Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 biz boşa mı us'te açtık karakteri sfddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 There was an error creating your own party. (Error 1) wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 çok orgy dönmesin yettiniz diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 "but guyss give them time, game just came out!!" forumların özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 BUN E LAN i want my money back ulan single oyun oynicaz.illa annelere küfür etmeden oynanmıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Abi iş çıkışı gelmişim oynayacağım şimdi. Yapılır mı bu be blizzard. ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Aluriel said: There was an error creating your own party. (Error 1) wtf baya bi kişi muzdarip bundan. Yanlız herifler nasıl sıçtı belli değil. bilmem kaç sene oyunu yap. 1 sene mi ne beta yap. şu olanlara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Geçen hafta kapanacağı zaman 10dan geriye sayıyodu şimdi küt diye parti marti ayağına atıyo oyundan. İşin garip olan kısmı server statuste online görünüyo. http://eu.battle.net/d3/en/status Valla bu eu oyuncularının çektiği nedir arkadaş.Kapasite olarak amerikadan ve asyadan daha kötü sunucuları avrupaya koyarak neyi amaçladılar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 creating your own party, ne partisi lan almiyorum followerda almiyorum bırak giriyim iceri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 3 gündür deli gibi çalışıyorum, bugün eve geldim server gitti yine :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 said: i want my money back olmaz, vermiyor kotick geri, güney korede dava açanlar oldu sırf bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 pulkas said: Geçen hafta kapanacağı zaman 10dan geriye sayıyodu şimdi küt diye parti marti ayağına atıyo oyundan. İşin garip olan kısmı server statuste online görünüyo. http://eu.battle.net/d3/en/status Valla bu eu oyuncularının çektiği nedir arkadaş.Kapasite olarak amerikadan ve asyadan daha kötü sunucuları avrupaya koyarak neyi amaçladılar acaba? Ayni seyleri biz US serverlar icin soyluyoruz. Fark yok yani. US downken paticikte parti yapiodu millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Aluriel said: There was an error creating your own party. (Error 1) wtf Nasıl kurtulcaz bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Ana sayfada forumdan enstantaneler.Bu sayfayı gördükten sonra hala oyunu alan var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 gün gece 1'de kapayıp 9'da açtılar. şimdi geldim tekrar kapalı. nasıl fail bir şirkettir bu belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bir diğer "we are aware of the issue bla bla" vakası... panik yapmayın, geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 geldi sanirim. girdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Umarım tüm databaseleri silinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ilk defa az önce hata aldım ama son olmıycak herhalde zıkkım olsun verdiğim para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 yeter artik ya her aksam ayni halt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Vendy said: Umarım tüm databaseleri silinir. şuna katılacağımı hiç düşünmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Beyler error 1 deyim ne durumdasınız ? az once error 1 den sora mesaj geldi şöyle ; "Congratulations , you have beaten Diablo 3 errors! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 5 stack gege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar