Ren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ben 3 gündür oynuyorum, sitede de herhangi bir son kullanım tarihi göremedim. starter=demo gibi bakarsak zaten böyle olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Leoricten sonra questler ilerlemiyor. Leorici kesince artık oyunu al hayvan herif gibi bir ibare geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 bitmeden bende bitane alabilirim bu arada konsola ne zaman cıkıcak dı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 oeh konsola mı cıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 oyunu dijital olarak aldım, guesst pass çıkmıyor mu böyle olunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 digital olarak alınca guest passlı hesabı yükseltebiliyoruz di mi ? Birde alakasız bir şey sorucam. Benım 2 senelik içinde hiç bir şey olmayan battlenet account vardı. 1 sene once birisi şifresini almış. Şimdi geri aldım vesaire. Zor bişi yaptım, eskiden test accountuydu tırt bir şifresi vardı. Bu hesabın gizli sorusunu gorebilmişler midir şifre aldıktan sonra ? Gizli soruyu goremıyorlarsa bir sorun yok cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 fazla guest pass i olan varsa gönderebilirmi banada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Fazla olan varsa bana da ÖM lütfen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Varmı atabilen bende 2 tane vardı yolladım 1 tane daha lazım denemek isteyen çoğalıyor oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 GEd said: digital olarak alınca guest passlı hesabı yükseltebiliyoruz di mi ? Birde alakasız bir şey sorucam. Benım 2 senelik içinde hiç bir şey olmayan battlenet account vardı. 1 sene once birisi şifresini almış. Şimdi geri aldım vesaire. Zor bişi yaptım, eskiden test accountuydu tırt bir şifresi vardı. Bu hesabın gizli sorusunu gorebilmişler midir şifre aldıktan sonra ? Gizli soruyu goremıyorlarsa bir sorun yok cunku. birinci soruya evet, ikincisinden emin değilim ama telefondaki adam benim kimliğimi öğrenmek için soruyu sordu. isim değiştirildiği halde soru ve cevabı aynıydı yani. herhalde cevap hayır sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Beyler elide guest pass'i olan yollayabilirse cok makbule gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Yokmu arkadaşlar bir tanecik dağıttık keyleri 1 kişi açıkta kaldı merak edio adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 1 tane guess pass atabilecek varmı çok makbüle geçer 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Yolladım öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 bana da birisi guest pass yollarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 varsa bende alabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Varsa ben de rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komm Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Oyunu indireli çok oldu ama trial de olsa oynamak nasip olmadı. Fazladan guest pass key i olan gönderebilirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Guest Pass için yardımcı olacak birisi çıkarsa çok sevinirim arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 gerek kalmadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Bir Guest Pass'da ben alabilirim varsa eğer : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 eger elinde olan varsa birisi bana quess pass verebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 guestpass aranıyor taranıyor efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ben de pass arıyorum sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar