Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Maraton said: Deniz’in son yerel seçimlerde Ak Parti’den Bozyazı Belediye başkan adayı olan ancak kazanamayan babası Ali Deniz Allah rahmet eylesin de, bunu niye yazmışlar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Bizde böyle ya. Şehir haberi oluyor, cenazesi gösteriliyor, anasından babasından önce cenazeye katılan bakanları çekiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Adam bu yıl dememiş ki, bir gün demiş. Türkiye'de futbolda çok büyük paralar dönüyor, eğer iyi idare edilirse şanslı bir yılda olmayacak şey değil. Fenerbahçe bu piyasada çeyrek finale kadar çıkabildi. Chelsea'nin Barcelona'yı nasıl elediğini hep beraber izledik. Tabiki çok zor, neredeyse imkansız ama hedefi yukarıya koymak iyidir, biz önümüzdeki 5 yıl içinde yarı final oynarsak ben fazlasıyla mutlu olurum zaten. Ama şu gerçeği unutmamak lazım o seviyelerde kalıcı olabilirsen elbet bir gün şans sana da güler. Bugüne kadar 1 kere Galatasaray yakaladı o fırsatı beceremedi 2000'de, sonra Fenerbahçe yakaladı onlar da ego savaşları arasında kaçırdılar oralarda kalıcı olma fırsatını. Bugün Galatasaray kurduğu kadroyla,ülkedeki futbolun mevcut durumuyla bunu bir kez daha deneyebilir... Bu arada; Galatasaray, üst düzey kupa sayısında ezeli rakipleriyle arasındaki farkı açmaya devam ediyor. Fenerbahçe'yi yenerek TFF Süper Kupa'yı kazanan Cim-Bom rekabette bir adım daha öne geçti. UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı da müzesinde bulunduran sarı-kırmızılı takım kupa sayısını 46'ya yükseltti. Fenerbahçe 31 kupayla ikinci, Beşiktaş 28 kupayla üçüncü durumda yer alıyor. Trabzonspor'un ise 22 kupası bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Her takımın da birinci olduğu istatistiği buluyor olması çok eğlenceli gerçekten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Bu istatistik değil ki baya net rakam yani, kim kaç kupa aldıysa o yazıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Dostum fenerin büyüklüğü kupa ile ölçülmez. Daha bilim adamları bile anlayamadı. Hala üzerinde çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Biz fener hesabı yapmaya kalksak yayla kupasını falan silerdik bir kaç kriter koyup, öyle hesaplardık o kupaları sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ben bu resmi sitelerde bakmıstım 2 klubun durumuna gs sitesinde direk solda kupalar cıkıyor hop tıklıyorsun fenerde tarihçeye ordan müze.ordan başbakanın resmi falan var.en aşa iniyorsun en son paragrafta şu yazıyor.ki kendilerinin bile inandıgını sanmıyorum sfds Futbolda, Türkiye’nin en çok kupa kazanan kulübü Fenerbahçe’dir. Takımımız, eski adıyla Türkiye Birinci Ligi, yeni adıyla sponsorluklar yüzünden her iki üç yılda ismi değişen Süper Lig’de 18 kez şampiyonluk sevincini yaşamıştır. Kupalarının arasında 18 Türkiye Süper ligi, 12 TSYD, 6 Milli Küme, 4 İstanbul Şildi, 1 İstanbul Kupası, 3 Türkiye Futbol Şampiyonası, 1 Spor-Toto, 4 Donanma, 8 Başbakanlık, 4 Türkiye, 2 Atatürk, 6 Cumhurbaşkanlığı Kupası bulunmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ahah gerçek mi bu ya ? yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 en çok kupayı biz aldık ama büyüklüğümüz başka bir büyüklük sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 4Ever? ne çabuk hesap almışın DoD said: Adam bu yıl dememiş ki, bir gün demiş. Türkiye'de futbolda çok büyük paralar dönüyor, eğer iyi idare edilirse şanslı bir yılda olmayacak şey değil. Fenerbahçe bu piyasada çeyrek finale kadar çıkabildi. Chelsea'nin Barcelona'yı nasıl elediğini hep beraber izledik. Tabiki çok zor, neredeyse imkansız ama hedefi yukarıya koymak iyidir, biz önümüzdeki 5 yıl içinde yarı final oynarsak ben fazlasıyla mutlu olurum zaten. Ama şu gerçeği unutmamak lazım o seviyelerde kalıcı olabilirsen elbet bir gün şans sana da güler. Bugüne kadar 1 kere Galatasaray yakaladı o fırsatı beceremedi 2000'de, sonra Fenerbahçe yakaladı onlar da ego savaşları arasında kaçırdılar oralarda kalıcı olma fırsatını. Bugün Galatasaray kurduğu kadroyla,ülkedeki futbolun mevcut durumuyla bunu bir kez daha deneyebilir... Bu arada; Galatasaray, üst düzey kupa sayısında ezeli rakipleriyle arasındaki farkı açmaya devam ediyor. Fenerbahçe'yi yenerek TFF Süper Kupa'yı kazanan Cim-Bom rekabette bir adım daha öne geçti. UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı da müzesinde bulunduran sarı-kırmızılı takım kupa sayısını 46'ya yükseltti. Fenerbahçe 31 kupayla ikinci, Beşiktaş 28 kupayla üçüncü durumda yer alıyor. Trabzonspor'un ise 22 kupası bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Valla kusura bakmayın da, bu da Fener hesabı. Fenerbahçeli çıkar Fenerbahçe'nin bütün spor branşlarında kazandıklarını koyar. Galatasaraylı Futbol'daki kupaları koyar. Fenerli Lig şampiyonluklarını, GS-FB maç istatistiklerini koyar. Koyan koyana ondan sonra. Sonra sabaha kadar saçma sapan yeni istatistiklerle uzar gider bu. O kupa hesabı da istatistik ayrıca "net rakam" nedir? Daha önce Türkiye'de ortalama 28 milyon defa yapılmış muhabbeti tekrar yapmanın pek manası yok bence. Komik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Futbolda başarı kupadır. Daha ne istatistiği olacak. Kupası fazla olan daha iyidir, bunun neyini tartışıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Galatasaray arayı açıyor! Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Wishmaster said: Biz değil sen abartıyorsun fanatikliği. Jigglypuff said: ahahah yazık olum size. şurada geliyorum adam gibi bişey yazıyorum allah rahmet eylesin diye. verdiğiniz cevap bunlar. fanatik ben oluyorum. ben sizin yazdığınız şeylerden farklı bişey yazmıyorum. neyse insanlıktan anlamayan adamlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Spidee said: Valla kusura bakmayın da, bu da Fener hesabı. Fenerbahçeli çıkar Fenerbahçe'nin bütün spor branşlarında kazandıklarını koyar. Galatasaraylı Futbol'daki kupaları koyar. Fenerli Lig şampiyonluklarını, GS-FB maç istatistiklerini koyar. Koyan koyana ondan sonra. Sonra sabaha kadar saçma sapan yeni istatistiklerle uzar gider bu. O kupa hesabı da istatistik ayrıca "net rakam" nedir? Daha önce Türkiye'de ortalama 28 milyon defa yapılmış muhabbeti tekrar yapmanın pek manası yok bence. Komik yani. Lig Şampiyonlukları eşit zaten. Farkın büyük kısmı Türkiye Kupası sayısından geliyor. Futbolda Türkiye içinde 2 tane kupa vardır bana göre, lig,kupa değil mi? Bakarsın bunların rakamlarına verir zaten bişey ortaya. Süper Ligde 18 şampiyonluğu bulunan sarı-kırmızılı kulüp, Türkiye Kupası'nda 14, Türkiye Süper Kupası'nda da 12 kez mutlu sona ulaştı. 2 de avrupa kupasını ekleyince çıkıyor rakam ortaya. Toplamda 31 kupa ile ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, 18 kez zirveye oturduğu Süper Lig'in yanı sıra Türkiye Kupası'nda 5, Süper Kupa'da da 8 kez zafer kazandı. Bu da Fenerbahçe. Ortada gazor kupası yok, ıvır kupası yok zıvır kupası yok. 1959'dan sonra büyük klüplerin kazandıkları kupalar bunlar. İster altından tart istersen üstünden... Fark zaten ortada 9 Türkiye Kupası, 4 süper kupa, 1 uefa kupası 1 de uefa süper kupası. Bunların içinde şu dandik sayılmaz diyebileceğimiz 4 tane süper kupa var o kadar... Şöyle kupalarımız var sayılmamış denecek kupa olduğunu da düşünmüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 engine aldığı ceza * 15 bin € ceza veriyormuş kulüp. http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/70340/galatasarayin-engin-baytar-cezasi-belli-oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ceza meza almıyor yani. gonul isterdi ki 11'deki yerini kaybetsin. biraz burnu surtulsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 2006'da baslayan, gecen sene de oynanmayan super kupayi galatasaray 12, fenerbahce 8 kez almis. super hesapmis. engin baytar umarim ceza almaz. uzun sure lolol cekerim. zaten ceza alsa da adam olmayacak nitelikte bir insan oldugundan np ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 napıcaktı ki klup adam ztn kaç maç ceza alcak.üstüne işte para cezası maç cezası bittikten sonra da muhtemelen yedek kalıcak.en buyuk cezası o. ayrıca enginin yere atlamalarını falan gerçekten sevmiyorum.fakat adamın gördüğü 2. kırmızı kart yanılmıosam.genel olarakta çok disiplinsiz izlenimi bırakmadı galatasaraya geldiğinden beri. kafa atıp gördüğü vardı ki.orda kalecinin kırmızı gorup penaltı olması gerken bi pozisyondu sdfs.isyankar bi arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Engin çok sorunlu ya FT yine 1 sene iyi idare etti bunu, Şenol Güneş buna evladı gibi davrandı ama yine de hocasına bile ters gidiyordu. İşin garibi nerden kovulduysa daha iyi bir kulübe gitti, sanırım burdan kovulursa İspanya'ya gider lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 toggie said: ceza meza almıyor yani. gonul isterdi ki 11'deki yerini kaybetsin. biraz burnu surtulsun falan. abi bi engin bi batuhan. bu adamlardaki şans kimsede yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ya engin iyi topcu da iste beyin yoksunlugundan yazık ediyo kendine. hakemin yakasına yapısmak nedir ya, sen kimsin dingil. gereksiz yere kırmızı kart gordugu yetmemis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 belki bilerek yapmıştır, premier lige transfer olmak için falan. adam böyle şeyler yaptıkça daha iyi takıma transfer oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar