Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 http://i.imgur.com/u6zxe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Melo bitmiş Ruslar alıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 çilek melomuymus lan sfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ah melo ah atmayacaktın o 3. golü. 07/12/2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 hangi melo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Nooldu yahu? süre yarın doluyordu bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 süre bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Süre ne süresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Cevap vermesi için tanınan süre. Normalde cuma bitiyordu ama pazartesiye kadar bekleniyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 hergün bir melo bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 valequenta said: hangi melo small melo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 little Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 aynen öyle de denilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Melo bugün de bitmiş beyler. Teyzem söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 2.7 m euro ya geliyorsa gelsin yoksa gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 twitter'da gordum ben bitmis. bi de bi yerden duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Adnan Öztürk AY a 15 harflik bir cevap verecekmis onay bekliyormus aysal dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 cevap bitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Cevat kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 prekazi bitmis. ibrahim seten'e dayaniyormus o 15 harflik yanit hikayesi ahah. ya ibrahim seten'e 2012 yilinda hala inanmak.. ustuste attigi twitler (ayni gun): F.Bahçe yönetimi, Krasiç'le alakalarının olmadığını söylüyor.. Ben inandım.. Siz inanır mısınız, bilemem.. Unal Aysal'in yakin dostu Hasan Cemal ugradi demin.. "Arda konusu ciddi.. Uyanik ol" diye tembihledi.. Aziz Yildirim'a cok yakin bir kaynak: "Krasic transferi %95 oluyor.." Aziz Yildirim'a cok yakin bir kaynak: "Sow'a talip var.. Bonserviste anlasma saglanirsa Sow gidecek, Gomis gelecek.." SON DAKİKA: Arda'nin menajeri Ahmet Bulut, G.Saray adina A.Madrid ile gorusuyor.. Sonucu birazdan aciklayacagim.. SON DAKİKA-Ahmet Bulut: "A.Madrid'in sahibi Gil Marin, Arda'yi hicbir takima ve hicbir fiyata satmayacaklarini soyledi.." G.Saray-Arda flortu burada bitmez.. Arda patronu Marine ve hocasi Simeone ile gorusup A.Madrid'den ayrilmak istedigini soyleyecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Oğlum ben sadece gördüğümü iletiyorum ibrahim keten falan irgalamiyor beni. Bu arada telefondan okuyacam diye cevap Cevat olmuş napim göz bu. Yöneticileri telefon uygulaması yapmak üzere göreve davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Berbatov'u yalanlamışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Ben olsam her gün bir önlibero haberi çıkarttırır sonra yalanlardım Berbatov ne ya bin tane forvet var. Hem Melo'nun menajerine psikolojik baskı. Herif dünyayı dolaştı 3 aydır tatil yapıyor lan, gelsin bir an önce yağ bağladı sıkıntıdan 5. çocuğu yapıştıracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Melo'yu Ruslar alıyor, 2 Moskova ekibi inada bindirmiş işi Melo olmazsa Xelçuk falan da yalan bu sene, Selçuk'un defansif yönü zaten az, daha çok alan kapatarak yapıyor defansı, asıl it gibi koşan savaşan Melo idi. Bu 2li bozulursa bidaha zor denk gelir benzeri, zaten ikisi de career high oynamıştılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 yekta var. melodan daha iyi yekta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar