souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 necati gene atmış golünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 metin diyadin kovulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 o adamı baştan beri istemiyorladı. takımı süper lige çıkardı ayıp olmasın diye tutmuşlardı takımın başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 çok saçma olmuş yanlız 5 te 5 yapmasını mı bekliyorlardı ki :P madem kovacan lig başlamadan kov.resmen kaybetsede kovsak diye beklemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 türk zihniyeti ya sen kasımpaşasın alt tarafı.lige iyi başlamışın liderle aranda 4 puan falan var ondan bi cacık olmuyor takımlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 ertuğrul sağlam gelicek diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Metin Diyadin'i kovmaları tam bi aptallık olmuş. Açıklamaları da ayrı komedi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Herhalde adam ptt 1. lige doner, yine bir takim cikarir super lige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 çıkaran metin diyadin değildi yalnız, uğur tütüneker'di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 yok abi play offlarda metin diyadin vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 bir iki bişey demek istiyorum. ingiltere ligini takip edebildiğim kadar takip ediyorum. bugün yine baya maç izledim ondan sonra galatasaray bilmem ne spor maçını açtım. resmen hakaret. selçuk caza sahasının ordan topu kaptırmamak için adama vücut koyuyor. ama adam daha güçlü olduğu için yere düşüyor, selçuk faul alıyor. melo yan yana giderken düşüyor hakeme bir ton sövüyor.(hemen galatasaray dedim diye kızmayın o denk geldi, beşiktaş da derdim) bugün man. united liverpool deplasmanına gitti. liverpoolun aleyhinde bir kırmızı bir de penaltı verildi(tartışılabilecek şekilde). türkiyede böyle birşey olsa federasyonu yerinden sökerlerdi. hiç bir olay olmadı. ikili mücadelelerde adamlar rakiplerine takla attırıyor. türkiyede olsa düşen, düşüreni evinden aldırır. ama onlarda nasıl oluyor? elinden tutup kaldırıyorlar, ya da hiçbir şey olmamış gibi düşen kalkıp mevkisine dönüyor. bunları neden yazdım. çünkü, takımınızın futbolcusu kırmızı yediğinde hakeme değil futbolcunuza kızın, o fırsatı hakeme verdi diye. ikili mücadelede kaybedip atarlanan oyuncunuza kızın, rakibe değil. manchester galatasaray maçında buraktı galiba, topu böyle alıp scholes'a vermedi gibi bir atarlanma durumu oldu.(zaman öldürmek için değil, bildiğin trip) scholes nabıyor la bu? şampiyonlar liginde oynuyoruz bu ne saçma hareket gibi davranışlarda bulundu. netekim haklı. futbolcu duygusal fışkırma göstermek için sahaya çıkmaz. oyun oynamak için çıkar. bu yazdıklarım boşa gidecek belki ama eğer iyi futbol izlemek istiyorsak "futbol" haricindeki her şeye tepki göstermeliyiz. iş biraz da bizde bitiyor. okuyanlara teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 souldarkorn said: yok abi play offlarda metin diyadin vardı. yok ondan demedim zaten biliyorum, ligde puanları toplayıp zirveye oynatırken takımı uğur tütüneker haksız bir şekilde kovuldu. Sebebi de Elazığ'ın farkı açmasıydı ama gel gör ki Metin Diyadin ile de çok iyi sonuçlar alınmadı. Bana kalırsa şans ile playoffları atladılar, takıma çok birşey katmadı Diyadin. Ha şu da var biraz önce Twitter'da okudum. Takımı Süper Lig'e çıkaran adamların neredeyse hepsi harcandı o zaman ses yok, TD'si gidince mi ortalık karışıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 http://www.tribundergi.com/haber/ediz-in-yedek-esofmani-bile-yoktu şunu okuyun zamana kıyıp, şurası ne bileyim, alakası yoktur tabii ana sebep olarak ama sinirimi bozdu biraz said: SERVET ÇETİN'İN KAPTAN OLMASI EDİZ'İ GERİYORDU - E.B: Hayır enerji içeceği içmiyordu Ediz. Ama kendini çok zorluyordu. Yedek kulübesinde olduğu maçta bile, gece kalkıp koşu yapıyordu. Kilo vermişti son dönemde. Servet'in onun pozisyonuna gelişi ve kaptan olması biraz geriyordu onu. Çünkü o milli takımda oynamak istiyordu, hırs yapmıştı. 10 kat daha iyi adamdı Servet'ten, belki onun arkasında kalması sinirini bozmuş ve kendini zorlamıştır tekrar 11 olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Abi kusra bakmayın da şu tip hedef göstermece olayı bana çok leş geliyor. Gencecik sporcu bi çocuğun ölümünü sırf daha iyi ya da daha isim sahibi diye onun yerine oynayan adama bağlamaya kalkmak, o adamı bundan sorumlu tutmak, bir insan ölümünün sebebi olarak bu adamı göstermek o kadar pis o kadar leş ki... Adamın tek yaptığı şey o takıma transfer olmak. Daha iyi bir oyuncu, belki de daha iyi de değildir, ama tercih edilmiştir oynamıştır, zaten futbolcu bu, görevi o. Bu yüzden o çocuk öldüye getirmek nedir? Çocuğun ailesi o anki boşlukla iyi niyetle söylemiş olabilir, ya da bir şekilde bir şeye bağlayıp oradan hınç alma ihtiyaçları vardır öyle söylemişlerdir normal. Ama buradan gaza gelip böyle başka bir futbolcuyu bunla suçlamak kepazelik. Yarın öbür gün Servet'in başına bir şey gelir de onun ailesi de "son zamanlarda Ediz olayında isminin geçmesi çok germişti onu" diye açıklama yaparsa bunları söyleyenler olarak aynı durumda siz kalırsınız. Üstelik de Servet'in tek yaptığı daha iyi veya teknik yönetimce daha tercih edilen bir futbol oynamakken hiçbir kötü niyeti yokken siz direkt onu ölümle suçlayarak artniyetli sebep hazırlamış olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 nabak serverti mi suçlayalım yani burada ediz real madridde olsa carvalho onu çok gerdi mi diyecektik türk milletinin beyninde genetik hasar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 abi hedef göstermiyorum zaten, alakası yoktur diye de belirttim ama alakası vardır nasıl vardır hırs yapmıştır, olması gerekenden fazla yormuştur vücudunu vs. derken etkenlerden biri olmuştur ufakta olsa o da belki, sporcu kendini bilerek antreman yapmadığı veya ona göre oynamadığı sürece kimseyi suçlamanın hakkı yok. benim olayım burada tamamen Servet'e karşı ki Diego gibi aynı tarzda bir elemanın varken gidip Servet'i alıp takımdaki onca isme rağmen kaptan da yapıyorsan bu kıskançlık yaratır. İlk günden beri hoşnut değilim, şu yazıda o bölümü okuyunca daha bir kötü oldum ne diyeyim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 sende değil yazıda problem var ne demek yahu rekabet olmasın kıskançlık çıkmasın diye futbolcu transferi mi yapılmayacak? öyle saçmalık mı olur sporcu bunlar işleri rekabe etmek, kaldıramıyorsa bıraksın futbolu binlerce lira para kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 doruk'u bile troll'lükten çıkarıp ciddiyete taşıyacak bir alıntı olmuş ehahah. ren'in yazdıkalrıyla ilgili olarak da eyyorlamam şudur ki; bizde kazanmak için yaptığın herşey mübah. oyuncu gözünde zaten genelde mübahtır da, taraftar gözünde de mübah. sıkıntı burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 kasımpaşa roy keane ile anlaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ne için anlaşmış? asdasfadaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 teknik direktörlük için :P elazığda antalyadan 4 yemiş :) bülent uygun buca yı nasıl batırdıysa elazığspor uda aynı şekil batırcak anlaşılan :) giderkende utanmadan bide yönetime suç atar tamamdır. elazığspor ve akhisar rekor puanla ve averajla düşücek anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 abi bu günden sonra fikstür diye ağlayamayacakta işin güzeli, tamam bok gibi bir fikstür çekmişti elazığ ama oynanan oyun hiç iyi değildi. abi stoperlerin orhan ak ve bilica lan, akıl var mantık var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Kayseri de Şota istifa etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 gerets deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ben geretsi fener getirir diyordum. büyük balıgı kaçırmış oldular kayseri haberi doğruysa. krasic, stoch, alex, sow, kuyt gibi kadroyla takır takır hucum futbolu oynatırdı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar