Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yönetimi kutluyorum her önüne gelen konuşmasın bu takım hakkında kendi takımını yorumlasın kendi takımına baksın hikmet karaman .
eski beşiktaş yönetimi yok artık beşiktaş hakında biri konuşurken 2 kere düşünsün .
Mesaj tarihi:
taraftara dava açmaları iyi olmuş harika olmuş hatta , inşallah ceza alırlarda bir daha kimse bir şey atamaz sahaya, fakat aynı duyarlılığı demirören e dava açarak niye göstermiyor yönetim anlamıyorum, bıraktım borçları harcanan paraları felan, evrakta sahtecilikten ceza aldık, ama yapılan hiç bir şey yok ortada.
Mesaj tarihi:
Taraftara açılan davaya bayıldım, diğer kulüpler de yapsın hatta aynısını. İki gerizekalı yüzünden statlar kapanmasın, kişisel olarak verilsin cezalar direkt.

Yönetimin açıklamaların gelirsek, daha önce de Ahmet Çakar'a cevap vermişlerdi. Herkesi muhatap kabul edip, seviyelerine inmemeleri lazım.
Mesaj tarihi:
Geldiğinden beri her konuda BJK yönetimini eleştirip yerden yere vuruyorum, ama ilk defa bu sefer takdir ettiğim bir hareket yapmışlar. Muhtemelen dava düşer ya da ufak cezayla yırtar taraftar, ama bundan sonraki taşkınlıklar için gözdağı oluşturması açısından güzel hareket.
Mesaj tarihi:
Birşeyler atarken belki düşünürler artık. Geçen sene bjk - efes maçında bayağı iyi bir fark attık, yanda bir tane baba oğul efes tribününe hareket yapmaktan yoruldular resmen. Çocuk (daha 9 yaşında felan) eline bir ara su bardağı aldı efes tribününe atmaya çalıştı , o kuvvetle anca 2-3 sıra öndeki bjk'liye atabildi. Yanında babasıda engellemiyor gurur duyar gibi çocuğa bakıyor laf atmayı kestiğinde felan.

Böyle pisikopatlar yetişiyor daha yaş kaçken. İpin ucu kaçmış zaten kimsenin haberi yok.
Mesaj tarihi:
o degil de mac oncesi sadece karbonhidrat iceren bir yemek yemek hakikaten cok daha fazla saglikli sporcular icin. turkiye'de mac veya kamptaki antrenman oncesi futbolcularin mangal partisine katildigini dusununce ehueh.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...