Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows Phone Uygulamaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya microsoftun lumia 920 verdigi yarisma bitiyomus ayin 4 unde benim app yetismicek :(

yakalayabilseydim kesin kapardim telefonu yau.. ilk 64 e veriyolarmis bide.

lan 65 kisi faln yarismaya katilirdi ztn sdfdsf

lan bide bu topikte kendi kendime takiliyom, kendi sticky topicim oldu ahah
Mesaj tarihi:
bide cogunlukla web servisleri falan kullancaksaniz, wp8 ile 7 arasinda fark yok (framework farki varmi bilmiyorum)

ben hala windows 7 de gelistiyirom app lerimi fakirlikten

920 alanimiz yokki, hos olsada windows 8 yok zuhanna!
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.windowsphone.com/s?appid=d70371f8-6e46-4fb9-a15c-b5f85488b916

bunu yarisma icin yapmistim ama yetismedi bende ekledim artik marketplace..

sadece amerikanya storelarinda ariyo yalniz benden solemesi :)

sirada 3-4 tane daha app var ama vaktim yok yapcam bu ps3 yedi bitirdi beni sfdsfdsf
Mesaj tarihi:
işten, kız arkadaştan vakit ayırabilsem ben de geliştireceğim 3-4 tane uygulama var kafamda. şu nisanı da atlatayım, başlayacağım da yarışma mı beklesem ki olur mu tekrar :D
  • 3 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Evernote, Rdio, Audible, LastPass, Authenticator, Battery Widget, EGO, Metrotube, Wikipedia, Unit Converter, Weather, İşCep, Flashlight XT, Akıllı Çekim

Benim marketten yukledigim tum applar bunlar. Az olduklarindan iyi-kotu ayrim yapmadan hepsini saydim.
Mesaj tarihi:
Dosya yöneticisi yok telde, hiç yok! Marketteki 1-2 dandik şeyde çok yaramıyor.

Browser sadece IE! Bir dosya indirmek istesen inmiyor, direk dosyayı açacak apps arıyor marketten. Ulan bırak karışma insin sonra pcye atacam belki lol

Hemen herşeyini sevdim Lumia 820nin ama bu iki olay can sıkıyor
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Evernote, Rdio, Audible, LastPass, Authenticator, Battery Widget, EGO, Metrotube, Wikipedia, Unit Converter, Weather, İşCep, Flashlight XT, Akıllı Çekim

Benim marketten yukledigim tum applar bunlar. Az olduklarindan iyi-kotu ayrim yapmadan hepsini saydim.

terazine abandım aga
bi de seyi sorayım mesala bir yerde typo yaptım imleci araya goturmek istedigimde kelimenin tumunu seciyor bunun bi ayarı var mı?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bazi programlar basili tutumca imlec cikiyor, onu surukleyip yerlestiriyorum, bazilarinda cikmiyor. Sanirim yavas yavas hepsinde cikmaya basliyor ama.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yukledigim programlara bak yani. Minimal kullanildiginda super ama Android gibi kullanmaya kalkinca olmuyor.

Bilincli alinmasi gereken bir cihaz, rastgele alinirsa cok pisman olunma ihtimali var.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ondan once gelecek bir guncelleme: http://www.windowsphone.com/en-US/how-to/wp8/basics/windows-phone-8-update-history

Persembe geliyor. Bu gelen program da: http://www.windowsphone.com/en-US/how-to/wp8/start/use-data-sense-to-track-data-usage
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

ne zaman cikacak bu Amber guncellemesi yaa Q3 demisler gerci de 1 ayını da yedik Q3 un

bu ne oldu hakkaten,yok mu bi haber ?

edit:aa çıkmış sanırsam bu,update kontrolü yapıyorum fakat bulmuyor bir şey güncel gözüküyor,acaba benden habersiz kendi kendine indirmiş olabilir mi :O
  • Yeni Oluştur...