Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Ya bu Fener Lugano'yu niye geri almıyor ki? Yanlış anlamayın hiç sevmediğim adamdır Lugano da, sonuçta adam forma şansı bulamadı pek, yedek kalacak gibi gözüküyor daha da, yaşı da ilerledi, bonservisi gayet düşüktür. Üstelik de hem takıma hem lige son derece aşina, geldiği gibi oynamaya başlar, çok ucuza gayet iyi transfer olur. Yobo'ya o kadar para vereceklerine ya da Rolando diye milyarlar dökeceklerine bu sene gayet götürür Lugano fenerin defansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 yobo alındı zaten. emenike sakatlanıp sezonu kapattı,hem fb maçında hemde kalan 2 maçta oynamadı ki biri fb'nin şampiyonluk yarışında olduğu ts maçıydı. bende diyorum ki burnu kırılan bir adam niçin maskesiz oynuyor bu nasıl kırılma ?hiç burunu kırılan adam sakatlık sonrası maça çıkar görmediniz mi ? emenike transferine şike diyorsan farkı olmayan burak transferini de aynı kefeye koyuyorsun demektir,sen benzetmemek istesen de. @rew aykut zor zamanda takımı bırakıp gittiği için istemiyor galiba lugano'yu,devre arasında lugano gelmek istemişti de aykut istememişti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Öyle bir kin varsa bilemem tabii. Ama adam bu sezon çok oynamadı, bonservisi gayet makul, çok para istemeye yüzü de yok, lige takıma direkt uyumlu zaten kaç sene oynadı. üstelik de bence (bakın bence diyorum) tüm çirkefliklerine rağmen defansif anlamda yobodan havada karada daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Yobo iyidir ya. Bekir'e falan aldansa keşke Aykut, Egemen-Bekir çıksa diyecem de o kadar saf adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 egemen yobo yeter, cok ta iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 defansımız baya iyi, pozisyon vermedik bütün maç... güzel oynuyoruz falan, soğukkanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 abi selcuk da kamera gorunce hemen telefona sarılıp "el sallıyom bak goruyon mu" diyen tipler gibi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 özer girdi 72.dk'da ayağının altından fln top kaçırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 volkan orucu açmamış daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Salih de baya iyi gibi gözüküyor çarşamba diğer maça da bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 şmyle kenneth anderson veya hoydonk gibi bir forvetimiz olaydı iyiydi ya. sow mov hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bizim butun ufakliklarda is var kiralik giden gokayda cok iyi. bunlari yavastan monte etsek cok rahat ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 S-H said: yobo alındı zaten. emenike sakatlanıp sezonu kapattı,hem fb maçında hemde kalan 2 maçta oynamadı ki biri fb'nin şampiyonluk yarışında olduğu ts maçıydı. bende diyorum ki burnu kırılan bir adam niçin maskesiz oynuyor bu nasıl kırılma ?hiç burunu kırılan adam sakatlık sonrası maça çıkar görmediniz mi ? emenike transferine şike diyorsan farkı olmayan burak transferini de aynı kefeye koyuyorsun demektir,sen benzetmemek istesen de. @rew aykut zor zamanda takımı bırakıp gittiği için istemiyor galiba lugano'yu,devre arasında lugano gelmek istemişti de aykut istememişti sanırım. Amma uzattın, adamın burnu kırıldı FB maçında, görüntüleri mevcut,aç bak çok merak ediyorsan nasıl kırıldığına. Adam istanbul'a geldi Nike ile olan sponsorluk anlaşması gereği,dönüşte vaktinde dönemedi hava muhalefetinden dolayı Şenol Güneş de idman eksiği olunca burun da riskli olduğundan dolayı oynatmamayı seçti. Burak takıma katılmıştı,kadroya almayan Şenol Güneş oldu... Adam zaten sonra döndü bir sonraki GS maçında çatır çatır oynadı,golünü de attı... Emenike olayı bambaşka, adamın hafif sakatlığı var doktor diyor ki oynarsın adam diyor ben oynamam. TD'si de oynatmak istiyor adam inatla oynamam diyor çıkıyor kenara... Risk almak istemedi Fener'e transfer olucağı için diyebilirsin ama yargıya akseden bazı görüşmeler de olunca adam şikeden dolayı suçlandı... Amrabat olayında da yapıldı aynı muhabbet,neymiş GS yüzünden oynamıyormuş şişirdi medya. Adam takımıyla beraber afrika kupasındaydı takımda olmamasının suçunu GS'ye yıktılar, yine geldi GS maçına yetişti sonradan da olsa oyuna girdi oynadı. GS ile şu muhabbete girip oynamayan tek futbolcu Culio oldu, onda da oynatmayan takımdan kovan yine Orduspor. Transfer sezonunu ligin ortasına soksun federasyon sonra Fatih Terim de istediği oyuncuları aldırınca suçlu olsun ne ala memleket. Adam o laf edilen Necati ile şampiyonluk kazandırdı takıma.... edit: Şu Recep Niyaz baya potansiyelli topçu, Beşiktaş'ın Muhammed'e yaptığı politika uygulansa baya şişirilebilirmiş. Para verilerek alınan Salih'ten iyi göründü bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 MrBean said: S-H said: yobo alındı zaten. emenike sakatlanıp sezonu kapattı,hem fb maçında hemde kalan 2 maçta oynamadı ki biri fb'nin şampiyonluk yarışında olduğu ts maçıydı. bende diyorum ki burnu kırılan bir adam niçin maskesiz oynuyor bu nasıl kırılma ?hiç burunu kırılan adam sakatlık sonrası maça çıkar görmediniz mi ? emenike transferine şike diyorsan farkı olmayan burak transferini de aynı kefeye koyuyorsun demektir,sen benzetmemek istesen de. @rew aykut zor zamanda takımı bırakıp gittiği için istemiyor galiba lugano'yu,devre arasında lugano gelmek istemişti de aykut istememişti sanırım. Amma uzattın, adamın burnu kırıldı FB maçında, görüntüleri mevcut,aç bak çok merak ediyorsan nasıl kırıldığına. Adam istanbul'a geldi Nike ile olan sponsorluk anlaşması gereği,dönüşte vaktinde dönemedi hava muhalefetinden dolayı Şenol Güneş de idman eksiği olunca burun da riskli olduğundan dolayı oynatmamayı seçti. Burak takıma katılmıştı,kadroya almayan Şenol Güneş oldu... Adam zaten sonra döndü bir sonraki GS maçında çatır çatır oynadı,golünü de attı... Emenike olayı bambaşka, adamın hafif sakatlığı var doktor diyor ki oynarsın adam diyor ben oynamam. TD'si de oynatmak istiyor adam inatla oynamam diyor çıkıyor kenara... Risk almak istemedi Fener'e transfer olucağı için diyebilirsin ama yargıya akseden bazı görüşmeler de olunca adam şikeden dolayı suçlandı... bu nasıl bi taraflı yazı yahu? ahaha. güya adamın yanlışlığını kanıtlayacaksın; ama yalan yanlış yazıyorsun. emenikenin doktoru öyle falan demedi, basının gazı işte senin gibi adamlar konuşabilsin diye. adamın doktor raporu var imzalı, onaylı. sezon sonuna kadar oynayamaz, sezonu kapattı diye. direk aratıp bulabilirsen googlea eşek değilsen. iki burak gs maçında çatır çatır oynadı? lol. aynı pozisyonları fener maçında kaçırsa fener şike yaptı ühü diye ağlarsın. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Öyle bir rapor vardır yoktur bilemem, ben de arada sırada gidip doktordan uydurma rapor alıyorum gerektiğinde... Klüp doktorunun televizyonda canlı yayında söylediklerini yazdım ben oraya, değecek bi konu olsa arayıp bulucam eski programlardan da değmez... He ya Burak şike yaptı Emenike yapmadı, cemaat Fener'i ele geçiriyor, mahkeme yanlı, basın bilmemne vs vs vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ahaha abi nası bi tipsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 hasan ali su 3 mactaki performansiyla baya sasirtti beni, cok net transfer kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 hasan ali akıyor bildigin, nazar degmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 aynen bende böyle beklemiyodum. helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 fenerbahceyi gördükce biizm gençlerle gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 title bu kadar uyar bi kişiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Beşiktaş amatör kümede mi oynuyordu bu yıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 al birini vur otekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar