Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gmt 2,5


forgiver

Öne çıkan mesajlar

Olay GMT'nin degismesinden ziyade, yaz ve kis icin farkli saat uygulamalarinin kalkmasi seklinde. Hep su andaki yaz saatinde kalacagiz gibi dusunulebilir.

Zaten cok sevmedigim bir seydir iki farkli saat uygulamasi. O acidan iyi oldu, ama bu uygulamaya devam eden uilkelerle aramizdaki saat farki yaz ve kis farkli olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8'de okula ya da işe gidecek bünyeler için yazın sabahın 6:30 ya da 7'sinde okula gitmek ne zorken, mevcut kış saatiyle hafif o aydınlanmamış havanın verdiği demoral varken daha da geceye gömmek ne kadar mantıklı olabilir ki. tasarruf yaparken vatandaşın stresini arttıracaklar sonuç daha verimsiz iş. bu da önemli ve öte tarafı. diğer yandan avrupa ile mesai saatleri daha da kayıyor. yaş işler hep. sonuçlar kararı alan makamlarca ne kadar tartışılıyor bilemem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada ekşiden beri değişik bir yaklaşımda bulunmuş

"
ış aylarında batı illerinde güneşin 08.30'da doğmasına neden olacak uygulamadır. bu uygulamanın hükümete faydaları;

2. batı illerindeki sanayi kuruluşları ve insanlar vergilerini ve elektrik faturalarını tam olarak ödedikleri için kış aylarında artık daha fazla elektrik tüketirler ve daha çok vergi verirler.
3. doğu illerinde elektrik kaçağı çok üst seviyede olduğu için artık oralarda kış aylarında elektrik tüketimi bir nebze daha azalacaktır. böylece daha az elektrik kaçırmış olacaklardır."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

-Şampiyonlar ligi maçları 22.45te başlayacak, 00:30 da bitecek.(yarım saatte tekrarları izlesen yorumlar falan 1 de yatarız artık)
-Wow'du, aiondu zarttı zurttu gibi oyunlarda elemanlar raid saatlerini 20:00-00:00 olarak yazarken bizde o rakamlar 22:00-02:00 olarak çıkacak avrupanın elit tabakasıyla raid yapmak hayal olacak...
-Türkiye iran ve suudi arabistan ile aynı saat dilimine girmiş olacak.
-Türkiyenin batısında yaşayan insanlar saat sabah 8 de bildiğin havanın henüz aydınlanmadığını görecek...
1 saat için bütün keyfimiz kaçacak ffs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...