Buddha Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Aykut 4-4-2 en güzel sistem falan dedi. 4-3-3 manyagı deilim mesajı verdi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Ben şuan ne mehmet topuzu, ne de mehmet Topal'ın 4-3-3 yapabileceğine guvenemiyorum, emre-salih-Cristian en mantıklı seçim olurdu. Şimdi emre gidince savaşan adam yok ortada, salihte malum güçsüz, yanına deneyimli adam lazım. Mecburen 1-2 yıl 4-4-2 takılacak gibi fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 salih dediginiz adam direk 11 de oynayabilcek bir adam mi? genc degilmiydi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 yok genç olan semişh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 mehmet topal geliyor da, yıllık 2.8m euro + maç başı 15k euro diyorlar. bu adam ne zaman böyle dünya yıldızı oldu? bu kadar paraya gelecekse gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 O bölgede oynayan bir kaç iyi türk oyuncudan biri. 2.8m haketen çok ama yinede gelmesini isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ahmedinejad said: mehmet topal geliyor da, yıllık 2.8m euro + maç başı 15k euro diyorlar. bu adam ne zaman böyle dünya yıldızı oldu? bu kadar paraya gelecekse gelmesin "12 numara" said: Nihat Özdemir Mehmet Topal'ın maliyetini bizzat karşılacağını yönetime iletti. bonservisdir herhalde bu. maaşını verecek değildir adam. 4.5m euro civarı da bonservis verecekmişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Valencia'da neden devam etmiyor ki Topal, oynayamıyor mu orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ben begenmiyorum bu adami nedense cok basit bi adam bu kadar etmez turk olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Bence gayet iyi adam, ayrıca su anda FB'de onun ayarında orta saha oyuncusu da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Evet tam bize lazım adam. Çok düz bir oyuncu ama bizede böylesi lazım. Defans yönü kuvetli olduğu gibi paslarıda düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bende pek tanımıyorum topal'ı ama sanki gs'den gitmeden önce pek memnun değillerdi yanlış mı hatırlıyorum ? yani gs'den gidince 'keşke gitmeseydi' denmedi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 5,5 milyona iyi okuttuk dedi herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 mehmet topal emreden iyi bir oyuncu emreye 3.5 veriyordunuz topala 2.8 vericeksiniz iste, opunde basiniza koyun ben gsye gelsin isterdim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 satildigi paradan az veriyosak adamlarin isine yaramamis demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 topal garip bi topçu ya iyi gibi ama kötü gibi de.güven vermiyor yani sanki her an sıçıcakmış gibi oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 tam fenerlikmiş o zaman tamam süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sezon başı 2-3 tane uzaktan yargılar, belli de bir standartta oynasa kafi. bence iyi transfer, ama hala bir ortasaha lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Topal'ın bu fiyata vs. satılması tamamen onun Türkiye'ye geri dönmek istemesinden kaynaklı, adam başka ülkeler düşünse daha yüksek bir fiyata çok rahat satardı Valencia, Valencia'da hiç kötü değildi, düzenli 11 oyuncusu da olmaya başlamıştı. Karısını bir türlü ülkeye almamaları vs. gibi zorluklardan herif resmen gına gelip, Türkiye'ye kesin dönüş yapmak istedi. Şuan ülkede 4+ milyon euro bonservis ve yüksek maaş ile onu alabilecek tek takımda Fenerbahçe, GS ve BJK mi alacaktı bu paraları verip, Faydalı olacaktır, ama yaratıcı bir orta sahanın alınması şart FB için, Salih iyi ama yeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 karisini nasi almiyolar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ya tam olarak almama değilde, oturma izni verilmiyor. Karısı da oraya gidip gelmek için turist vizesi vs. alıyor. Süresi dolunca tekrar gir çık yapıyor, prosedürler her seferinde tekrarlanıyor. Oradayken de birçok haktan yararlanamıyormuş karısı, verilmemesinin sebebi de söylemişlerdi NTVSpor'da da tam hatırlamıyorum şimdi, neyse işte kulüp vs. de çok uğraştı ama beceremediler bir türlü almayı. en son karısı hamile kalınca sorunlar büyümüş, gidip gelememe başlamış vs. derken karısı için Türkiye'ye dönme kararı almış deniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 kötü bi haberim var size beyler. http://www.hurriyet.com.tr/_np/3707/17103707.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 topal fbtv'de şu anda. https://p.twimg.com/Awtm_2iCAAEx8l2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 tina costa kimdir yahu her gün gazetelerde yazıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Creus said: sezon başı 2-3 tane uzaktan yargılar, belli de bir standartta oynasa kafi. bence iyi transfer, ama hala bir ortasaha lazım bence. Kesinlikle. Ne Cristian ne Selçuk'u ilk 11'de görmek istemiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar