Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 o benim eklemem, 200 300 indirmişlerdir ne kadar indirecekler ki? Tutup 1 milyon daha az diyecek halleri yok. Teklifi yapmışsın adam kabul etmiş. Daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Oraya alabileceğimiz daha iyi bir alternatif yok. Yekta oynasın ben seviyorum o elemanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ya ortada melo ile ilgili hic bir haber yok. kafandan hikaye yazmıssın sen de :) ne bonservis, ne yıllık ucret. bilinen tek sey melo'nun su anda gs ile idman yapmadıgı. is uzadıkca boka saracak gibi ama umarım bitirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 https://twitter.com/Promoesport_Bcn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 tey allaaam... bu gelişme üzerine ya sabaha kadar anlaşılma haberi gelir, ya da yatar bu transfer. süper kadro kurduk dmc yok diye sıvıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 http://g1207.hizliresim.com/z/r/b0bd2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 hani meloyla zaten anlasilmisti, juventusla da anlasmak uzereydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 yalnız satıraraları çok ilginç değil mi ya melo FTe teşekkür ediyor falan. garip geldi. şener şenin bak gidiyorum haaaa muhabbetlerini andırıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 https://p.twimg.com/AyKlW46CQAEmqpF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 MrLevie said: yalnız satıraraları çok ilginç değil mi ya melo FTe teşekkür ediyor falan. garip geldi. şener şenin bak gidiyorum haaaa muhabbetlerini andırıyor sanki.bana da böyle geldi. direk taraftar ve f.t.'yi kullanarak yönetim üzerinde baskı yaratma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ft zaten adam alinsin diye baski yaptigi icin kanimca o, hocam eyvallah sen cok istedin ama yonetim yeto cikti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bence bizimkiler kayseriden bişeyler öğrendi fiyatı düşürtçekler juventusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 1-2 gune biter melo bu haberden sonra. hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 valla Melo bu kadar istekliyken, üstelik de hazırda kabul edilmiş sözleşme varken bizim yönetim tutup bi daha düşürmez heralde. Bi ihtimal önceden konuştular, anlaşamadık süsü vererek juve'yi indirime zorlama çabasındalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 aman cokta ugrasmasinlar birsuru de para vericekler zaten o paraya ayni duzeyde bir topcu daha buluruz. Tabi melonun gecen senedende takimi taniyor olmasi artisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 adam takımdan epey uzak kaldı alcaksak bitirselerdi 1 ay önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 haber balon olabilir abi klasik transfer dönemi haberleri işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 o paranın üstüne biraz daha koyup daha iyisi alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 apsingir said: aman cokta ugrasmasinlar birsuru de para vericekler zaten o paraya ayni duzeyde bir topcu daha buluruz. Tabi melonun gecen senedende takimi taniyor olmasi artisi olabilir.he bulursun, seni zaman makinesine bindirip bi kaç yıl öncesine gönderelim inamotoya tamah et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Az önce Sinan Engin Arda'nın SMS ile haber verdiğini GS'ya BU SEZON geliyor olduğunu söyledi beyaz TV'de. Güvenilir mi bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 arda aptal değilse http://www.youtube.com/watch?v=0Y46QbR-G24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Arda öyle bir cahillik yapmaz umarım, ahkâm kesiyordu herkes Avrupada futbol oynamalı diye. Bu lafın üzerine geri gelirse aklından şüphe ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 oynadi iste, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Atletico herkesi sattı bi de napçak bu sene Arda da gelirse? Hem bi de Amrabat'ı napıcaksın Arda da gelirse? Milli takım=GS olur bir de hale bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar