reyou Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/s%C3%B6zl%C3%BCk-turca/a5214c0c-132a-4f59-9cb6-acfadab459e3 indirin! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 yeni app ler geliyor cok yakinda bu arada sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ya microsoftun lumia 920 verdigi yarisma bitiyomus ayin 4 unde benim app yetismicek :( yakalayabilseydim kesin kapardim telefonu yau.. ilk 64 e veriyolarmis bide. lan 65 kisi faln yarismaya katilirdi ztn sdfdsf lan bide bu topikte kendi kendime takiliyom, kendi sticky topicim oldu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bide cogunlukla web servisleri falan kullancaksaniz, wp8 ile 7 arasinda fark yok (framework farki varmi bilmiyorum) ben hala windows 7 de gelistiyirom app lerimi fakirlikten 920 alanimiz yokki, hos olsada windows 8 yok zuhanna! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 http://www.windowsphone.com/s?appid=d70371f8-6e46-4fb9-a15c-b5f85488b916 bunu yarisma icin yapmistim ama yetismedi bende ekledim artik marketplace.. sadece amerikanya storelarinda ariyo yalniz benden solemesi :) sirada 3-4 tane daha app var ama vaktim yok yapcam bu ps3 yedi bitirdi beni sfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 işten, kız arkadaştan vakit ayırabilsem ben de geliştireceğim 3-4 tane uygulama var kafamda. şu nisanı da atlatayım, başlayacağım da yarışma mı beklesem ki olur mu tekrar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Olmazsa olmaz app ler nelerdir bi yaziverin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Evernote, Rdio, Audible, LastPass, Authenticator, Battery Widget, EGO, Metrotube, Wikipedia, Unit Converter, Weather, İşCep, Flashlight XT, Akıllı Çekim Benim marketten yukledigim tum applar bunlar. Az olduklarindan iyi-kotu ayrim yapmadan hepsini saydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Dosya yöneticisi yok telde, hiç yok! Marketteki 1-2 dandik şeyde çok yaramıyor. Browser sadece IE! Bir dosya indirmek istesen inmiyor, direk dosyayı açacak apps arıyor marketten. Ulan bırak karışma insin sonra pcye atacam belki lol Hemen herşeyini sevdim Lumia 820nin ama bu iki olay can sıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 abi lumia 520 ile flash izlemenin bi yolu yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 GERGE said: Evernote, Rdio, Audible, LastPass, Authenticator, Battery Widget, EGO, Metrotube, Wikipedia, Unit Converter, Weather, İşCep, Flashlight XT, Akıllı Çekim Benim marketten yukledigim tum applar bunlar. Az olduklarindan iyi-kotu ayrim yapmadan hepsini saydim. terazine abandım aga bi de seyi sorayım mesala bir yerde typo yaptım imleci araya goturmek istedigimde kelimenin tumunu seciyor bunun bi ayarı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Bazi programlar basili tutumca imlec cikiyor, onu surukleyip yerlestiriyorum, bazilarinda cikmiyor. Sanirim yavas yavas hepsinde cikmaya basliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 guzelmis la W8 developer eksikligi var sadece o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Yukledigim programlara bak yani. Minimal kullanildiginda super ama Android gibi kullanmaya kalkinca olmuyor. Bilincli alinmasi gereken bir cihaz, rastgele alinirsa cok pisman olunma ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 bi ısınma sorunu var sanki biraz kurcaliyim dedim ust taraf ates gibi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 data usage de icin bir uygulama varsa isim bitmistir app lerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 GUncelleme geliyor WP'ye, daya usage seyi var isinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 8.1 i mi diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Ondan once gelecek bir guncelleme: http://www.windowsphone.com/en-US/how-to/wp8/basics/windows-phone-8-update-history Persembe geliyor. Bu gelen program da: http://www.windowsphone.com/en-US/how-to/wp8/start/use-data-sense-to-track-data-usage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 ne zaman cikacak bu Amber guncellemesi yaa Q3 demisler gerci de 1 ayını da yedik Q3 un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Photoroom iyiymiş la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 pascalnouman said: ne zaman cikacak bu Amber guncellemesi yaa Q3 demisler gerci de 1 ayını da yedik Q3 un bu ne oldu hakkaten,yok mu bi haber ? edit:aa çıkmış sanırsam bu,update kontrolü yapıyorum fakat bulmuyor bir şey güncel gözüküyor,acaba benden habersiz kendi kendine indirmiş olabilir mi :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ben indirdim gecen hafta data storage ile fm radyo gelmis guzel olmus bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 fm radyo gelmiş dediğiniz şey telefon desteklemese bile mi gelmiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar