Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 abi fikret orman yönetime geldiğinden beri yaptığı tek hatalı iş carvalhal'i gönderip tayfur'u takımın başına getirmekti. Gelecek sezon Carvalhal'in olmayağı gün gibiydi fakat o dönemde gönderilmemeli ve sezonunun bitişi beklenmeliydi. Onun dışında yapılan her hareket o kadar doğru ki gerçekten nokta atışı yapılıyor. Basketbol şubesi ve futbol şubesinin gelecek planları çok iyi ve şu FEDA projesi bayağı ilgi topladı. Kulübün üyelik parası düşürülüyor, herkes üye olsun diye ve yanılmıyorsam 1200 lira üyelik ücretine 12 ay taksit yapacaklar. 200.000 aktif üye bekleniyor. Şu her üye olanın hemen oy kullanma olayını da değiştirirlerse Demirören gibi adamların sürekli seçilmesi de engellecek bir o kaldı. Bakalım güzel gidiyor herşey, futbol takımı için sağlam bir teknik ekip ve zaten sağlam olan basketbol şubesine sağlam yatırım yapacak bir sponsor ile en azından şimdilik bu iki dalda çok iyi işler yaparız. Güzel gidiyor ya güzel :D Fikret Orman reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 yalnız övdük övdük, bak ne oldu olayına gelecek sanırım ... Samet Aybaba, "'Şuan Beşiktaş Kulübü ile görüşmelerim devam ediyor. Henüz resmi olarak bir anlaşma yok." bu olursa basarım kulüp binasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Basmaya gerek yok. Bir kaç trabzonlu tutar kurşunlattırırız. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ya bu samet hakket iyi adammı becerebilirmi bu işi ben pek inanmıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 http://www.besiktasicinbirfikrimvar.com/ böyle bir site açmış yönetim, bütün fikirler okunacakmış. Samet Aybaba'yı getirirseniz çocuğumu yakarım yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 samet mi? ciddi mi? yok artık ya böyle bir gerizekalılık yapmayacaklar dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Fikret zeki adam biliyor bu aybaba malını. Aybaba'da her sezon aynı lafı söylüyor. Zaten başkan geçen gün açıklamıştı yabancı td istediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Berat Çetinkaya yı almışız stoper.. demekki sıdney ve sıvoc hakket gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 yalnız zico ismi konuşuluyor, ben çok isterim daha öncede yazmıştım, zico hem kaliteli hoca hem türkiye yi tanıyan hoca , umarım fikret orman ın kafası çalışırda zico ile anlaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 zico olayı tamamen palavra deniyo. sabah kanyon'da gözüldü diye uydurmuş birileri. iran milli takımı antalya'da kamp yapmış. adamda dönüşte istanbul'a uğramış. zico ile görüşme tamamen yalanmış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 yazık ben schuster den oncede zico gelse diyordum, fener niye gönderdi o adamı hala anlamış değilim, hemde şampiyon olduğu sene gönderdi, muhtemelen azizle kapıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 zico, beşiktaş'a giderse üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Llama said: Berat Çetinkaya yı almışız stoper.. demekki sıdney ve sıvoc hakket gitti. sidney kiralıktı gidecekti zaten de sivok niye gönderilmek isteniyor anlamıyorum. Egemen ile harika bir ikili olmuşlardı. Maaş indirimi kabul etmeyenlere kapıyı göstereceğiz diyorlardı, sorun varsa sadece buradan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Tayfur sevmiyordu birde Sivok'u oynatmıyordu gerçi ama o da gitti. Sivok kesinlikle takımda tutulmalı, Berat iyi adam ama rotasyon adamı olarak alındığı belli, alt liglerden gelip bir anda Beşiktaş gibi takımda 11 oynayamazsın. Geleceği olan adam ama dursun kenarda, takımda kendini geliştirirse çok rahat yerel yıldızlardan bir haline gelebilir çok kısa zamanda, Sakarya'dan Şaban'ı da alaydık bari sol beke, tam ihtiyacımız olan tipte adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Ralf Rangnick ile anlaşıldı diye söylentiler bolca sosyal medyada. Anladığıma göre de Altınsay görüşüyor anlaşıyor Rangnick ile, yönetimdeki Levent Erdoğan ve ekibi yerli hoca olsun Samet Aybaba olsun diye tutturunca kısa bir süreliğine askıya alınıyor ve çarşamba günü oylamaya sunulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Bu adamda dile getirilien 'tükenmişlik sendromu' diye bir psikolojik rahatsızlık var. Yani adamın ne zaman yine su koyvereceği belli değil. Siz istikrar istemiyormusunuzki böyle bir adamı getiriyorsunuz yahu, herif ben yoroldum yine diyip çekip gidebilir yani. Şöyle adam akıllı 2-3 sene kalabilen bir teknik direktör çıkmadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 beyler salih i de alırsa beşiktaş kayseriden önce davranıp, ernst e gerek kalmaz.şaban da kanati domine eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Beyler selam. besiktasicinbirfikrimvar.com'da paylaştığım fikir ilk 5 içine girmiş 45 oy ile. Biraz daha itelersek biraz daha dikkat çekebilir diye düşündüm. Siz de bir okuyun. Hoşunuza giderse beğenirseniz sevinirim. :) http://www.besiktasicinbirfikrimvar.com/ara?query_text=5.000.000+Be%C5%9Fikta%C5%9Fk&x=8&y=12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 http://g1205.hizliresim.com/x/q/6gg4m.jpg bu arada lig tv son dakika: besiktas zico ile görüsmelere basladi edit: Ha birde Rangnick ile yapılan ön anlaşma iptal edilmiş, anlaşma yatar yani dsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 abi zico gelsin koch kalsın seneye olmasa da önümüzdeki sene şampiyon olur o takım deivid bile yıldız olmuştu zico ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 valla kac defa yazdım zico zico diye , hadi inşallah gelir ben çok istiyorum zico yu fenerede güzel top oynatıyordu adam, disiplinli bir adam uzun dönem sözleşme yapsınlar hatta, zaten fenerden de disiplinli olduğu için işine karışılmasına izin vermediği için gönderildi, başka açıklaması yok fenerden gönderilişinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 şu feda projesi cidden harika işliyor yalnız, geçen bjk - gs maçında 2 tırdan çıktığı gibi 1500 tane satılmıştı, daha da getirmediklerinden ötürü zaten fazla satış olmamıştı. Toplamda 8.000 beyaz - 8.000 siyah basıldığı söyleniyor. Bugün ben sıra beklerken 30 kişi falan vardı önümde tırın birinde, herkesin elinde bir Feda t-shirti ve alanda yanında mutlaka başka birşeyde alıyordu. Kişi başı ortalama 50-60TL bırakıldı oraya, hatta önümdeki dayı hızını alamayıp forma falanda aldı üstünde olmasına rağmen 300TL bıraktı 2-3 t-shirt alıp. Bütün basılanlar satılmıştır ki yine ben sıradayken 3 parti mal geldi direk hepsi kapıldı, daha gelecek deniyordu. Çok tuttu proje, çok güzel reklamı yapıldı ve malda çok güzel olunca tabii bok gibi sattı. Umarım bu tip şeylerin devamı gelir, bizde adam akıllı bir store'a kavuşuruz sonunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 bende bugun siyah rengini aldım , final maçında da beyazını alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 aynı şeyi bende düşünüyordum var ya, ama inşallah diyorum 1 Haziran'dan sonra olurda final maçları parayı acımadan gömeriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ben o kuyruga giremedim sinan erdemde sdsfs ama en yakın zamanda gidip alıcam 1 tane siyah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 yarın internetten, perşembeden itibaren de storelardan satışa çıkacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar