TRSERVinc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 DoruK said: terörizmin cezası 6 maçmış bunu öğrendiğimiz iyi oldu Kim ölduruldu ? Hah dogru fenerbahceli bir cocugu komaya soktu cinconlular... Aa pardn cincon ceza almadi ama dimi hmm ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 CİNCON EHEHEHEH ÇOKKOMİKMİŞ TWITTERDA PAYLAŞAYIM HEMEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 adam cincon dedi ya ahahahah bide gelip savunmaya calisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 TRSERVinc said: DoruK said: terörizmin cezası 6 maçmış bunu öğrendiğimiz iyi oldu Kim ölduruldu ? Hah dogru fenerbahceli bir cocugu komaya soktu cinconlular... Aa pardn cincon ceza almadi ama dimi hmm ok Onlar gibi linç edip taraftar öldürseydik, bıçaklayarak taraftar öldürseydik yüksek kültürlü olacaktık. Polis şiddetine karşı boyun eğmeyip karşı çıktığımız için terörist olduk. GS logic. Şu adama yazarken kullandığın atpye yazık, ciddiye alma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Sikeciler gene bas taci yapilmis alkislanmis falan.azizde tek aday.sonra kultur farki deyince kiziyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 hırsızın kralı bas tacı sizin oralarda? o nasıl olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 yeni yönetimde ali koç da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 hırsızlık? devlete zorla mı satmış pahalı elektriği, gazı.alanlar mallık yapıp almasaymış ozaman adamdan pahalı diye.ihaleye girip almış o şartlardan.devlet zarar etmiş olabilir her işten zarar eden bir çıkabilir, devlet düşünsün onu.zaten ortada usülsüz bir durum olsaydı herif içerde olurdu şuan, geçiniz o hırsız başkanınız var vs. içerde olan sizin başkanınız, şikesi de artık kanıtlanmış üstelik , karışan yöneticeler bile ayakta alkışlanıyor çıksınlar artık geri dönsünler deniyor.biz adnan polatı ilk fırsatta şutlamışken siz ayakta alkışlıyorsunuz onun gibileri.. fenerbahçe cumhuriyetininde artık aziz yıldırım cumhuriyeti olduğunu görmüş olduk neyseki, klüb şu durumdayken bile kuruldan biri çıkıp artık temiz bir yönetim istiyoruz diyemiyorsa, başka bir aday çıkaramıyorsa gg diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 tek güvendiğimiz adam da gitti, taraftar yetim bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Fenerbahçe'nin ayıbı o zaten. Otokontrol mekanizması olmaması kendi zaafları. Adam bildiğin kendi krallığına çevirdi kulübü insanlar hala çok yaşa padişahım modunda. Yazık ne diyeyim, kimse de sesini çıkaramıyor. Hani cemaat ele geçirecekti Fener'i, hani başkan onların adamı olacaktı, hani bunlar oyundu filan. Yok öyle birşey ağalar, cemaat'i bırakın, Aziz'in elinden kurtarmaya bakın bence kulübü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 çelsi şampiyon olunca bizim şl önelemesinde seribaşı olmamız kesinleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Elimde ederi 3 liralık mal varsa, onu 5 liraya satın alacak adam varsa 5e iteler satarım. Hırsızlık değil ticarettir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ne dion rew :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 O zaman bundan sonra gelen hiçbir zamma laf etmeyelim, madem ticaret bu, böyle işliyor, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 zegna ve zep'e cevaptı bu. zamma itiraz edersin, eğer zorunlu değilsen gider daha ucuzunu alırsın. yok eğer zorunluysan (devletin yaptığı zamlar, elektrik su benzin sigara vb) o zaman olay çıkartır düşürtürsün. eğer tepki göstermiyorsan haketmişsin demektir zaten. bizim ülke tepkisini seçim dönemi gösteremediği için, eşşeklik ettiği için bi nebze müstahak bu zamlar. da konu o değil tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Zam bir devlet dayatması. Ticaret değil. Ama bir malın fiyatının belirlenmesi, düzenlenmesi ve o malın o fiyat üzerinden satılıp satılmaması hususu ticaretle ilgili tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 5 liraya satın alıcak adam varsa diyorsun, soyle demek daha dogru aslında. elimde 3 liralık mal var, bu adamlar bunu seve seve almak zorunda o yuzden ben halkıma ve devletime 7 liradan iteliyim bu malı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 yani şöyle diyosun rew, bu adam gidip, devleti, yani seni soymuş, dolaylı olarak seni ve diğer vatandaşların hepsini zarara uğratmış, fakat kedi canını senin diyip sevmek, onu onaylamak gerekir öyle mi :) fenerbahçelilere fanatik derken, alenen devleti 800 milyon lira zarara uğratan adama arka çıkmanız.. komiksiniz yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Abi arz talep olayi degil mi bu? Devlet o gazi elektrigi baska yerden daha ucuza alamiyorsa talep edilen fiyati odeyecek tabi zorla mi satmis adam gazi, nasil hirsizlik oluyor. Ne diyecekti ben bu santrala su kadar yatirim yaptim ama yuce devletimiz vatandasimiz yeterki ucuza tuketsin bende az kar edeyim mi? Ha devlet o gazi elektrigi baska yerden ucuza alabilirken alamiyorsa, ozaman o ihaleyi unal aysalin sirketine veren mercilere dava,sorusturma acilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Bunun savunmakla falan da alakası yok. ihale ile alım yaptığında devlet, elindeki imkanlarla en ucuza mal edemiyorsa devletin mallığıdır. başka açıklaması yok. idari otorite olarak bu kadar imkana sahipken yemeyeceksin o kazığı arkadaş. savunmak için söylemiyorum tabii ki ama adam da amme hizmeti gerçekleştirmiyor burda. ben sadece devletin ihale usulünü eleştiriyorum. özel sektörün dahi devletin çıkarına çalıştığı rejimlere ne dendiğini biliyoruz. a faşizm b komünizm komünizm olacaksa ben de varım afgsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Buarada fener basliginda bile gene oklari gsye cevirmeyi basardiniz helal:) Ne zaman sike, tribun olylari vs bise konusulsa fenerle ilgili hemen ee ama gs de eöuü demeye baslaniyor, hic biz nerde yanlis yapiyoruz diye dusunmek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 "Uni- Mar'ın bu yılki satış tarifesinin 10 cent civarında olduğu biliniyor.Aysal devletten aldığı enerjinin bedelini de Türkiye'de tutmuyor. Hemen dövize çevirip yurtdışındaki şirketine aktarıyor. Aysal, doğalgaz alıyor elektriğe çevirip devlete satıyor. Devlet ihtiyacı olsa da olmasa da 20 yıl boyunca Aysal'dan elektrik almak zorunda. Çünkü yapılan sözleşmede devlet yatırım karşılığında "alım garantisi" veriyor. Üstelik şirketin belirlediği fiyattan. " Sayıstay raporunda unal aysalın T.C devletini 800 milyon dolar elektrikten, 460 milyon dolar da gazdan olmak uzere nerdeyse 1.3 milyar dolar dolandırdıgını acıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 kültür farkı diye fenerbahçe konusuna yazan benim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 bu da unal aysal ı GS ye sokan adam Fatih Altaylı'nın yazısı. Bir süredir spor kamuoyunda bir isim dolaşıyor: Ünal Aysal Galatasaray'ı kurtaracak adam olarak kendini gösteriyor. Bir grup G.Saraylı da onun peşine takılmış gidiyor. Gelin size bir de ben bu "Kurtarıcı Ünal Aysal"ı anlatayım. Aysal'ı G.Saray Kulübü'ne sokan benim. Kendisi bana Mehmet Ali Birand tarafından getirildi ve "Belçika'da yaşayan bir G.Saraylı. G.Saray Adası'nı kiralamak istiyor" diye takdim edildi. Ben de G.Saray'ın bütün mal varlıklarını gelire çevirmek isteyen bir yönetici olarak kendisiyle görüştüm. Yönetimdeki arkadaşlarıma tanıştırdım. G.Saray'la ilgili pek çok projemizi kendisiyle paylaştık. Adanın kiralanmasına, stat yapımına ve daha pek çok projeye talip oldu. Sonra bir gün devletin çok üst kademelerinden birisi beni uyardı: "Ünal Aysal, sizin G.Saray anlayışınıza uymaz. Siz G.Saray'ı hep temiz tuttunuz. Devletle iş yapan, devletten ihale alan kimseyi bu kulüpten nemalandırmadınız. Ünal Bey size yakışmaz" dedi. Ve bir rapor gönderdi. Burada Ünal Aysal'ın devlete "süper pahalı fiyatla" enerji sattığı belgeleniyordu. Ereğli'deki bir doğalgaz santralinin sahibiydi ve bu santral Türkiye'ye kilovat saati 12 cent civarında bir fiyatla enerji satarak "Türkiye rekoru kırıyordu." Durumu Aysal'a sordum. "Evet ama istiyorlarsa santrali devlete satarım" dedi. Ancak santral için belirlediği fiyat da normalin kat be kat üzerindeydi. Bunun üzerine G.Saraylı dostlarımı Ünal Aysal konusunda uyarmaya başladım. Ancak o bir kere G.Saray'a elini sokmuştu. Eski Başkan Mehmet Cansun'la ortak bir şirket kurdu (Cansun'un başkanlık dönemi bittikten sonra). Bu arada kulüp parasızlıktan kıvranıyordu. Ünal Aysal da "İyi G.Saraylı rolünde" finansörlük yapıyordu. Ama elindeki G.Saray hisseleri zaten Aysal'ın riskini sıfırlıyordu. Üstelik de kulübe verdiği her kuruş için sayfalarca sözleşme imzalatıyordu. Aysal, G.Saray sayesinde büyük bir tanınmışlık elde ediyor, herkes tarafından saygın işadamı, G.Saray'ı kurtaracak para babası olarak görülüyordu. Ama kimse o paranın Türkiye halkına pahalı enerji satarak kazanıldığıyla ilgilenmiyordu. Ünal Aysal'n Ünimar şirketinin Türkiye'ye şimdiye kadar 465 milyon dolar zarar verdiğini gösteren Sayıştay raporu gazete sayfalarında yer bulamazken, Aysal'ın sportif yönü ortaya atılıyordu. Ben Hürriyet'te olduğum dönemden başlayarak Ünal Aysal'a karşı tavır almaya başladım. Hâlâ devam ediyorum. O şimdi Sabah gazetesini suçluyor. Suçlayabilir. Ama ben G.Saray'ı yönetecek kişilerin, G.Saray'ı basamak olarak kullanmalarına karşı olduğum için bunları yazmaya devam edeceğim. İster beğensin ister beğenmesin. demek ki neymiş, cok kültür farkı varmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar