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 DarKRideR said: Meireless'in Chelsea'dan yollanabileceğini düşünüyorum da bunun Fenerbahçe olması feci bir hayal olur. Liverpool'da Chelsea'dekinden bile iyiydi, 3-4 kişilik oynuyordu resmen ama takımdan resmen hızlıca gönderildi. Şimdi de Chelsea göndermek istiyor. Sanırım sorunlu bir tip ve takımlar riske etmek istemiyor yoksa bu kadar efektif bir adamın sürekli oynadığı takımlardan gönderilmeye çalışılıyor olması garip bana kalırsa şampiyonlar ligine kalsaydık otomatikman ön protokol gereği sözleşme geçerli olacaktı,fenerli olacaktı.ekstra bir çaba olmazsa protokol geçersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 cetoritto said: ya doruk; sen nasıl bir karaktersin, nasıl bir insansın, nasıl bir varlıksın, nasıl bir yaratıksın, nasıl bir ruh halin var? yuh olsun lan senin gibi karaktere, insana, varlığa, yaratığa, ruh haline... http://img.haberler.com/haber/839/unal-aysal-konusuyor-3625839_581_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 az daha beşiktaşın hakkını yediğimiz gibi spartakın hakkını yiyordunuz ama beceremediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar