kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Melo'nun Fenere gitmesi Luganonun, Volkanın gs forması giymesi gibi birşey. sindirilemez taraftarca. yalandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Diaarra miarra gelse de işimiz görülse yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=224915 Özet Bilgi: Felipe Melo'nun transferine ilişkin çalışmamız yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 abi bi yolunu bulup anlassınlar bu adamla ya. gecen seneki istikrar bi adam yuzunden bozulmasın. istikrar derken yani, tum sezona yayılan mac performansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 mokoko said: http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=224915 Özet Bilgi: Felipe Melo'nun transferine ilişkin çalışmamız yoktur. yalanlama da geldiyse kesin fenerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 eboue'yi juventus istemiş 7 m eu vermeyi teklif etmişler diyolar. öldürüm lan juventusluları yürüyün gidin. bırakmayız eböyemizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Ben ciddi anlamda Eboue'nin samimiyetine inanıyorum ve bu kadrodaki yabancılar arasında en bağlı adam olduğunu düşünüyorum. Ha böyle bir teklif varsa ve gitmek isterse sıkıntı tabi fakat hissiyatım sebebiyle ihtimal vermiyorum. Kadrodaki çoğu yabancı pozisyonunda Türkiye liginin son yıllardaki en iyi oyuncuları. Muslera, Eboue, Melo vb. Böyle haberler çıkar, hatta ben basın yerinde olsam hergün yalan haber sallarım Muslera'ya şu kadar önerildi, gitmek istiyor, huzursuz diye. En azından şerefsizce Hamit haberi yapmaktan daha isabetli karıştırır camiayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 MrBean said: DoruK said: her renkten birer forma alacaktım 3 tane melo gelmezse vazgeçicem ciddi ciddi Alma zaten çok lazımdı senin vereceğin 300 TL. Hatta bence 3M euro daha bonus versinler Melo'ya senelik 5M euro yetmez, ne de olsa sen 3 tane forma alıcaksın sırf o var diye =)k afanın içi patlıcan salatasıyla dolu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 sanssizsansli said: eboue'yi juventus istemiş 7 m eu vermeyi teklif etmişler diyolar. öldürüm lan juventusluları yürüyün gidin. bırakmayız eböyemizi. Her sene adamların tonla topçusunu TR'ye getiriyoruz götürüyoruz belalıları gibiyiz, onlar bi tane istemiş çok mu verin işte la Sabri reis var sağda mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Melo tweeter da her ne kadar gs de olmasam da fb ye transfer olmam demis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBean Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Sabri'yi kömürle boyayıp yarı fiyatına Eboue diye veremez miyiz acaba Juventus'a? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 tam bir haldun ustunel. tam bir mind trick harikasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 gs rüya takım kurduk diye övünyorlar neden hazırlık maçı oynamıyorlar şöyle iyi bir takımla oyansınlarda görelim . yoksa yeniliriz balonumuz lig başlamadan patlarmı diye korkuyorlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Ne komik adamlar var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Napsın gazeteler televizyonlar bile sallamıyor beşiktaşı şu aralar. Böyle böyle 3-5 ilgi toplayıp amatör küme takımı gibi hissetmemeye uğraşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bkz. ekşi sözlük galatasaray başlığı ilk entry ve tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 oynariz dostum ya heyecan yapma daha samp. ligi var orada izlersin bizi. sabir biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 PZero said: gs rüya takım kurduk diye övünyorlar neden hazırlık maçı oynamıyorlar şöyle iyi bir takımla oyansınlarda görelim . yoksa yeniliriz balonumuz lig başlamadan patlarmı diye korkuyorlar . Ahahaha Adnan gene güldürdün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 tonla hazirlik maci yapmaya ne gerek var koskoca adamlar hala isinamadilar mi takima hem takimi desifre etmemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 BlackSheep said: PZero said: gs rüya takım kurduk diye övünyorlar neden hazırlık maçı oynamıyorlar şöyle iyi bir takımla oyansınlarda görelim . yoksa yeniliriz balonumuz lig başlamadan patlarmı diye korkuyorlar . Ahahaha Adnan gene güldürdün. Şaka maka bu adamın abisi takımın başına geldi ya, artıkın kanallarda paylaşılamaz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 abi gaza gel ya dashfk http://fanatik.com.tr/Cilek-fotografi-koydu,-ortalik-karisti_3_Detail_207_270604.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Bigün Tevez geliyo bigün Sneijder bigün Dzeko ne ülkeymişiz beahh lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 "Tatar Ramazan" said: Bigün Tevez geliyo bigün Sneijder bigün Dzeko ne ülkeymişiz beahh lol bu sezon turkiyeye transfer haberi cikan oyunculardan 11 kursan CLyi kaldirirsin zaten :) ornek kadro: julio ceasar (bjk) hamit (gs) lucio (fb) heitinga (fb) bastos (gs) cambiasso (gs) v.d.vaart (fb) diego (fb) dzeko (gs) sneijder(fb) torres (gs) yedekler ospina (bjk) rolando (fb) lass diarra (gs fb) melo (gs) arda (gs) bendtner (gs) adebayor (gs) sag beke adam bulamadim bi tek. malum eboue ve gokhan gonul gibi garanti adamlar olunca bjk da parasiz kalip transfer ihtimali azalinca pek yazilmiyor. o yuzden hamiti yaziverdim. idare ediverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Julio Cesar ve VanDer Vaart bu sezonun yeni haberleri ve Fotomaç kaynaklılar, Fotomaç'ın ofiste klima olmadığını düşünüyorum asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar