dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Fikret Orman'da oynuyor. Ben artık bunu anladım. Orman, Demirören'in enkazının arkasına sığındı garibanı oynuyor. Kulüp hala mali denetimden geçmiyor. Ernst&young ile anlaşılmış diyorlar ancak hala mali denetim yapılmamış. Basketbol takımı dağıldı. Futbol takımı desen rezillikler içinde. Zaten Samet Aybaba gibi kulübün kapısından giremeyecek adam geldiğinde anlamıştım bu yönetimin tablosunuda. Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Haber1903 ün haberi bu, ben bu siteye inanıyorum. Geçen gün hiç bir yerde yokken egemende çok büyük sorunlar var fenerle görüşüyor diyen ilk yine burasıydı. Kaldıki yöneticilerin ve teknik direktörünün vizyonununda bu olduğunada inandığım için aksine inanmamı gerektirecek bir durumda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Ayrıca Egemen konusunda da bu yönetimin suçu yok, suçlamakta körlüktür. Burada olay Egemen'de bitiyor. Egemen geçen sene maç başı ücretlerle 2.2m kazanırken bu sene garanti parası o kadardı yanılmıyorsam, maç başı almayacaktı yeni sözleşmede. Ayrıca Egemen'i ilk aylar dışında hiç ödeme yapılmamış, parasının bir çoğunu da yeni yönetim kaynak bulup ödemiştir. Tıpkı Quaresma'lara vs. ödenen para gibi. Yeni yönetim bonservisi para edecek veya sorun çıkartabilecek adamların alacaklarının önemli kısmını, daha doğrusu ödeyebildikleri kısmını ödediler hep, paraları ödemeyen yeni yönetim değil Demirören tayfası. Egemen'e yıllık 2.2 milyon eurodan çok daha fazla kazanacağı sağlam bir kontrat gelmiş ki direk satışı koydu, üstüne para bile verdi :) Ona bu parayı veripte alabilecek tek yerli takımda Fenerbahçe, o yüzden zaten hedef olarak gösteriliyor. Fener'de stoper eksiği var, iyi stoper alıyorlar. Yıllık sabit 2.7 veya 2.8 verirler, birde Beşiktaş'ta olmayan maç başı ücret verirler adam kariyerinin son 2-3 yılında vurgunu yapar bırakır futbolu, elinde daha iyi bir fırsat başka türlü geçmez. Yurt dışında oynayamaz, Arap ülkelerine gidemez. Anadolu kulüplerine geri dönüp parasını alamayacağına Fener'de trink oynar, sorunsuz. Birşey diyemiyorsun ki adama işte :) Burada da Fikret Orman tayfasına laf atıyorsunuz da adamlar kalsın diye herşeyi yaptılar. Koydukları sınırı bile aştılar, belki daha büyük sorunlara yol açacak bir karardı bu ama yine yaranamadılar adam kendi kaçtı diye. Biraz yüz olsa niye Egemen'i tasmayla bağlamadılar diyeceksiniz. Stoper sıkıntımız yok zaten, Sivok geri gelirse yanına İbrahim-Ersan-Berat gibi üçlü bir hattımız var. Ersan'ın toplayacağını düşünmüyorum da Berat'ın kumaşı çok iyi, adam edilirse mükemmel işler yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 dusuncelihayvan said: Fikret Orman'da oynuyor. Ben artık bunu anladım. Orman, Demirören'in enkazının arkasına sığındı garibanı oynuyor. Kulüp hala mali denetimden geçmiyor. Ernst&young ile anlaşılmış diyorlar ancak hala mali denetim yapılmamış. Basketbol takımı dağıldı. Futbol takımı desen rezillikler içinde. Zaten Samet Aybaba gibi kulübün kapısından giremeyecek adam geldiğinde anlamıştım bu yönetimin tablosunuda. Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk gibi geliyor bana. Basketbol takımı için konuşmak gerekirse, burada kontrol tamamen Erman Kunter'in elinde, hani yönetimin tek olayı sponsor arayışları ki gelecek hafta kesin belli olacak, görüşmelerimiz sona erecek denildi. Medicana olayından sonra kesinlikle paylaşılmıyor hiçbirşey ve gizli yönetiliyor. 3 firma ile görüşülüyormuş ama bilinen tek şey o Hani bende kadronun korunmasını çok isterdim ama siz rahat olun dedi Kunter. Hawkins geçen yıl 600.000 euro alıyormuş yıllık, 1.2m euro istemiş, 1 demişiz kesinlikle inmemiş ve oynamayacağım demiş. Erman Kunter bizzat kendi açıkladı, Hawkins standartındaki adamlar Fransa'da 400.000 euroya oynuyorlar, ben getirecem adam diye, Hafta içi 3 oyuncu ile anlaşılmış bu arada, sponsor netleşince onlarda açıklanacak deniyor. Bir tek Bonsu'ya geçen senenin üstünde sağlam bir teklif yapılmış. Onun kalmasını çok istiyormuş hoca ve giderse zaten üzücü olur. Büyük fiyat farkı olmazsa tahminen BJK'de kalır ama, derbinin diğer taraflarına gitmem diyordu adam :D Sponsor netleşince iyi bir takım kuracağım demiş Kunter, Cholet'ten 2-3 adamını getirse gidenlerin yerini fazlasıyla doldurur. İstikrarlı takım kurup düzenli olarak Euroleague'e gitmek şuan için çok daha önemli bir konu, bu sezon şampiyonluk zor zaten Efes ve FB yine hayvani kadrolar kuruyor. Bir final daha kötü olmaz ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 niye bu kadar küçüldük böhü böhü, böyle adamlar mı alınır böhü böhü moduna bağlıyor bazı tipler anlamış değilim ve bir daha soruyorum abi bu takım bu sene şampiyonlar ligini aldı da ben mi görmedim? zaten vasatın vasatı 3. sınıf topçularla 3. sınıf top oynayan bir takımdı.Quaresma mı star , mendesin etkisi olmasa kim alır onu milli takıma,simao zaten sahaya çıkıp etrafına bakmaktan başka birşey yapmıyor, aman allahım dediğiniz fernandesi kimse iplemiyor adamlar satarken üstüne para vereceklerdi, bir almedia var elle tutulur oda beşiktaş gibi 3. sınıf abi ileri bir tane kavak koydum belki çarpar da gol olur kontenjanından oynuyor.Bundan daha kötü olamayacağına göre sıkıntı yok. tiganası schusteri otu boku geldi batırdı, bir kerede yurdum insanı samet batırsın çok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Batırırsa ilk defa farklı olarak bir beklenti olmadığından hayal kırıklığı olmayacak bu sefer =) Benim korkum iyice aşağılara oynamamız, maddi manevi direk yıkar. 3-5 senede toparlarız derken o durumda anca 10 senede birşeyler olur herhalde. Yanlız iyice alışmışız ha bu senede bu batırsın ne olacak felan. Ben bu kadar küçülmeye karşıyım zaten yorumlardanda belli oluyordu yeterince. Açıkcası futbol takımı'nın dağılacağını biliyordumda bu sene olduğu gibi basketi destekler avunuruz diyordum gittiler onuda batırdılar en çok bu dokundu. Salonda 3 lü çektiren as adamlarınızı seneye rakipde izleyeceksiniz. Bana deselerdi basket takımı aynı kalacak ama q7 gibi pahalı adamları yollayacağız , tamam derdim. Bir yerden kaybederken bir yerden kazanıyor olacaktık ama böyle direk Loss & Loss, hiçde hoş olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 yok efes ve fenerin bütçesiyle her sene rakabet edilmez zaten. ama geçen sene 3 kupadan sonra bu sene büyük ihtimalle kupasız geçecek.erman kunterin işi zor.bak geçen senenin yanına yaklaşamadı diye adamı yiyenler olacaktır.gelecek sene ligde iyi bir performans sonrası yarı final ve euroligde ilk tur gruplarından çıkmak başarı olur erman hoca için.istikrar lazım bu kez erman kunterle uzun süreli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 basket şubesinde işler çok iyi gidiyor, basket bölümüne akalım ama :D şimdi yazıyorum hatta yeni haberleri asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 said: Best FM Spor Müdürü Özkan Öztürk'e konuşan Tomas, "Rubin Kazan olarak Beşiktaş'a resmi teklifimizi yaptık. Resmi yazışmalar oldu. Beşiktaş bizden 8-10 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Biz ise 5 milyon euro teklif ettik. Bugün bir kez daha görüşeceğiz. Eğer anlaşırsak hemen Fernandes ile temasa geçeceğiz" dedi. ölücüler iş başında, 5 milyon euro ne lan asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 ugur borali aliyormus besiktas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 İsmail uzun süre sakat, yerine oynayabilecek alt yapıdan 1 adam var sadece. Egemende gitti yoksa oda sol bek oynuyordu arada, ucuzsa alacaklar herhalde mecburen. Genç çocuğa güvenemiyorlar herhalde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Uğur Boral sadece bek değil, solda her yerde oynuyor ve formda oldu mu bayağı iyi adam. En yakın örnek geçen yıl ki son Samsun - BJK maçı, Ucuza oynar, lig tecrübesi var. Bu tip adamlara da ihtiyacı var BJK'nin, Quaresma 16 Temmuz'a kadar izinliymiş. O süreye kadar kulüp buluruz demiş Ahmet Bulut. Böyle 6-7'e okutsak aslında süper olur. Fernandes'te sağlık raporu göndermiş kulübe, sakatım kampa falan çağırmayın diye ... Bu tip adamlarla yola çıkılacağına direk satalım. Oradan gelen para ile Holmen, Popov, Azofeifa gibi adamlar çok rahat alınır takıma, en azından hırslı ve başarıya aç adamlarla çıkarız yola, Özellikle Holmen - Oğuzhan ikilisi gözlerimi yaşartır. Keşke olsa lan asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Azofeifa, okunuşu karizmatik, gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 popov? antep? hahaha 8 milyondan aşağı vermezler popov'u.. antep kimi sömüreceğini iyi bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 İsmail + tabata yı unutamıyorum =p Şampiyonlar ligine kalıp parasını antep e vermiştik tamamen heuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Egemen bizden 1.2 + 30k alıyordu Fenerden 1.75 +15k alacak Geçen sene gibi 50 maç oynasa bizden 2700 fenerden 2500 alacak Yani demek oluyorki ortada güven problemi vardı, adam daha az paraya kendi cebinden para vererek gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Darksun said: Egemen bizden 1.2 + 30k alıyordu Fenerden 1.75 +15k alacak Geçen sene gibi 50 maç oynasa bizden 2700 fenerden 2500 alacak Yani demek oluyorki ortada güven problemi vardı, adam daha az paraya kendi cebinden para vererek gitti. o kendi cebinden dediğin parayı muhtemelen fener verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 öyle bile olsa hala daha az paraya gitmiş oluyor, eğer oynamayı düşünmüyorsa o başka tabi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 adam muhtemelen garanti istedi yönetimden bizim fakir yönetimde garanti vermeyiz dedi, adam da garanti yere gitti :) ne basket takımı kaldı ne futbol takımı kaldı, yeni stad yapılıp bitene gelirler artana kadar yada paralı birileri beşiktaş yönetimine gelene kadar bir cacuk olmaz bizden, muhtemelen 3-10 arası gider geliriz lig sıralamasında, ben fernandes in felan takımda kalacağına inanmıyorum. yönetim o kadar ağlak davranıyor ki inanılmaz, durum ne kadar kötü olursa olsun bunu basına medyaya bu şekilde yansıtmak nasıl bir yöneticiliktir anlamıyorum, yönetim böyle battık bittik diye ağlarsa hangi futbolcu bu takımda kalmak ister, hangi futbolcu gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 said: Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Samet Aybaba, Ersin Düzen'e transferle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aybaba, Beşiktaş'ın durumunun basında yansıtıldığı kadar sıkıntılı olmadığını, transferlerin planlı bir şekilde yürütüldüğünü, Başkan Fikret Orman ve yönetimin kendisine büyük destek verdiğini vurguladı. Tecrübeli teknik adam, önümüzdeki sezon takımda kalacak ve yollarını ayırmayı düşündüğü isimleri bir bir açıkladı. İşte Samet Aybaba'nın Ersin Düzen'e yaptığı çarpıcı açıklamalar: FERNANDES'İ KESİNLİKLE SATMIYORUZ "Fernandes için bazı kulüplerin teklif yaptığı doğru; ama o bizim için çok önemli bir futbolcu. Yeteneği ve kalitesi ortada. Önümüzdeki sezon bize çok faydası olacak. Fernandes'i kesinlikle satmayı düşünmüyoruz. O bizim takımımızın en önemli parçalarından biri. Fernandes'in yanı sıra Almeida ve Hilbert de bizimle birlikte olacak. Sivok'la aradaki maddi problemleri çözdük. Bir aksilik olmazsa kendisiyle anlaşacağız. Bu dört futbolcu da ikinci dönem kamp çalışmalarımızın içinde yer alacak." QUARESMA GİDİYOR Bazı yabancı futbolcularımızla yollarımızı ayıracağız. Amacım disiplinli, dinamik ve mücadele gücü yüksek bir takım yaratmak. Geçmiş dönemde beklentilerin çok olduğu; fakat Beşiktaş'a yeterli fayda sağlayamayan oyuncularla çalışmayacağız. Quaresma için şu an da menajeri yurt dışında bazı kulüplerle görüşüyor. Kısa sürede bu konu netlik kazanacaktır. Ayrıca Holosko, Ernst, Simao ve Alves'i satmayı düşünüyoruz. KALECİMİZ YABANCI OLACAK Transfer çalışmalarımız planladığımız gibi gidiyor; fakat daha rahat davranabilmemiz için kadrodaki şişkinliği gidermemiz lazım. Gitmesine karar verdiğimiz yabancı oyuncuların kendilerine bir an önce kulüp bulmaları, işimizi kolaylaştıracak. Kalecimiz yabancı olacak. Üzerinde durduğumuz iki üç isim var. Beşiktaş'a en iyisi kimse onu transfer edeceğiz." HÜRRİYET VE GÖKHAN ÜNAL'A HAYIR DEMEDİ Aybaba, Ersin Düzen'in medyada yer alan Hürriyet Gücer ve Gökhan Ünal'la ilgili sorusu üzerine bu isimleri yalanlamazken "Görüştüğümüz iki futbolcu var. Orta sahaya yerli bir oyuncu alacağız. Bir stoper ve bir forvetle de kadromuzu takviye ederek transferi tamamlayacağız. Benim genç futbolculara verdiğim önemi herkes bilir. Sadece kadrodaki futbolcular ve transferle değil; altyapıdan gelecek oyuncularla da fark yaratacağız. Kimse merak etmesin, Beşiktaş taraftarının içi rahat olsun." ifadelerini kullandı. Hürriyet iyi adam severim, az bir para oynayacaksa niye olmasın. Gökhan Ünal bitti, artık eskisi gibi değil. Kayseri dönemindeki gibi olsa keşke ama zerre fayda sağlamaz. Yine de Samet'in yıldız ettiği adamlardan biri, eski öğrencisini belki yine eski haline getirebilir. Ufak bir umutta olsa :) Gidenlerden bir tek Ernst'e üzüldüm. Ben hiç inanmıyordum medyadaki haberlere ama ücret indirimine rağmen gönderilmek istenmesi beni şaşırttı. Yaşlı maşlı ama saygı duyulan adamdı. Geri planda bile olsa takımda yer edinebilirdi kendine, yazık olmuş :( Simao'da geldiği dönemkinin yarısı bile değildi. Tamam büyük tecrübe ama zerre faydası olmadıktan sonra tutmanın hiçbir mantığı yok. Belki bir Arap kulübüne falan giderde iyi bonservis gelir. Sanmıyorum gerçi tahminen karşılıklı feshedilir. Alves'te denenebilirdi, kötü adama benzemiyordu ama işte Portekizlilerden kurtulmak istiyorlar koşulsuz şartsız belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Kaleci içinde Kolombiya'dan Ospina deniyor. 24 yaşında, bayağı iyi adam. Yeni Cordoba olma potansiyeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Çok iyi adamsa nasıl alacaklar bonservisini merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Satmak istedikleri adamları kafalarındaki fiyattan satarlarsa kasaya sağlam para girecek. Ospina için 4-5 milyon euro gibi bir rakam ödemeleri gerekir. Ha yenilenme kalıbı altında bu kadar çok parayı bir oyuncuya vermek saçma, çokta destekçisi değilim bu transferin hele ki elde Cenk gibi bir adam varken. Ama çıkıpta beş para etmez adamlara o kadar para verileceğine patlama potansiyeli çok yüksekte olan bir adam için 5 verilmesi normal, Yine de çok para, kulübün kasasında para yokken kasaya girecek parayı potansiyeli de olsa bir adama basmak saçma, ha belki opsiyonlu kiralama vs. de olabilir. Bilemeyiz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Hani Youtube videoları referans için yeterli değil ama şöyle birşeyde var. http://www.youtube.com/watch?v=fCvcrDGrLJI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 DarKRideR said: hele ki elde Cenk gibi bir adam varken. hele ki elde Cenk gibi bir adam varken. hele ki elde Cenk gibi bir adam varken. hele ki elde Cenk gibi bir adam varken. hele ki elde Cenk gibi bir adam varken. hele ki elde Cenk gibi bir adam varken. hele ki elde Cenk gibi bir adam varken. hele ki elde Cenk gibi bir adam varken. hele ki elde Cenk gibi bir adam varken. hele ki elde Cenk gibi bir adam varken. hele ki elde Cenk gibi bir adam varken. hele ki elde Cenk gibi bir adam varken. hele ki elde Cenk gibi bir adam varken. hele ki elde Cenk gibi bir adam varken. Neden kesinlikle bir kaleci alınması gerektiğini bu kadar net bir şekilde bize hatırlattığın için saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar