Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Baslik igrenc ama merak ettigim nokta diablonun cikmasi wowu ne oranda etkiledi varmi bilen ,eden? Edit: Başlığı daha anlaşılır hale getirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 mesela ben bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Annual pass yüzünden etkisi çok az olmuştur tahminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Yeri burası değil, WoW bölümüne taşıyorum. Konuyla alakalı olarak, WoW zaten şu an her expansion öncesinde olduğu gibi ölü durumda. Herkes beta ile ilgileniyor. Diablo 3'ün ilk heyecanı geçtikten ve MoP çıkış tarihi kesinleştikten sonra biraz daha canlılık kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Banada pek farketmemiş gibi geldi, gerçi beklediğim üzere Tyrael Charger lı tip azdı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Oyuniçi bi fark görmedim ama esas guildlerde belli olur herhalde etki varsa. Neyse 1 aya geri gelir giden varsa da %90ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Wow u bilmem ama sc nin ağzını kırdı. turk kanalında %60 lık azalma oldu. kanal sinek avlıyor, find match a basınca ' d3 alamayan fakir' cevabı geliyor nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Bıraktım sayılır. Yani, şuan işten kalan üç buçuk zamanımı daha önce beşyüz karakterle defalarca daha yaptığım şeyleri yapmakla harcayamam. Pvp yapmaya devam ediyorum. Arena takımımı bırakırsam partnerim kendini öldürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 WoW ilk çıktığında Knight onlayn oynayanların sayısı bayağı artmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Şuanda d3 oynuyorum ama zaten wowda sadece pvp yapıyodum, arada girip yapıyorum pvpimi yine.Outland full herzamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Ben zaten dün başladım D3 e, ama bende muhtemelen charlarımla günlük bg mi yapıp, sonra D3 e akarım. En azından bir süre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 bnette 30 online insanın 26sı d3 4ü wow oynadığına göre baya etkilemiş zaten etkilemesi gerekiyordu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Blizzard'ın en büyük kozu Diablo, elbet etkilemiştir. De asıl sorulması gereken soru, bu etki kalıcı olacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Zaten şuan itibariyle Content'i temizleyen temizlemiş durumdaydı, herkes farm yapmaktaydı. herkes katılmayabilir ama Diablo3'ün mayıs ayına ertelenmesi de, ne d3'teki sorunlardan ya da herhangi başka bir aksilikten meydana geldi. Blizzard haklı olarak kendini en az zarara uğratıcak tarihi seçti, şöyleki: d3 ertelenmeseydi wow'daki yeni contentin geleceği(ve ya gelmiş olan) yeni patchle çakışacaktı böyle oluncada d3'e ilgi fazla olmayacaktı. fakat d3'ün şu aralar çıkmasıyla hem d3 kitlesi oluştu hem de aynı boss'u 3434563465 kesmiş olan insanlara yeni meşkale çıktı. yani bi şekilde bu yılın son çeğreyi çıkacak MoP eklentisine kadar insanları "sıkıldık 5 aydır aynı ejderhayı kesiyoz be abi" isyanları için yapılabilecek en iyi şeyi yaptı blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 yıllarca bekledikten sonra 1 haftada biten :X bir d3 un wow a etkisi metkisi olamaz benim fikrime gore..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 infernoda diablo kesince bitmio diablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ne zaman bitiyo ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 150 saat oynadım Diablo 3'ü. Koşarak canım WoW'uma geri döndüm. Oyun güzel yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 çarşamba dw mount farm, pazar ragy mount farm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Miraul said: infernoda diablo kesince bitmio diablo loop a girip bitiyor. 1 haftalık oyun d3 malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 diablonun amaci o deilmi zaten? ne bekliodunuzki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Diablo 3'ün amacı insanın kendine yakışanı giymesidir. Tabir biraz eski ama tam diablo 3 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 WoW > D3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Diablo çıktı çıkalı ventriloda ses kesildi herkes dilini ısırarak act3-4 bişeyler yapmaya çalışıyor. Açıkçası beleşe vermeseydi blizz para veripte almazdım ve oynamazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Osie16 said: WoW > D3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar