Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Son zamanlarin trafigine baktim da, site epey iyi gidiyormus: http://cl.ly/image/1v1E3G1k223Q/Screen%20Shot%202013-07-12%20at%2023.45.08.png
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Aidiyet duygusu mu oluştu siteye karşı gerge.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 3 yildir para veriyorum, iyiye gittigini, kaybolmayacagini gormek guzel tabii. 36 simulcast'in 11'ini izliyorum bu sezon, parasinin karsiligini da veriyor. Bleach'in tum bolumleri var: http://www.crunchyroll.com/bleach
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bir sey fark ettim biraz once, Pati'de benim disimda kullanan kac kisi var bilmiyorum ama Turkiye'de epey kullanicisi var sanirim artik. Bu sezon 8 anime icin ozel olarak Turkiye'de de var yazmislar. Soyle: Joining Crunchyroll on Saturday, July 6, at 8:00am Pacific Time is KINMOZA!, available to Crunchyroll audiences in the following territories: USA, Canada, UK, Ireland, South Africa, Australia, New Zealand, Netherlands, Scandinavia, Turkey. Girdigi cogu ulkede ulkeye ozgu fiyatlandirma oluyor, bizde yok daha ama yakinda olur habercisi bu. Turkiye'den sunlar izlenebiliyor bu sezon: Naruto Shippuden Space Brothers Mushibugyo Folktales from Japan Oreimo Recorder and Randsell Senyu Dog & Scissors Servant x Service Free! - Iwatobi Swim Club Gifu Dodo!! Kanetsugu and Keiji Chronicles of the Going Home Club KINMOZA! il sole penetra le illusioni ~ Day Break Illusion The Eccentric Family Makai Ouji: Devils and Realist The World God Only Knows Sunday Without God Gatchaman Crowds Yamishibai: Japanese Ghost Stories Silver Spoon 35 anime simulcastinin 21'i. Az rakam degil aslinda. Benim bu sezon CR'den takip ettigim 12 serinin 9'u var.
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Türkiye kısmı çok ezik. 1 senelik üyeliğim var benim. Gelecek yaz tekrarlarım herhalde.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Kisiye gore degisir o, 9 tane izledigim seri Turkiye'de varmis iste, dun VPN kapali bakinca ogrendim.
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Seri arşivi çok dandik. Hiçbirşey yok neredeyse. Yenilerden rozen maiden bile yok. Watare bile yok! NASIL LAN! Türkiye'yi pek tınlamıyorlar daha ama ileride seri arşivi gelişirse proxy kullanmama gerek kalmaz.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Arsiv oyle, eskiden her sezon 3-4 seri yayinlanirsa iyiydi. Bu sezon ama 25 yeni seri geldi CR'ye (10 tane de eskiden devam ediyor) ve 14 tanesi (7 tane de eskiden devam ediyor) Turkiye'de cikiyor. 25'de 21 iste, hep boyle devam ederse ilerde saglam olur arsiv de. Watamote ile Rozen yok diye fazla tepki veriyorsun bu arada, ikisine de bakmiyorum ben mesela. 21 simulcast ile cok iyi bu sezon, hic olmadigi kadar iyi, aksini soyleyenle tartisirim :) Silver Spoon, The Eccentric Family, Dog & Scissors, Gatchaman Crowds ve Servant x Service var. Sezonki favorilerim bunlar. Benim baktiklarimdan sadece Majestic Prince, C3 ve Genshiken yok Turk IP'si ile.
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 CR için proxy mi kullanıyorsunuz ? pandora hulu için kullanıyorumda ee açılıyor herşey zaten
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 US VPN hic kapanmiyor bende zaten. Guvenlik icin de onemli. Hersey yok bu arada, 35 simulcastin 21'i var VPN ya da proxy kullanmazsan. Gerci proxy artik zor degil, Hola var ucretsiz.
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Birşey soracağım yalnız. Yeni bölümlerin çoğunda horriblesubs falan çıkarsa dahi crunchyroll sayfamda 1 gün-2 gün süre veriyor. Sebep?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Bende hic olmadi oyle bir sey? Genelde HorribleSubs yarim saat sonra filan cikartiyor. Tarayicida sorun olmasin? Cache'ler filan. Siteye yaz yada, premium ile ilgili bir sorun cikmistir.
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Ya mesela şu an c3'ün 3.bölümü 2 gün sonra çıkacak diyor ben de.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Bana da oyle diyor 3. bolum icin, Horrible'da cikarmadi ama daha. Bazi seriler CR'de 2-3 gun gec cikiyor Japonya'da yayinlandiktan sonra. Japon firma oyle istiyor. Stella icin ama Commie cevirisi okuyacagima iki gun daha beklerim.
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Commie aynen troll sub yapıyor. Aslında troll yapayım derken bokunu çıkartıyor. Herneyse, firmayla alakalı ve benle alakasızsa sorun yok demektir. O kadar da sövdüm adamlara e-mail de dsfpgj. tişikirlir girgi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Once Horrible cikiyorsa haklisin, ama Stella'dan sadece rip yapmayan gruplar cikmis ama speedsub olayina da guvenemiyorum ben pek. Vivid anime yayinlandiktan 4-5 saat sonra cikarmis. Onunde duz metin olsa 4-5 saatte ancak cevirirsin, bunlar kulaktan cevirip, editleyip, encode edip koyuyorlar.
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 UTW, gg falan tüm fansub grupları zaten kulaktan çevirip, kulaktan time setting yapmıyor mu?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Evet ama tum isi 4-5 saatte bitirenler benim guvenemediklerim. Bunlar ustelik ogrenci filan, pro cevirmen de degil. Fansub saglam olur, ama speedsub?
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Crunchyroll kral o pro çeviri konusunda. Eclipse subs'un çevirmenlerini kaptılar. Onlar olmasa kaliteli olmazdı pek ama gene de UTW'nin monogatari çevirisi ile crunchyroll'un arasında çok fark var. Kimsede crunchyroll'u sevmediği için 4chan'da herkes UTW'nin ki doğrudur diyor ama bilemiyorum. Sonuç olarak parasını verdim, s1ke s1ke izleyeceğim.
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Appletv ye gelmis yeni farkettim hbo go ile beraber
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 11$'lik yeni bir paket cikardilar. Daha pahali ama icinde bir suru uzak dogu dizisi ve manga var. Artik manga da cevirmeye baslamislar, Japonya ile ayni gunde yine. Arsiv kucuk ama buyuyor. One Piece yayinlamaya basladilar bir de, ilk simulcast bu gece sanirim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Yeni haber, Crunchyroll yeni ortak almis: The Chernin Group. Medya ile az cok ilgili olan (business tarafiyla) Peter Chernin'i bilir zaten. TCG (turkce'si ne bunun) controling interest almis ama hala Crunchyroll'un eski sahibi ve TV Tokyo ortaklar arasinda. 100m$ vermisler deniyor. said: “This deal is about two things,” Mr. Chernin said in an interview. “They have built an extremely impressive anime offering. Hardcore anime fans love it. At the same time, they deserve credit for building a great subscription video platform.” Mr. Chernin said Crunchyroll was profitable and had doubled users in each of the last three years. People briefed on the matter said the company had more than 300,000 subscribers paying about $7 a month and that revenue was more than $25 million a year.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 aman diyim crunchyroll'a amarigan malı karıştırmasınlar da.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Yok bu abi, bu Chernin epey basarili bir adam, Hulu yaratanlardan zaten. 90'larin ortasindan 2010'a kadar News Corporation'in basindaydi. Yani tutup da Anime sitesine 100m$ oara verip, sonra da onu Amerikan cizgifilmi kanali yapmaz. Kullanicilarinin neredeyse hepsini kaybeder. Cok iyi haber ama bence, Anime ile erisebilecekleri en iyi yere erismislerdi, bu sezon 45 simulcast var, zaten 50 tane mi ne var toplamda da yayinlanan. Manga isine girdiler, simdi bu sayede onu da buyuturler. Bir de Japon live action ve anime filmleri olayina girerlerse tamam. Ama onlar icin kaynak lazimdi iste, simdi geldi. Netflix ve Crunchyroll zaten gorsel eglence olayini ele gecirmis durumda benim icin, simdi daha da iyi olacak.
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ama crunchyroll hala trye üvey evlat muamelesi yapıp aynı fiyata dandik 10 tane anime veriyor
Öne çıkan mesajlar