Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orduevlerinde kılık kıyafet düzenlemesi


cetoritto

Öne çıkan mesajlar

Yoo, değişmedi ama zaten uygulanmıyordu. Fakat bugünden itibaren orduevlerine giriş yaparken aranılan kılık-kıyafet düzenlemesi olduğu gibi kaldırılmış. Netice olarak örneğin bir düğün var orduevinde ve bu düğüne davetli olanların arasında da bir Aczmendi var. Aczmendi'nin o malum kılık kıyafetiyle orduevine girmesi için artık önünde bir engel kalmamış oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

e orduevi ibadet yerimi? ibadet yerlerine uygun kıyafetle girmen lazım, dünyanın her yerinde böle bu
selçukta meryemanaya girerken başörtüsü, en aızndan dizaltı bişiler giymen istenir.
sai baba tapınağı nepalde, şortla almıyor mesela vsvs

zaten askerinin içinde sakala falan izin yok, asker yakının vs çağıracağı ( ya da dışarıdan gelenler ) insanlar istedikleri gibi giricekler.

Orduevlerinin öğretmenevinden,polis evinden,hakimevinden farklı olmasına gerek var mı ki?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cumhuriyet ne kadar kindar bir nesil yetistirmis yav,sene 2012 ,orduda sarikli cubbeli komutanmi var? Ordu evinde olduds birinin annesi babadi ,basortulu sarikli cubbeli dugune geldi ,iceri almamak ne demek ? Devrim kanunlarindsn bahsedenler de ayri bir topic onuda ceto reyix acsin,ben umardimki suriye sinirindaki dortyolda 3 sehit haberi konusunu acsin biriletide tartisalim ,ama gunun one cikan haberi orduevlerinde yapilan duzenleme,

"pff son kalede dustu "
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

çatışma olmuş bir binbaşı, bir üsteğmen, bir teğmen şehit olmuş (bu tamamen ayrı olarak ele alınmalı) hükümetin ve g.kurmayın uğraştığı işlere bak, iki haberde yanyana duruyor

Adamlar perdeleme üzerine yapmışlar uzmanlıklarını zaten , vatandaşa sorsan herşey günlük gülistanlık cuma vaazında hoca öyle diyorsa öyledir kafası. Bomba patlıyor şehit veriyoruz pat diye sex kaseti düşüyor gündeme falancanın , al sana haber diyor. Naapmışlar depolamışlar mı anlamadım ki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sakalım var diye kuzenimi (gelindi) ordu evindeki odasından almaya gidememiştim. düğünde sivil birinin sakalına kıyafetine karışmak kadar saçma bir şey zaten olamaz. oranın personeli değilsin, asker değilsin bir şey değilsin saçma sapan kafalar. bu değişiklik ne amaçla yapmıştır onu bilemem ama bu kuralın çok savunulacak bir tarafı yok. gerçi bu kuralı çıkarmasalar da çok umurumda olmazdı zaten en fazla müşteri kaybederler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Seleph said:

Cute said:

Vay anasını kayıp mı olduk nedir şu ülkenin değeleri kimsenin xxxde değil.Ne oluyor nasıl oluyor neden oluyor azıcık sorgular insan ya.


NaPalim ?elimize makas alip sakalli avinami cikalim:s sacma bir uygulamaydi kalkmis iste


Meclisede girer üniversiteye girer ard niyetli tipler.Al makası değil o işlerin zamanı geride kaldı şimdi sandık başında vermek lazım başkada çaresi yok.Gittiğimiz noktada ortada, sat bozdur vergi geçir, uluslararası ilişkilerde Türkiyenin konumunu çarpıt en önemlisi halkı eğitme ve din eğilimini kullan ki daha iyi yönet koyunları vs..

Şahsi fikrim döngünün bozulması içi mucize lazım.

P.S: Özel mesaj sistemi değişmedi hala.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi dostum benim siyasi gorusum yok net ve acik bir adamim ben,ama sana sunlari soyliyeyim ,bir ulkenin %80'inin ayni fikirleri(din,siyaset,ideoloji)adina ne dersen de tepeden inme zihniyetle imparatorluk gecmisi olan bir ulkeyi yonetmeye kalkarsan halk tepkisini nasil koyacagini cok iyi bilir.salt islamcilarin ak partiyi basa getirdigini saniyorsan yaniliyorsun ,kurt milliyetcileti+turk milliyetcileri+sagcilar,solcular,islami firkacilar bunlarin toplami ak parti ediyor iste,kurt damariyla oynayip %5 goturse ,9 isikla turk milliyetcilerini koparsa ,her ilkokul imam hatip oldu somurusuyle ,islamcilari kotarsa al sana %50,haa buradan fazla alamaz diyenler icinde sunu soyliyeyim,%70'li gunler hic uzakda degil benim fikrimi soracak olursaniz,demokrasi,insan haklari,tarikat olusumlari ,siyasi partiler,siyaset bunlarin hicbirine inanmiyorum 30 yasindayim ,1 kere oy verdim oda en buyuk pismanligimdir hayatimda,simdi sunu sorayim size evrime inananlar ,sizce canli yasaminin neresinde demokrasi var? Yaratilisa inananlar ,kutsal kitaplarin neresinde son 200 yilda bati tarafindan ortaya atilan ozgur dusunce,demokrasi var?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...