Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 gecemiyecek bile forvete top diye bir kani var genelde ama bilemicem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 volkan dikcek direk forvete, toplar volkan'da toplanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Sow'un gideceği falan yok yaw, 2 tane forvet olması gayet normal hatta az bile. Semih-Bienvenu'yü yollayıp yerlerine bi tane daha alınsa keşke. Krasiç-Yobo hamleleri güzel ama Yobo CL için ağır ayrıca Egemen-Bekir ile olmaz Serdar'ı hazırlaması lazım Aykut'un 2. stopere Ve tabii ki ortaya çift yönlü MC lazım, Emre'yi çok arıcaz diye lig bitmeden söylemeye başlamıştım bi Aykut anlamadı şunu lol 10-12 neyse günahı basıp alsınlar Fernandes'i, ağızlarında oynuyorlar vakit harcıyorlar, CL treni kaçtıktan sonra al bahçende oynat o topçuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 krasicle 4 yillik anlasilmis gec de olsa kavustuk sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 iyi iyi.krasic-stoch-sow-kuyt-alex hucum iyi olsada kewell baros arda keita lı dönem gibi patlar fener bi noktada o defans ve ortasaha ile fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 defans nispetten yine iyi en azından ligte patlamayacak kadar iyi ama ortasaha .. gs'ye benzemesi imkansız ya sizde mustafa ayhan filan vardı,bizde selçuk ilk 11 başlarsa o zaman olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Stoch çok formsuz durumda bi de kişiliği değişik bir adam, mahalle maçıymış gibi arkadaşlarına kızıyor söyleniyor bolca, küsüyor oyuna falan. 15m avro önermiş Ruslar ben olsam satardım, geçen sene pik yaptı zaten tekrarlayacağını sanmıyorum. Öküz alınır o paraya, hem göbeğe adam alınır hem sola Fürt'ten Sercan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 krasiç'i almanın mantığını çözemedim. keşke stoch'u satsak hakkaten. biri sağ biri sol kanat ama olsun eheuhe. ortashanın ortasında mehmet topuz mu oynayacak acaba ? salih oynasın daha iyi yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Ya Kuyt forvette oynarda Krasic geçer sağa Sow ne olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 lig maçlarında falan 4-4-2 diamond oynarız işte ahaha, efsane zevkli olur. mustafa denizli'nin td olduğu, johnson'ın ortasahayı tek başına çevirdiği saçma yılları çok özlemiştim ben, iyi gelir. doğruysa çok iyi fiyata almışız ama: 6.7 milyon bonservis, 2.5 milyon yıllık, 15 bin maç başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 e daha ne olsun fiz? yüksek bir bedel bence ama değer. Krasic'e Türkiye dışında 2.5 verecek yer var mı şu anda? Ha daha az verirsen de buraya getirtemezsin o ayrı. Düşük bedele süper transfer istiyosan Kuyt var işte. Edit: Tabii bizim Amrabat'a 8.5 vermemizden sonra düşük gözüküyor, doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 @fizban elmas 4-4-2 hunharca yalan olabilir artık. galatasaray da tek başına saidoyu bırakıp ileriye hasan-iliç-necati-şükür-kabze falan diye yardıra yardıra çıkıp şampiyon olmuştu gerets ile euhe. zor ama şimdi. vaslui bile orta sahayı yürüyerek geçiyordu geçen gece. yani hem stoch-krasic oynasın, ortada alex önünde sow ya da kuyt çıksın işi anca mehmet topalın yanına meloyu alaydınız oluru vardı. ya da gidip lassı alacaksınız. o 4'lünün arkasında topal-baroni oldukça hüsran olur. @rewendor gazayıntap ibricice 7 milyon eyro saymış biz nordine 8 vermişiz çok mu. ;p http://www.gaziantepspor.org.tr/tr/haber-detay.asp?Sayfa=SEN%DDJAD%20IBR%DDC%DDC%20GAZ%DDANTEPSPOR%27DA&Id=3491 Tam TSL'lik bir adam bu yalnız. Çok can yakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Rewendor said: e daha ne olsun fiz? yüksek bir bedel bence ama değer. Krasic'e Türkiye dışında 2.5 verecek yer var mı şu anda? Ha daha az verirsen de buraya getirtemezsin o ayrı. Düşük bedele süper transfer istiyosan Kuyt var işte. Edit: Tabii bizim Amrabat'a 8.5 vermemizden sonra düşük gözüküyor, doğru.bu adama şöyle bakıyorum ben, dia + 2.5 verdik, aldık. yıllık maaşta da 1 milyon falan fark vardır. o açıdan çok iyi. @masq, geyik yapıyorum. geride kaldı o yıllar. dediğin gibi melo, appiah falan o şekil bi adam lazım. lass bile kesmeyebilir. yönetimin uyanıp ortada kuyu var yandan geç taktiğinin işe yaramayacağını farketmesi için cl'den elenmemiz gerekiyor sanırım ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Oha, Antep İbricic'i mi aldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 evet "kap" said: Juventus oyuncusu Milos Krasic'in transferi konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Juventus Kulübüne ödenecek bonservis bedeli 7.000.000 Euro, 4 yıllık sözleşme çerçevesinde oyuncuya ödenecek yıllık garanti ücret 2.300.000 Euro maçbaşı ücreti 12.500 euro dur. dia + 3 milyon bonservise vermiş olduk. e dia'ya yıllık 2milyon veriyormuşuz, maç başlarıyla krasiç'in maliyeti 40 maç oynasa 2.8m ediyor. yani 4 yıllık maliyet hesaplandı mı krasiç'in maliyeti hepi topu 6.2 milyon ediyor (bkz: elano satışı sonrası gs yönetimi maliyet hesabı açıklaması) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Ambrabat transferi ne kadar gereksiz ve saçma bedellerle yapıldıysa Krasic'te aynısıdır. Ambrabat gerçi daha mantıklı hamle, adam Avrupa için atlama tahtası olarak kullanmak ister ve full performans göstermek ister GS'de, Krasic nedir ya? Overrated'ın önde gidenlerinden, Juve dönemini gördük ufak bir dönem hariç hiçbirşey yapamadı. Yine Türk liginin üstüne bir adam bana kalırsa ama bu paralara cidden ayıp ya, bitmemiş bir hesap vardı onu bitirdiler olarak görüyorum bunu, Orta sahada ciddi transfere ihtiyaç varken Kuyt'ın üstüne bu transferi yapmakta çok saçma, patlayacak bu gidişle Fener ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 adamın kalitesi,maliyeti,tutar mı tutmaz mı vs bi yana,en az ihtiyacımız olan mevkiye aldık bu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Sow'dan vazgeçip, Kuyt'ı forvette oynatmayacaksan hiç ihtiyacın olan bir transfer değil. Stoch'u mu keseceksin? Hücumda resmen fazlalıklar oluştu. Orta sahan bu kadar kötü ve alternatifsizken gidip halen hücumcu almak kadar saçma bir transfer politikası yok. Bu sezon Fener'in sıçtığı ilk hamle bu oldu ama olsun, Kuyt'ı kenara yollayacaklar gibi geliyor bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 sow gidici bence, dia nın gitmesi de etkiledi adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 kuyt yedek kalmaz umarım adam takıma resmen ateşleyici kuvvet oldu. baroni yedek kalabilir inşallah aykut mehmet topuzla mehmet topalı beraber orta alanda dener ve alan savunması yaptırmaz vaslui maçında örümcek lakaplı mehmet topal adamlara 3 metre messafeden savunma yapmaya çalışıyordu yine de kaliteli bir orta saha hala şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 benim düşünceme göre gayet iyi transfer oldu.sağ kanat düzelir artık, topuz'la olacak iş değildi.sow gidebilir, bize uygun forvet değildi bence.kuyt ilerde alex'le iyi iş birliği yapar. http://www.juventusnews.eu/wp-content/uploads/2010/12/crazy_for_krasic-300x193.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 sanırım orta saha almıyacaklar bu durumda Topuz/Topal Christian/Topal Christian/Topuz Bunların yanına ek olarak Salih'i görebiliriz bu sene ileridede sanırım; Stoch Alex Krasic Kuyt(Sow) şeklinde yada 2 forvet olarak görebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bu ortasahayla olmaz.Tum sezon arti cl olursa ki zor gorunuyor olmazsa uefa felan derken hatta turkiye kupasi var -daha kapsamli olucak diyorlar- bu kadar cok mac varken ortasahanin bu kadar kotu ve az rotasyon da oynamasi dusundurucu. Tamam krasic cok saglam hatta baya saglam bir kanat oyuncusu ama bence ilk tercih hatta tek tercih ortasaha olmaliydi.Hem kuyt i aliyorsun kanat icin hem krasic i kuyt i forvete kaydirisan ki oyle gozukuyor sow gibi bir adam daha form tutucak direk dislayamazsin bana kalirsa. olaylar olaylar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 neyse Juve'den geldi yabancilik cekmez. hayirli ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 aynı "çilek pittbull" melo gibi juventustan evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar