Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başbakan fenerbahçe taraftarına çok kızdı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Maçtan sonra her tarafı yakıp yıkmak, polis araçlarını, her şeyi devirmek. Bu nedir ya? Bunu biz terörde görüyoruz.
Ama bu tribünlere terörü hakim kılmak isteyen zihniyeti de lanetliyorum.
Bu noktada üzgünüm, bu anlayışı telin ediyorum ve Galatasaray'ı da tebrik ediyorum, kutluyorum.

olaylara karışanlara müebbet is coming
Mesaj tarihi:
O polis cemaat dışarı dendi diye attı biber gazını. 10-15 kişi cezalandırmak için bütün milleti çileden çıkardılar. Yakında kurşun sıkar bunlar. Başbakan'da bir nevi cemaat dışarı diyenlere terörist demiş. Olayın maçla hiç alakası yok yoksa neden polis arabalarını devirsinler kutlama yapan GS arabalarına saldırırlardı. Yazık ordaki bir sürü insana umarım çocukla falan gidilmemiştir. Bir kere biber gazı yedim çok uzakta olmasına rağmen çok kötü bişey.
Mesaj tarihi:
Sahanın içine gir, meşale at, polise koltuk fırlat, kutlamaları engelle, sonra da vay efendim polis bize niye vurdu, hakedene vurmuş işte, PKK'ya ihtiyaç kalmadı zaten, artık Fenerbahçe taraftarı var.
Mesaj tarihi:
Bizi kizdirdilar bizde dunyayi yaktik kadar cocukca bir aciklama olamaz. Sen kizarsan kiz sonucta karsindaki polis yani kizip tepki gostermeyi sokakta yapiyorsan o zaman polisin kesinlikle salakca olan abarti gucle tepkisini kabul edeceksin.
Mesaj tarihi:
Maçı izlerken bile galatasaray faul yapınca galatasaraylı taraftarlardan ses çıkmıyor. ama fenerbahçeli futbolcular ne zaman faul yapsa fenerliler alkışladılar, bravo diye bağırdılar. maç sonuna kadar böyle gitti. ne çirkef bir taraftar grubu varmış bu fenerin.
Mesaj tarihi:
Demin Kanal D de Nihat Özdemirle Ünal Aysan ı karşılaştırdı M.A Birand. Nihat Özdemir in konuşmaları dinlerken BDP li kafasını gördüm. Adam konumuna bakmadan provakatörlük yaptı. Taraftarının vahşilik yapmasına şaşırmamak lazım.
Mesaj tarihi:
geçen sene ocak ayında başbakan tt arenada kendisine ıslıklarken ben yaptım ulan o stadı, bir allah kuruş parası yok orada gsnin siz ne hakla sesinizi çıkartırsınız derken başkaları forma imzalatıyordu kendisine. şimdi mi kötü oldu RTE :PP
  • Yeni Oluştur...