tinu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 şimdi ekşi de yazmış biri banada mantıklı geldi bu sene böylemi yapsam acaba, kapalıya gitmiyim bu sene, 2000 vermeyim, 1400 tl vererek kulübe üye olayım, üstüne birde açıktan kart alayım toplamda 2000 tl eder, ama kulübe üye olmuş olurum, en azından bir daha ki seçimlerde gider atarım oyumu içim rahat eder. böyle mi yapsam acaba, ulan 6 yıldır aralıksız kapalıdayım. ne yapsam acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 abi senin yerinde olsam bana da koyar. ama kapalı müdavimleri için en mantıklı girişim dediğin olur. Ben bu sene ilk defa kombine alacaktım, kapalı alt düşünüyordum bende ama yok olmaz. Hani iş sahibi olsam 10 taksit alır yine giderdim de zor :D Daha basketbol kombinesi, Efes kombinesi, formalardı vs. ohoo kulüp üyeliği alamayacağım diye ilk etapta zaten pişmanım. Yıl sonuna doğru artık işe vs. girersem ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 1400'e klube üye olup 600 küsürü ile de maç seçip 6-7 kere maça gitmek bana da daha mantıklı geldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 yav said: hakkaten uefa da yok di mi bu sene :D geçen yıl standart maçlarda 80 falandı kapalı alt derbilerde de 120ydi heralde taş çatlasa bu sene 20 maç izlenecek olsa maç başına 100 lira düşüyor boş kalacak o stad boş biraz düşük tutarsın ama daha çok kombine çıkarırsın yine aynı şey olur. bu fiyat pahalı gibi duruyor. bizde müslümanım diyen adam bile camiye yardım etme mevzusunda 5 lira zor atar kutuya, sonra en kral müslüman kesilir, futbol taraftarları da öyle. sade laf. istemeyrum çay ocağı mayocağı. hakkı at bunlar dışarı hakkı. takımımıza gelince küçücük bir zuhurda bulunun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 işte en azından gider oyumu atarım böyle demirören gibi kanı bozuklara karşı en azından elim kolum bağlı kalmaz. ama kapalıyada uzaktan bakmak bu kadar sene sonra koyacak bana, bi diğer arkadaslarlada konusayım beraber gittiğim tayfa var bakayım onlar ne yapacak, ama onlar kesin gider kapalıya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 ha bi de şöyle değişik bir mahalle baskısı var şimdi ha: said: Sosyete uğraşmaz bunlarla be güzel abim, Oturun maç izleyelim derler. Yeni açık için birşeyler organize edilse daha iyi... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=406204256084026&set=a.354991834538602.74543.100000833663430&type=1&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Yeni Açık bu sene dolup taşacak bu gidişle, kombinenin fiyat cidden çok iyi çünkü oraya göre. Maç başına 35TL'ye falan denk gelecek hemen hemen, 8 taksit ile ödüyorsun birde bunu çok iyi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 20 seneden daha fazladır son maçımız hep deplasman, hangi salak ayarlıyor bu fikstür çekimini? Böyle tesadüf olmayacağına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Sahamizdaki ilk mac da gs ileymis sacmaliga bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 https://p.twimg.com/Axq-X67CAAErdwy.jpg http://www.haber1903.com/Besiktas-2453-iste_kirmizi_forma.html güzel gibi, diğer formaları da beklemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 http://i46.tinypic.com/xni1jn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 armanın eşek kadar olması? peh birşeyide düzgün yapın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 hele şükür beeee hele şükür yarın dahyanıyoruz kartal yuvalarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Cokkkotu olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Benim o V yaka hoşuma gitmedi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 o V yaka ne öyle ya citroen olaymış bari sponsor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 DarKRideR said: https://p.twimg.com/Axq-X67CAAErdwy.jpg o v yaka olmamış gerçekten bi de siyah beyaz yarıda kesiliyo, o bari tam devam etseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 V yaka olmamis hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 herkes yakadan şikayetçi zaten, ben yine diğer formaları bekleyeceğim. Geçen yıl beyaz en çok hoşuma gitmişti, şu gürkan'ın tasarımlarını kullanırlarsa bu sene de beyaz alırım tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Holosko'da 600.000 euro indirime gitmiş takımda kalmak için, yeni sözleşme imzalanacak. Son 5-6 maçta Türkiye'deki en iyi dönemlerine dönüş sinyali vermişti resmen, tekrar form yakalarsa harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Bu muhabbet kaçıncı kez yapılıyor yanlız, holosko 'dan 'cacık' olmaz. Bizim ne zaman işimize yaradı adam ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 geldiği dönem ülkedeki en iyi forvet oyuncusuydu açık ara, 5.5 milyon euro + 2 oyuncu vermiştik yanılmıyorsam ki o zaman harika aldık bile deniyordu. Bugün burada dalga geçen FB ve GS'liler nasıl kıskanıyordu :) Geldiği dönemde fazlaca katkı sağlamıştı takıma ki forvet olmasına rağmen Zico'nun Deivid akımına kapılıp kanatlarda gizli forvet olarak kullanmaya çalışmıştık o dönem onu, performansını çürüten en büyük etken buydu. Üstüne uzun sakatlık dönemi, yedeklik vs. derken o adamı BJK bitirdi. Sağlam bir takip ile mükemmel bir futbolcu yaratabilirdik ondan, takım fark etmeksizin. Ülkeye gelmiş potansiyeli en yüksek yabancılardan biriyken bitirdiğimiz, hiçbir şekilde istemediğimiz bir adam haline getirdik Holosko'yu, Ha şu kafa ile Holosko ne kadar iyi oynarsa oynasın, o günlerdekinin yarısı edemeyecek orası ayrı, ama kimse çıkıpta bu adam bir hiçti demesin. Aynı dönemlerde futbol mu izlemiyorduk neydi hacı, hırs yaparım eski postları bulurum yemin ederim asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 cift kupalı dönemde mustada denizli yine adam yapmıştı holoskoyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Holosko'yu ne ara kıskandık yahu biz, hiç hatırlamıyorum. Geldiği dönem Türkiye'nin en iyi forveti değil geleceği parlak forvetiydi. Kendini geliştirirse baya iş yapar hatta karla avrupaya satılır deniyordu, geliştiremedi. Ha gelişmemesinin birinci etkisi kanada çekilmesi ama, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 DarKRideR said: 5.5 milyon euro + 2 oyuncu oyunculardan biri burak yılmazdı. :) sonra da para + burakı verdi fener trabzona. adam için birbirini yiyiyor ts gs şimdi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar