Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

Tartışmayı daha fazla uzatmayalım. Boş yere kim istedi kim vazgeçti tartışmanın alemi yok.

İki takımın da niyeti vardı, GS daha önceden beri zorluyordu, GS'ye geldi. Gerçi daha gelmedi de geliyor gibi gözüküyor. Hala son dakikada bir şey olabilir.

Siz istediniz biz kaptık biz istemiyoduk zaten yaramaz falan tartışmalarının manası yok.

Hamit GS'yi seçer, yarın öbür gün Mesut gelir feneri seçer, Kaka gs'yi seçer diarra feneri seçer... tek kişi üzerinden biz daha iyiyiz o yüzden aldık ya da biz istesek alırdık muhabbeti yapmak çocukça
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Hamit GS'yi seçer, yarın öbür gün Mesut gelir feneri seçer, Kaka gs'yi seçer diarra feneri seçer... tek kişi üzerinden biz daha iyiyiz o yüzden aldık ya da biz istesek alırdık muhabbeti yapmak çocukça

ahahha asıl çocukça olan bir yandan böyle şeyleri konuşmak çocukça deyip bir yandan da sübliminal olarak Fb-GS kapıştı, hamit GS yi seçti demeye çalışman ahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bir mesaj vermeye çalışmadım zaten, kişisel olarak değişir karar dedim.

İlla fikrimi soruyorsan, muhtemelen Hamit GS'yi seçti evet, iki takım da teklif yapmışken, ve FB'nin teklifi daha iyiyken adam GS'ye geliyorsa bunun ilk akla gelen açıklaması bu. Ha bu arada bu söylediklerimin kaynağı da bizzat öz kardeşi. Halil kendisi Twitter'dan açıkladı iki takımın da teklif yaptığını ve FB teklifinin daha iyi olduğunu. GS'nin daha önceden zorlaması da daha sezon biterken Hamit-GS flörtü haberleri başlarken FB daha yeni dahil oldu medyada, oradan yaptığım çıkarım. Ama bunu tartışmanın ve bunun üzerinden biz daha iyiyiz kavgası yapmanın manası yok, onu diyorum.

Oradaki mesaj açıktı. Önder Turacı FB'yi seçti, Selçuk İnan GS'yi. Stoch FB'yi seçti, Hamit GS'yi, tutup buradan "bir takım diğerinden üstün, isterse o alır" demek manasız, iki tarafı da seçebilir oyuncu, onu söyledim.

Gözümüzle okuyalım.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

sayfalardir konusuyorsunuz hamit hamit diye, istesek aliriz, sonra da 'neden biraktik yaa' diyorsunuz. sonra delinin biri tas atti oluyor.

of antu esintileri.

Ahahahaha :D Bayılıyorum FB başlığına gelip luzumsuz mesajlar atıp sonra millete antu kafası diyip kaçanlara :D
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

valequenta said:

sayfalardir konusuyorsunuz hamit hamit diye, istesek aliriz, sonra da 'neden biraktik yaa' diyorsunuz. sonra delinin biri tas atti oluyor.

of antu esintileri.

Ahahahaha :D Bayılıyorum FB başlığına gelip luzumsuz mesajlar atıp sonra millete antu kafası diyip kaçanlara :D

yok kaçmadı da,sen ilk mesaja bak oraya anlamamışsın,3 gün önce bilmem ne yazan sen değil miydin gibi akıl almaz argümanlar sunup ko yaptı.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

özer + sezer + 3 m € diyolar

öle bişi olursa özer'le sezer'i sırtımda götürebilirim bjk tesislerine. maksat şu adamlardan kurtulmak.

ahahahah

Özer manevi oğlu Aykut'un bırakmaz ilginç gerçekten. Sezer'den de bu kadar bıkacak ne durum oldu merak ettim? Adam geçen sezon ful sakattı sabredilmeli bence bu sene biraz
Sosyal ağlarda paylaş

özer'i verelim birşey almasak da olur.

@bullet, abi olur mu, özer + sezer + 3 m çok iyi. yani tamam, sezer'in verileceğine, özer2in gönderileceğine, beşiktaşın kabul edeceğine falan inanmıyorum da, inanılmaz iyi teklif lan. sonra sezer'i 2 m ye falan alırız geri. monopoly'de kirayı ödeyemeyen adamdan dandik yeri alıp, oraya kira ödemeye geldiğinde başka yeri almak gibi düşün.
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden Özer, Yekta, Ceyhun, Sezer vb. oyuncuları Beşiktaş'a kiralasa Gs ve Fb bedelsiz hem büyük takımda forma şansı bulup biraz potansiyel sergilerler Uğur Boral'ı falan alacaklarına onlar için de güzel olur

@fizban teklif zaten ayaküstünde şeyapmak orası ayrı da, mokoko Sezer'e de giydirmiş onu merak ettim
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün geyikler şuradan çıkıyor;

said:
Manuel Fernandes kafasında transfer ile ilgili soru işareti olup olmadığı yönünde bir soru üzerine, "Hiç birimiz geleceğimizi bilmiyoruz. Sakatlığımdan geri dönüp takımıma katkı sağlamak istiyorum" dedi.

Olay tamamen şuradaki ucu açık cümleden geliyor. Konuşmanın geri kalanında bu sezonda BJK olacağını rahatlıkla görebiliyorsun. Ama işte medyanın Burak ve Hamit transferlerine karşı birşeyler koyması gerekiyordu. Yine pörtlettiler işte,

Ayrıca adamın alacağı yok kulüpten şuan, satılacaksa da 15 milyon eurodan aşağıya teklife bakmıyoruz bile dedi yönetim. Verin 15, alın hacı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...