barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 vardı konusu da bulamadım. ne önerirsiniz program olarak? böyle kitap gibi okutsun, yormasın okurken flan. çizgi roman, kitap okumak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Çizgiroman için: HoneyView ve MComix var en iyi. MComix kullanıyorum ben. Toplu olarak hepsini düzenlemek için (çizgiroman, roman karışık) Calibre var. E-kitap okumak için de FBReader ve Nookbooks (korsan kitapları da çok güzel çalıştırıyor) kullanıyorum tüm platformlarda. Evince var birde, genel doküman okuyucum, pdf filan onla açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 saol gerge. bakıyorum şimdi hepsine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 CDisplay olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 O çok eskidi, ilk program o. Çok daha iyiler çıktı. Bu dediğim ikisi en iyisi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 uBook vardı birde ama sanırım paralı oldu her bir şeyi destekliyordu zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar