Novichok Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Mara's Kaleidoscope falan arayan varsa bunu çok daha ucuza veririm ben size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wicke Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Wicke said: 200 € .. Blastryan#2622 Ciddi alıcılar ö.m atsın yada oyun icinden eklesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wicke Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 AcesHigh said: Hannibal44 said: AcesHigh said: 152 int 46 vit 76 all res 12 move speed firewalkers bot biri 38 milyona koymuş ah ye param yetmedi ilgilenen varsa kapsın satılmadan 4-5 m den fazla etmez abartmıssın baya.. Nesini abarttım ya dün gece yattığımda bid ücreti 16 milyonlara çıkmıştı satılmasa bu gece almayı deneyecektim ama 38 milyona almış birisi buyouttan malesef... Nasıl bi fiyatlandırma sisteminiz var çok merak ediyorum. biri 38 milyon verdi diye o itemin fiyatı bu kadar cok olacak diye birşey yok.. kandırmacada olabilir. adamın saflıgındanda olabilir.. EN FAZLA ; 6-7 m eder.. oda en fazla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Wicke said: AcesHigh said: Hannibal44 said: AcesHigh said: 152 int 46 vit 76 all res 12 move speed firewalkers bot biri 38 milyona koymuş ah ye param yetmedi ilgilenen varsa kapsın satılmadan 4-5 m den fazla etmez abartmıssın baya.. Nesini abarttım ya dün gece yattığımda bid ücreti 16 milyonlara çıkmıştı satılmasa bu gece almayı deneyecektim ama 38 milyona almış birisi buyouttan malesef... Nasıl bi fiyatlandırma sisteminiz var çok merak ediyorum. biri 38 milyon verdi diye o itemin fiyatı bu kadar cok olacak diye birşey yok.. kandırmacada olabilir. adamın saflıgındanda olabilir.. EN FAZLA ; 6-7 m eder.. oda en fazla.. 1 haftadır bot piyasasını devamlı takip ediyorum. Fiyatlardan az çok haberim var. Vitsiz 150 int 12 speed 50 all res botlar 6-7 milyondan fazla paraya gidiyor. Ha eğer gerçekten yukarıdaki botun en fazla 6-7 edeceğini düşünüyorsan düşerse getir 15 veriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ben dün 150 int 80 vit 70 all resist 12 ms botu 15m den sattım. 4-5 ediyo diyenler yanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 70 resist yerine 50-55 resistlisini çok rahat alırsın yanliz 1-2 mile extra 15-20 resiste bağımlı değilsen çok daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Luriel said: ben dün 150 int 80 vit 70 all resist 12 ms botu 15m den sattım. 4-5 ediyo diyenler yanılıyor. şu dediğin bot tartışmanın üzerinden döndüğü bottan daha iyi. ona 38 çok iyi denildi, daha iyisini daha ucuza alırsın dedim ben de, ki alınıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 http://img15.imageshack.us/img15/1066/eldiven.png Oyun golduna satıyorum 15m. Hannibal#1939 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wicke Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 AcesHigh said: Wicke said: AcesHigh said: Hannibal44 said: AcesHigh said: 152 int 46 vit 76 all res 12 move speed firewalkers bot biri 38 milyona koymuş ah ye param yetmedi ilgilenen varsa kapsın satılmadan 4-5 m den fazla etmez abartmıssın baya.. Nesini abarttım ya dün gece yattığımda bid ücreti 16 milyonlara çıkmıştı satılmasa bu gece almayı deneyecektim ama 38 milyona almış birisi buyouttan malesef... Nasıl bi fiyatlandırma sisteminiz var çok merak ediyorum. biri 38 milyon verdi diye o itemin fiyatı bu kadar cok olacak diye birşey yok.. kandırmacada olabilir. adamın saflıgındanda olabilir.. EN FAZLA ; 6-7 m eder.. oda en fazla.. 1 haftadır bot piyasasını devamlı takip ediyorum. Fiyatlardan az çok haberim var. Vitsiz 150 int 12 speed 50 all res botlar 6-7 milyondan fazla paraya gidiyor. Ha eğer gerçekten yukarıdaki botun en fazla 6-7 edeceğini düşünüyorsan düşerse getir 15 veriyorum ben. Senin satışını baltalamak değil amacım arkadasım... sen sat 50m'e ben sevinirim.. O kadar cok gereksiz itemler var ki AH'ta ; dingonun biri 20m koymus diye herkes 19m 18m gibi fiyatlara koymus .. oysaki itemin fiyatı tas catlasın 2-3m .. neyse kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 http://4.bp.blogspot.com/-hLGnDmc6_0w/Tp2PVNPZJPI/AAAAAAAAAlg/KTC96EhWoOI/s1600/adamsmith.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Ahehahe eu AH sini seviyorum ya şişir babam şişir neyse gw çıkınca patlıcak ellerinde o AH =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Lind3r0th said: Ahehahe eu AH sini seviyorum ya şişir babam şişir neyse gw çıkınca patlıcak ellerinde o AH =) şu muhabbet bitmedi gitti. y çıkınca x patlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Öle ama yanlışmıyım ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 her ne kadar türü mmo'da olsa blizz hiç patlamadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 wow patladı mesela şu an. insanlar diablo yüzünden göremiyor ama serverlar bomboş. pandalar da tutamayacak gibi duruyor. guild wars sağlam gelirse bir şeyler değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Takas olarak bir şey düşünmedim ama satarım her türlü fsdfsd SOKEDICI#2868 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ahmedinejad said: wow patladı mesela şu an. insanlar diablo yüzünden göremiyor ama serverlar bomboş. pandalar da tutamayacak gibi duruyor. guild wars sağlam gelirse bir şeyler değişebilir. 8 yıllık oyun,en son content çıkalı bilmem kaç ay olmuş normal yani wow'un durması yani patlamadan ziyade durdu wow.ayrıca patlattı dediğin oyun yine blizz'in oyunu :) panda işini hiç bilmiyorum ama diğer tüm ek paketlerden daha az ilgi çektiği kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 2 ay gw2 oynayip herkes donecek wow a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 panda oynar kapatiriz gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 İlgilenen var mı ? Dex-vit , perfecte yakın dmg, life on hit de fena değil. Rmaha gidecek birazdan gerçek parayla satmayı düşünüyorum. edit:40 euro bide rmah da buyout ücreti koymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 http://i.imgur.com/pFYfv.jpg ilgilenen varsa pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 http://b1207.hizliresim.com/z/d/9n3mw.jpg ilgilenen varsa öm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 AcesHigh said: İlgilenen var mı ? Dex-vit , perfecte yakın dmg, life on hit de fena değil. Rmaha gidecek birazdan gerçek parayla satmayı düşünüyorum. edit:40 euro bide rmah da buyout ücreti koymadım biri rmah da piyasayı bozdu iyice elimde kaldı satamadım. Gold ah de 30 milyona satsam elime 25.5 geçecek.. 28.000.000 veren olursa satayım forumda. Dexlilerden en ucuzu 27.5 o da vit vermiyo statları dandik bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 yok ya ben kesin anlamıyorum item olayından sanırım. şu yüzüğe kim neden 28m versin ki? crit dmg yok, all resist yok. alıcısı kim mesela bu yüzüğün? dh desen değil. monkmu alıyor bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Tamamen arz-talep olayına döndü o yüzüğün olayı. 1-1.5 hafta önce 10m civarı giden yüzüğün alt limiti 20 oldu bir anda çünkü streamlerde falan hep dps monk-barblar türedi millette haliyle özendi. Dps monk için baya iyi bir yüzük ama 28m etmediğine tamamen katılıyorum bir de tabi klasik legendary olmasından ötürü fiyat şişkinliği var 4.5 critli dexi biraz daha az sadece elite damageı olmayan onun yerine resist veren yüzüğü 10-15 euroya (hatırlıyamadım) zor sattım ama bundan bir tane düştü 29.9 eurodan 5 dk da satıldı 2 hafta önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar