barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 vardı konusu da bulamadım. ne önerirsiniz program olarak? böyle kitap gibi okutsun, yormasın okurken flan. çizgi roman, kitap okumak için.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Çizgiroman için: HoneyView ve MComix var en iyi. MComix kullanıyorum ben. Toplu olarak hepsini düzenlemek için (çizgiroman, roman karışık) Calibre var. E-kitap okumak için de FBReader ve Nookbooks (korsan kitapları da çok güzel çalıştırıyor) kullanıyorum tüm platformlarda. Evince var birde, genel doküman okuyucum, pdf filan onla açıyorum.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 saol gerge. bakıyorum şimdi hepsine.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 O çok eskidi, ilk program o. Çok daha iyiler çıktı. Bu dediğim ikisi en iyisi işte.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 uBook vardı birde ama sanırım paralı oldu her bir şeyi destekliyordu zamanında.
Öne çıkan mesajlar