Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Diablo_Angel said: 18m Buyoutla rmaha koydum almak isteyen varsa oldukça uygun.. Çok ilginç abi 18m buyout ile almıyorlar 40 euro ya koyuyorum 1 saat geçmeden satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 o iteme cidden 40€ veren adam varsa ne diyim cidden avrupa çok zengin biz çok fakiriz ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 - 45M - 35M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Arkadaşlar 25-26M civarına Exalted Grand Sovereign Vambraces recipe arıyorum.ilgilenen varsa SOKEDICI#2868 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 yokmu patiden unidentified legendary weaponları satın almaya başlayan daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 asadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ah de şu an 12 buçuk saati var bitmeye. Olurda satılmazsa burdan teklifte alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Diablo_Angel said: Diablo_Angel said: 18m Buyoutla rmaha koydum almak isteyen varsa oldukça uygun.. Çok ilginç abi 18m buyout ile almıyorlar 40 euro ya koyuyorum 1 saat geçmeden satılıyor. Şu olay bana da çok oluyor. Rmah üzerine ne koysam gold ile satacağımdan fazlasına satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 1h Mace / Axe 1k+ dps 100+ vita Şeklinde statlara sahip bir silah satın almak istiyorum; elinde olanlar pm atabilir, teşekkürler. Ps: Ayrıca d3 goldunuzla/hesabınızla tera online hesabı almak isterseniz pm atabilirsiniz. Elimde 2 adet kullanılmayan lvl 40 karakterin olduğu hesap mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/s1smehavuz-2769/hero/314854 geari satıyorum komple ilgilenen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Demonhunter DPS Gearlarımı Satıyorum123 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bigboy99 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Lord_Argos said: Demonhunter DPS Gearlarımı Satıyorum123 quiver ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Crit vermeyen quiver kullanan var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 ben kullanıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 O dediklerin 100m, athene falan kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Biliyorum burası yeri değil ama benim hatun memlekete gelmeden böle bişe almış AH'den. Sorum Hatred Regen ile ilgili. Hatred Regen veren quiver'ları kullanmak Cluster kullanırken ne kadar farkettirir? Sundan soruyorum. Yukardaki quiverda crit yok statlar eh işte. Ama Hatred regen var. Acep oynanışta ne kadar fark ettiriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 1h Mace / Axe 1k+ dps 100+ vita Şeklinde statlara sahip bir silah satın almak istiyorum; elinde olanlar pm atabilir, teşekkürler. Ps: Ayrıca d3 goldunuzla/hesabınızla tera online hesabı almak isterseniz pm atabilirsiniz. Elimde 2 adet artık kullanmadığım lvl 40 karakterin olduğu tera collectors edition hesap mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Bunu alıp, birde yarasa alırsan herhalde hatred'ini kolay kolay bitiremezsin özellikle cluster arrow kullanırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 250k falan bu ya critsiz olanlar 70k falan ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Lord_Argos said: Bunu alıp, birde yarasa alırsan herhalde hatred'ini kolay kolay bitiremezsin özellikle cluster arrow kullanırken. 50 hatred cluster arrow, 2 hatred cost reduce ile 48 hatred. bat 3 hps, 1.15 de quiverdan geliyor, 4.15 hps kolay kolay bitirememeyi falan geç, 11sn de 1 tane fazla atabilirsin ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 4 base Hatred Regen var, 1 de templardan geliyor:D Onu unutmuşsun. Ya henüz bu Quiver mantığını henüz çözemedim de ondan sormuştum. (Kız arkadaşım yukardaki quiverı aldığında evde zıplıyordu da:D) Şundan ötürü çözemedim. Çok fazla aranan özellik var quiverda. Max disc, Hatred regen, Crit. E statlar var. Atak speed 15in üstüne çıkabiliyor bazı quiverlarda. MFyi de unutmamak lazım. Neyse başlığı daha fazla karıştırmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Fin said: 250k falan bu ya critsiz olanlar 70k falan ediyor Yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 100mlik quiver yok yanisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Allah bilir dh charın bile yoktur gelmişin 11 attack speedli oku koymuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Cluster kullanan DHler için Attack Speed birincil öncelikli değil ki. Hatta kodummu oturtsun diye bow değil crossbow aratıyoz biz. (Elemental arrow oynarken aşırı önemli orası ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar