manve Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 3milyon civari param var, monk icin 2 yuzuk bir amulet bakiyorum. Yeterse param bi de inna's in kemerini istiyorum tabi. Var mi satan bunlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 3 milyon? hepsine? hmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 900k innanın pantolonu. En ucuzundan bir soj 600-700k idi. Alınır aslında ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Ama en ucuzu efektif olur mu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 gear linkteki yuzukler,amulet, kemer bi de main handdaki silahi bulabildim 3milyona. mp1 falan farmlayip yavas yavas yukseltirim bakalim olursa. ama bu sansla bi bok dusmuyor iste para yapacak. 40 yilin bi legendary item dustu o da bu gereksiz sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Satılık bu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 AH ' de satılık durumda , patiden isteyen olursa daha uygun fiyata veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ::o iyiymiş. bana son iki haftadır 500k üstü eşya düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Yere düşen sarı armorları alın ağalar, hele eldivense level 58-59 demeyin yine de alın. Ben level 58ler 10 cc 9 ap yani max roll yapamıyor sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 11 mf, meh. daha iyisi var şaka lan şaka, götüm düştü. hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bu birşey değil ya, 10 sell slot dolu stashda öyle yatıyor kaç gündür sıra gelmedi daha. Yok abi ahde gördüm, benim de düştü. Yoksa fakir fakir oynuyoruz. Item level 58 olmasındayım ben hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Xeph said: Yere düşen sarı armorları alın ağalar, hele eldivense level 58-59 demeyin yine de alın. Ben level 58ler 10 cc 9 ap yani max roll yapamıyor sanıyordum. negzel satılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ulan ben haftalardır sadece 62-63 alıyodum nasılsa düşmüyo yeter lan diyip :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 sazansın. bir de bana "toplama toplama" diyorsun abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Bonjo said: AH ' de satılık durumda , patiden isteyen olursa daha uygun fiyata veririm. hala satilik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ozii_x said: Bonjo said: AH ' de satılık durumda , patiden isteyen olursa daha uygun fiyata veririm. hala satilik mi hala satılık ama rmah de şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Arkadaşlar buyrun göz atın ilgilenen oyunda eklesin akşam on line ım üçe beşe bırakırız artık :) sickle ve cinder için düzgün fiyat verin gerisini anlaşırız ^^ Dworgian's Shop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 uploaduna yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 sickle 55m e satıldı. gerisi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 55 milyon mu? gelip yazdığına yazık........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Aaah ah. Düşen itemla hava atamadik ya ona yanarim =) bana n00b diyen adamin tek farki oyunda gecirdigi fazladan zaman ve sansina dusen item lol. Ha botlamis da olabilir ama o ayri. d3 de itemla böbürlenmek ney ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 pokere şans oyunu derler ama dünya şampiyonasına hep aynı adamlar gider.... oyunda item düşmesine de şans diyosun ama neden hep aynı adamlara düşüyor? çünkü adamlar işi biliyor... mesela fin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Adamda skill var ondan düşüo. Yoksa botmus, bilgisayar basinda gunler gecirmis fln degil. Bende skill yok misal. Adam pro player. Bir vuruo 2b lik dusuo item. Böbürlenmekte fln hakli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 1-2€ ya günlerce ugrassan düsmeyecek itemlar satiliyo. 100mio gold 27€ Saka mi bu ya.. ben bosuna yoruyomusum stres yapiyomusum megerse. Veririm 20€ hem kalp krizi riskimi azaltirim, hem de rezil olmadan mp3-4 public yaparim. Yanlis miyim patiler? Sinirlerim kaldirmiyo artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar