Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Adam bu yıl dememiş ki, bir gün demiş. Türkiye'de futbolda çok büyük paralar dönüyor, eğer iyi idare edilirse şanslı bir yılda olmayacak şey değil.
Fenerbahçe bu piyasada çeyrek finale kadar çıkabildi. Chelsea'nin Barcelona'yı nasıl elediğini hep beraber izledik.

Tabiki çok zor, neredeyse imkansız ama hedefi yukarıya koymak iyidir, biz önümüzdeki 5 yıl içinde yarı final oynarsak ben fazlasıyla mutlu olurum zaten.

Ama şu gerçeği unutmamak lazım o seviyelerde kalıcı olabilirsen elbet bir gün şans sana da güler.

Bugüne kadar 1 kere Galatasaray yakaladı o fırsatı beceremedi 2000'de, sonra Fenerbahçe yakaladı onlar da ego savaşları arasında kaçırdılar oralarda kalıcı olma fırsatını. Bugün Galatasaray kurduğu kadroyla,ülkedeki futbolun mevcut durumuyla bunu bir kez daha deneyebilir...

Bu arada;
Galatasaray, üst düzey kupa sayısında ezeli rakipleriyle arasındaki farkı açmaya devam ediyor.

Fenerbahçe'yi yenerek TFF Süper Kupa'yı kazanan Cim-Bom rekabette bir adım daha öne geçti.

UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı da müzesinde bulunduran sarı-kırmızılı takım kupa sayısını 46'ya yükseltti.

Fenerbahçe 31 kupayla ikinci, Beşiktaş 28 kupayla üçüncü durumda yer alıyor. Trabzonspor'un ise 22 kupası bulunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu resmi sitelerde bakmıstım 2 klubun durumuna

gs sitesinde direk solda kupalar cıkıyor hop tıklıyorsun

fenerde tarihçeye ordan müze.ordan başbakanın resmi falan var.en aşa iniyorsun en son paragrafta şu yazıyor.ki kendilerinin bile inandıgını sanmıyorum sfds

Futbolda, Türkiye’nin en çok kupa kazanan kulübü Fenerbahçe’dir. Takımımız, eski adıyla Türkiye Birinci Ligi, yeni adıyla sponsorluklar yüzünden her iki üç yılda ismi değişen Süper Lig’de 18 kez şampiyonluk sevincini yaşamıştır. Kupalarının arasında 18 Türkiye Süper ligi, 12 TSYD, 6 Milli Küme, 4 İstanbul Şildi, 1 İstanbul Kupası, 3 Türkiye Futbol Şampiyonası, 1 Spor-Toto, 4 Donanma, 8 Başbakanlık, 4 Türkiye, 2 Atatürk, 6 Cumhurbaşkanlığı Kupası bulunmaktadır.
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever? ne çabuk hesap almışın

DoD said:

Adam bu yıl dememiş ki, bir gün demiş. Türkiye'de futbolda çok büyük paralar dönüyor, eğer iyi idare edilirse şanslı bir yılda olmayacak şey değil.
Fenerbahçe bu piyasada çeyrek finale kadar çıkabildi. Chelsea'nin Barcelona'yı nasıl elediğini hep beraber izledik.

Tabiki çok zor, neredeyse imkansız ama hedefi yukarıya koymak iyidir, biz önümüzdeki 5 yıl içinde yarı final oynarsak ben fazlasıyla mutlu olurum zaten.

Ama şu gerçeği unutmamak lazım o seviyelerde kalıcı olabilirsen elbet bir gün şans sana da güler.

Bugüne kadar 1 kere Galatasaray yakaladı o fırsatı beceremedi 2000'de, sonra Fenerbahçe yakaladı onlar da ego savaşları arasında kaçırdılar oralarda kalıcı olma fırsatını. Bugün Galatasaray kurduğu kadroyla,ülkedeki futbolun mevcut durumuyla bunu bir kez daha deneyebilir...

Bu arada;
Galatasaray, üst düzey kupa sayısında ezeli rakipleriyle arasındaki farkı açmaya devam ediyor.

Fenerbahçe'yi yenerek TFF Süper Kupa'yı kazanan Cim-Bom rekabette bir adım daha öne geçti.

UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı da müzesinde bulunduran sarı-kırmızılı takım kupa sayısını 46'ya yükseltti.

Fenerbahçe 31 kupayla ikinci, Beşiktaş 28 kupayla üçüncü durumda yer alıyor. Trabzonspor'un ise 22 kupası bulunuyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Valla kusura bakmayın da, bu da Fener hesabı.

Fenerbahçeli çıkar Fenerbahçe'nin bütün spor branşlarında kazandıklarını koyar. Galatasaraylı Futbol'daki kupaları koyar. Fenerli Lig şampiyonluklarını, GS-FB maç istatistiklerini koyar. Koyan koyana ondan sonra.

Sonra sabaha kadar saçma sapan yeni istatistiklerle uzar gider bu. O kupa hesabı da istatistik ayrıca "net rakam" nedir? Daha önce Türkiye'de ortalama 28 milyon defa yapılmış muhabbeti tekrar yapmanın pek manası yok bence. Komik yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Biz değil sen abartıyorsun fanatikliği.

Jigglypuff said:

ahahah

yazık olum size. şurada geliyorum adam gibi bişey yazıyorum allah rahmet eylesin diye. verdiğiniz cevap bunlar. fanatik ben oluyorum.

ben sizin yazdığınız şeylerden farklı bişey yazmıyorum. neyse insanlıktan anlamayan adamlarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Spidee said:

Valla kusura bakmayın da, bu da Fener hesabı.

Fenerbahçeli çıkar Fenerbahçe'nin bütün spor branşlarında kazandıklarını koyar. Galatasaraylı Futbol'daki kupaları koyar. Fenerli Lig şampiyonluklarını, GS-FB maç istatistiklerini koyar. Koyan koyana ondan sonra.

Sonra sabaha kadar saçma sapan yeni istatistiklerle uzar gider bu. O kupa hesabı da istatistik ayrıca "net rakam" nedir? Daha önce Türkiye'de ortalama 28 milyon defa yapılmış muhabbeti tekrar yapmanın pek manası yok bence. Komik yani.

Lig Şampiyonlukları eşit zaten. Farkın büyük kısmı Türkiye Kupası sayısından geliyor.
Futbolda Türkiye içinde 2 tane kupa vardır bana göre, lig,kupa değil mi? Bakarsın bunların rakamlarına verir zaten bişey ortaya.

Süper Ligde 18 şampiyonluğu bulunan sarı-kırmızılı kulüp, Türkiye Kupası'nda 14, Türkiye Süper Kupası'nda da 12 kez mutlu sona ulaştı. 2 de avrupa kupasını ekleyince çıkıyor rakam ortaya.

Toplamda 31 kupa ile ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, 18 kez zirveye oturduğu Süper Lig'in yanı sıra Türkiye Kupası'nda 5, Süper Kupa'da da 8 kez zafer kazandı.

Bu da Fenerbahçe.

Ortada gazor kupası yok, ıvır kupası yok zıvır kupası yok. 1959'dan sonra büyük klüplerin kazandıkları kupalar bunlar. İster altından tart istersen üstünden...

Fark zaten ortada 9 Türkiye Kupası, 4 süper kupa, 1 uefa kupası 1 de uefa süper kupası.

Bunların içinde şu dandik sayılmaz diyebileceğimiz 4 tane süper kupa var o kadar... Şöyle kupalarımız var sayılmamış denecek kupa olduğunu da düşünmüyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

napıcaktı ki klup

adam ztn kaç maç ceza alcak.üstüne işte para cezası

maç cezası bittikten sonra da muhtemelen yedek kalıcak.en buyuk cezası o.

ayrıca enginin yere atlamalarını falan gerçekten sevmiyorum.fakat adamın gördüğü 2. kırmızı kart yanılmıosam.genel olarakta çok disiplinsiz izlenimi bırakmadı galatasaraya geldiğinden beri.

kafa atıp gördüğü vardı ki.orda kalecinin kırmızı gorup penaltı olması gerken bi pozisyondu sdfs.isyankar bi arkadaş
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...