TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Maçtan sonra her tarafı yakıp yıkmak, polis araçlarını, her şeyi devirmek. Bu nedir ya? Bunu biz terörde görüyoruz. Ama bu tribünlere terörü hakim kılmak isteyen zihniyeti de lanetliyorum. Bu noktada üzgünüm, bu anlayışı telin ediyorum ve Galatasaray'ı da tebrik ediyorum, kutluyorum. olaylara karışanlara müebbet is coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Başbakan GS'li o yüzden öyle demiştir ffs bulşit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 polis amirini tokatlayıp etrafa molotof atsalardı demokratik haklarını kullanmış olacaklardı halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 kapılar kapalıyken, binlerce kişiye biber gazı atan polislere de kızsaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 O polis cemaat dışarı dendi diye attı biber gazını. 10-15 kişi cezalandırmak için bütün milleti çileden çıkardılar. Yakında kurşun sıkar bunlar. Başbakan'da bir nevi cemaat dışarı diyenlere terörist demiş. Olayın maçla hiç alakası yok yoksa neden polis arabalarını devirsinler kutlama yapan GS arabalarına saldırırlardı. Yazık ordaki bir sürü insana umarım çocukla falan gidilmemiştir. Bir kere biber gazı yedim çok uzakta olmasına rağmen çok kötü bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 türkiye'ye kaç başbakan geldi hatırlamıyorum ama 1 tane fenerbahçe var. gün gelir devran döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Başbakan Fenerbahçe'li bu arada. Bahaneniz yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 toplu olaylara giderken limon almadan cikmamak lazim evden bundan sonra. gerci o zaman da orgut bagi kurup 10 kusur yil iceri tikabilirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 biber gazı alıp ağzılarına sıkmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ben polise o kadar gıcık oluyorum ki artık anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Sahanın içine gir, meşale at, polise koltuk fırlat, kutlamaları engelle, sonra da vay efendim polis bize niye vurdu, hakedene vurmuş işte, PKK'ya ihtiyaç kalmadı zaten, artık Fenerbahçe taraftarı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 devrem yetişsen bitanede sen vuracan ama kısmet olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Bizi kizdirdilar bizde dunyayi yaktik kadar cocukca bir aciklama olamaz. Sen kizarsan kiz sonucta karsindaki polis yani kizip tepki gostermeyi sokakta yapiyorsan o zaman polisin kesinlikle salakca olan abarti gucle tepkisini kabul edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=P6y8UD8ov5Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 daha rahat ceza gelir o halde fenerbahçeye 1 maç seyircisiz bekliyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bazı fenerliler şikeden sonra terörizmi de savunur olmuş, ayıp denen bir şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Maçı izlerken bile galatasaray faul yapınca galatasaraylı taraftarlardan ses çıkmıyor. ama fenerbahçeli futbolcular ne zaman faul yapsa fenerliler alkışladılar, bravo diye bağırdılar. maç sonuna kadar böyle gitti. ne çirkef bir taraftar grubu varmış bu fenerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Demin Kanal D de Nihat Özdemirle Ünal Aysan ı karşılaştırdı M.A Birand. Nihat Özdemir in konuşmaları dinlerken BDP li kafasını gördüm. Adam konumuna bakmadan provakatörlük yaptı. Taraftarının vahşilik yapmasına şaşırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Şeref, erdem, dürüstlük, bunların kaldıramayacağı kavramlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 DoruK said: bazı fenerliler şikeden sonra terörizmi de savunur olmuş, ayıp denen bir şey var. bana mı bu laf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 geçen sene ocak ayında başbakan tt arenada kendisine ıslıklarken ben yaptım ulan o stadı, bir allah kuruş parası yok orada gsnin siz ne hakla sesinizi çıkartırsınız derken başkaları forma imzalatıyordu kendisine. şimdi mi kötü oldu RTE :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar