BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Beşiktaş taraftarı hiç bir zaman bu tip akımlardan alnının akıyla çıkamamıştır ki. Endüstriyel futbol bize çok ters kaçıyor. Ama genç, dinamik ama beceriksi takım izlemeyi, bencilce takımı umursamazca haraket edenleri izlemeye tercih ederim. Q7 kaç maç kurtarmış bizi? En azından sahada bir şeyleri kanıtlamaya çalışan oyuncuları izlemek çok daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Eh o köhne yapıylada anca ilk 5 girince seviniriz işte. Ayrıca gördük zaten geçen sene destek verenleri. Mağlubiyet mağlubiyet ,2 haftada bir saha kapalı + yüklü para cezası. Varsın öyle olsun biz böylede izleriz lafları anca polyanacılıkdan başka birşey değil. Berbat bir sene geçirirsek tribünler başlar yine istifa diye. 1 sene bile beklemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 gelmesinler abi, memnun değillerse gelmesinler. Gelip sözde sevdikleri destek verdikleri kulübe zarar vermekten başka birşey yapmıyorlar. İt kopuk stada zarar verecek diye kulüp zararına girecek hareketler mi yapsın? Sözde Beşiktaşlılar zaten, gitmişler şimdi Twitter'da şunu diyebiliyorlar. "Var gücüyle satın aldığımız FEDA t-shirtleri 80.000 sattı, Quaresma forması 160.000 satmıştı. Siz kimi gönderiyorsunuz." Bunu diyecek kadar "Beşiktaşlı" adamlar defolup gitsin bir zahmet, FEDA'nın olayının kulübe maddi destekten sonra sembolik olduğunu anlayamayacak kadar ve ona Quaresma kadar bile destek veremeyecek kadar mıyız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Ayrıca Beşiktaş'ı bu kadar düşüren de bu "büyük olma" çabasıdır. Beşiktaş'ın tarihinde böyle bir istek, arzu hiçbir zaman olmamıştır ama duruşu ve kültürü ile her zaman büyük olarak kabul edilmiştir. Bilgili sonrası ve tabii ki Demirören dönemiyle birlikte GS-FB çekişmesine ortak olarak "suni büyüklük" yaratmaya çalışıldı. Bu sözde büyük olma çabası Beşiktaş'a asıl zararı veriyor. Büyük takım şampiyonluklarla, sportif başarıları ile değil duruşuyla büyük kulüp olur. Zamanla o getirir zaten başarıyı, Günden güne şekilden şekilde girilerek ne kadar büyük olunur, 8 yıldır görüyoruz zaten. Birde böyle deneyelim, birşey olmaz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Olunur işte =) Biz bir porto değiliz, adamların yaptıklarını yapamayız. Sırf özkaynaklar ile anca bir trabzonspor olabiliriz. Bjk'nin özkaynak patlaması yapabilmesi çok zor hatta bu mantıkla imkansız. Kaldıki böyle birşey bile yapılmak isteniyorsa bir anca değil yavaş yavaş gençleri monte ederek yapılır. Bir halta yaramıyor egoist dediğiniz adam kaç assist kaç gol atmış, yanına yaklaşabilen dahi yok. Bunu gönderelim ekrem hilbert gibi orta kabızı bir adam oynatalım sonra almedia yı takımda tutup hava hakimiyetiyle gol bekleyelim, çok güzel mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Ahaha Q7'nin bonservisini de o dönem YD ve Adalı birlikte karşılayacağız vs. demişti. Krediyle ödenmiş, o kredinin haczini bile şuan yeni yönetim ödüyormuş ... Quaresma'nın açtığı dava da unutulmamalı, 15 trilyon istiyordu sanırım alacaklarından da çok fazla bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 twitter'da queresma'yı satarsa fikret orman'ı satarız diyen yüzlerce adam var şu anda.doğal yani quaresma'yı getirdi diye demirören'e yetmez büyük başkan yaparsan gönderene de küfürler yağdırman doğal.çelişki yok en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Valla kimse kusura bakmasın 11 tane veli izlemek istemiyorum. Quaresma giderse çok üzülürüm. 5 ay sonra aybaba gönderildiğinde kime suç atılacak merak ediyorum. şu aralar iskenderundayım aybaba ile aynı berbere gidiyoruz. Gelince haber verecekler suratına herşeyi açık açık saydıracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 esnaf mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Al işte... adama çok mok alıyor diyoruz bizim şahane yönetim bu olcay denen adamlar yıllık 1 milyon euro garanti ücretle anlaşıyor. Şaka gibi resmen. KAP Futbolcu Olcay Şahan'la 4 yıllığına anlaşılmıştır. Futbolcunun kendisine yıllık 1.000.000 EURO garanti ücret ödenecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Beşiktaş Olcay Şahan transferini KAP'a bildirdi. Olcay senelik 1 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme imzaladı. Biraz fazla gibi, umarım Duisburg'daki performansını gösterir de boşa gitmez paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 gecen sene arsenale 15milyon pound bonservisle chamberlain geldi, 18 yaşında. 41 maç oynayıp 10 gol attı. oh ne güzel. beşiktaşta ise insanlar 100k ile anlaşılsın, maradona çıksın istiyor. peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 besiktas != arsenal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 samet in brezilya turundan bi cacık çıkmadı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 sambaci bulmus diyorlar ama futbolcu oldugu kesin degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 bişey çıkması şart mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 karnavala gitmistir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 transferde bombayi patlamisiz abi, nasil sevindim lan :) en kral haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Ren said: gecen sene arsenale 15milyon pound bonservisle chamberlain geldi, 18 yaşında. 41 maç oynayıp 10 gol attı. oh ne güzel. beşiktaşta ise insanlar 100k ile anlaşılsın, maradona çıksın istiyor. peki. Kagawa 800.000 euro gibi bir bedele alındı, 30 milyon euroya satıldı. Mümkün bu, saçma konuşmalara gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Yönetim abv ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 manve said: transferde bombayi patlamisiz abi, nasil sevindim lan :) en kral haber ekremden once gidecek bi suru adam var ki ben pek sevinmedim hatta uzuldum bile denilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ben umutluyum sametten ve gençlerden. ilk 4 yeterli bi kaç sene boyunca. no name adamdan dünya yıldızı çıkması d3 te butcher rundan 800dps silah düşmesi gibi bişi, baya şans işi ama bence gelecek afrika kıtasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 umut burak falan.. napıyosunuz abi.. ben bunu gs başlığına yazdım, noluyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 iyi yapyıorzu bance yakında yabancı sayısı azalcak zaten yerli kalitemiz düşüktü böyle toparlıyoruz bişeyleri işte yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 bence gençlerbirliği gibi takım olalım, özümüze dönelim, son 10 senede çok şey kaybettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar