S-H Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 KidLazer said: arkadaşlar alttaki ürünler rmah'ta ne eder bilgi verebilir misiniz? quiver ne yapar bilmiyorum diğerleri para etmez direk vendor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 S-H said: KidLazer said: arkadaşlar alttaki ürünler rmah'ta ne eder bilgi verebilir misiniz? quiver ne yapar bilmiyorum diğerleri para etmez direk vendor. çok para etmez biliyorum ancka atıyorum 2 3 euro gibi bi rakam uygun olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 hiç sanmıyorum. rmah dışı bile 1m etmez onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Abi 10 euro aşağısını RMAH'a koymayın, 2-3 euroluk itemin %15 gittikten sonra bir 1 euro gidince 0.90 falan kalır. Direk goldu satsanız bile daha karlı golddaki fee standart değil de orandan olduğu için. Gold AH'de satın, kendinize daha iyi item alın, istiyorsanız onu satın RMAHda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paxel said: Abi 10 euro aşağısını RMAH'a koymayın, 2-3 euroluk itemin %15 gittikten sonra bir 1 euro gidince 0.90 falan kalır. Direk goldu satsanız bile daha karlı golddaki fee standart değil de orandan olduğu için. Gold AH'de satın, kendinize daha iyi item alın, istiyorsanız onu satın RMAHda :p orası tabiki öyle de işte bazen lvl'e doymuş abiler 1.25'ten maksat gitsin diye item koyuyorlar ve canavar oluyor. damlaya damlaya göl olsun mantığından yola çıkarsak etkili olabilir:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 KidLazer said: Selamisahin said: http://i.imgur.com/OBpGY.jpg satılıktır. ohş bu iyiyimiş Geçen hafta 70m'a okuttum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ragefreak-2223/hero/3259409 arkadaşlar armorydeki wizardımın gearını, main hand weapon hariç 5m e bırakıyorum. Main hand weapon dahil fiyat 20m. (gem hariç tabiki) Act 3 yapabilecek seviyededir. HP si biraz düşüktür onun dışında pek bir problem yaşatmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 @selamisahin rmah denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Denedim. 120 € ile başlayan yolculuk, 80 €'ya kadar indi ancak alıcı çıkmadı. Ben de 70m'a AH'a koydum, gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Sertcocuk said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ragefreak-2223/hero/3259409 arkadaşlar armorydeki wizardımın gearını, main hand weapon hariç 5m e bırakıyorum. Main hand weapon dahil fiyat 20m. (gem hariç tabiki) Act 3 yapabilecek seviyededir. HP si biraz düşüktür onun dışında pek bir problem yaşatmıyor. sadece şapkaya nekadar istersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Selamisahin said: Denedim. 120 € ile başlayan yolculuk, 80 €'ya kadar indi ancak alıcı çıkmadı. Ben de 70m'a AH'a koydum, gitti. gold euro paritesine bakmak için bi site var mı bildiğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Maalesef yok. Ah/Rmah dışında bakmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacaron Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ah'de eşi benzeri yok. rockwood#2935 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 bi de as olsa yanında 500m direk lol cok iyiymis yüzük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 yanlış yere postladım pardon. ne kadar edere taşıyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 49.5m satış 41.5m vergi kesintili. ..te pamuk tadında cevap olduğu kanısındayım. Böyle veletler yüzünden soğudum forumdan. haydi hayırlı satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 velet mi? ulan forumdan pm ile, oyundan mesaj ile aga nasıl yapacaz nasıl edecez diye ağlarken her şey iyi, iki gün sonra satmaya çalıştığın item hakkında fikir söyleyince velet olduk ya la. forumdan soğumuşmuş, sanki çok bi faydan vardı milleti kazıklamaya çalışmaktan başka da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 heh şu da an itibariyle 19m verip alınabilen silah mesela. oyundan anlasaydın biraz aradaki farkı görürdün kendin de. http://i.imgur.com/HjxVB.jpg bu da biraz daha iyisi, 10m bid, 50m buyout. büyük ihtimalle yine 20-25 civarına alınabilir rahatlıkla. http://i.imgur.com/VDIph.jpg socket yok ikisinde de. sadece örnek olsun diye buldum. ideal silah diye değil yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 forumdan soğumuşmuş hahahah hacı motor fazla ısınmış zaten biraz soğuması iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacaron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 cacaron said: ah'de eşi benzeri yok. rockwood#2935 100m golda elden satıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 o bahsettiğin monk mu satın aldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 100m goldu duyunca heyecan yaptım. :) şu yüzükler bişe eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 cacaron said: cacaron said: ah'de eşi benzeri yok. rockwood#2935 100m golda elden satıldı :) Adam parayı aldı evi taşıdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 http://imageshack.us/a/img253/9265/itemu.png 39m Hannibal#1939 http://imageshack.us/a/img145/3116/item2.png Bunu fiyatını tam bilmiyorum tekliflere göre değerlendirecem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Yenir ki o amulet ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar