Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

@aburakbozdag
Arda gsaraya dönmek istediğini hem ahmet buluta hem fatih terime hem de atletico madrid kulübü yönetimine resmen iletmiş.

‏@aburakbozdag
şimdi ise ailesinden bir birey bu bilgileri aktardı.yarın gazetelerde de bunları okuyacaksınız.

@aburakbozdag
çok sevdiğiniz ve evleneceğiniz kadın, ''iş piyasam türkiyede yurtdışında kalıcı yaşayamam'' dese siz ne derdiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Şaka maka ne güzel hava yakalamışız filan. Selçuk ağırlığını hissettirmiş takımda. Arda gelip ne olacak hemen kaptanlık isteyecek bilmem ne..
Orda deli gibi çalışıp eritmişti götü göbeği, burada yine işkembeci açılışından kebapçı açılışlarına koşturur artık...
Sosyal ağlarda paylaş

Burak Bozdağ ‏@aburakbozdag
Ahmet bulut: ardanin sozlesmesinde sadece gsaraya yarayacak kolayliklar ve madridin gsye borcu da var.bu da onemli.gorucez artik.

8m Burak Bozdağ ‏@aburakbozdag
Ahmet bulut: henuz resmi bir anlasma ortada yok.gelismeleri gorucez.

8m Burak Bozdağ ‏@aburakbozdag
Ahmet bulut: gsaray ile madrid en fazla ardanin geldigi rakamin 2-3 milyon euro fazlasina anlasir.sikinti cikarmaz madrid.
Expand

14m Burak Bozdağ ‏@aburakbozdag
Ahmet bulut: a.madrid ardayi birakmak istemiyordu ancak arda kendi bizzat durumu iletti ve madrid kanadida kolaylik yapcaz dedi.

15m Burak Bozdağ ‏@aburakbozdag
Ahmet bulut: eger bu olay yalan olsaydi hem ben hem arda bugun 100den fazla telefon aldik.cikar medyaya yalanlardik.

15m Burak Bozdağ ‏@aburakbozdag
Ahmet bulut: arda gsarayli.gsaray gelenekleri geregi bos sozlesmeye de imza atar.arda kanadinda sahsi sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Selçuk daha sessiz sakin mütevazi bir adam. Oynadığı futbolla, karakteriyle oldukça saygı görüyor diğerlerinden. Şimdi Arda gelip Sabriyle Emre Çolakla şaklabanlıklar yapıp bozmasın bu güzel kimyayı, geçen sene yerli-yabancılar arasında güzel bir ilişkili vardı. Ben onun bozulmasını hiç istemiyorum açıkçası yıllardır çekiyoruz zaten takım içi sıkıntıları. Elbette FT var, ama Arda ne bileyim çok gereksiz gözüktü şu an bana..
Sosyal ağlarda paylaş

Arda'yı kasıtlı yolladık Madrid'e. İş ahlakı gelişsin, fit olsun ağır antremanlarla ve vurucu darbe Emre B.'yi Madrid'e tauntlasın diye. Tüm görevlerini layıkı ile yerine getirdi ve geri dönüyor. İlluminatik Başkan Aysal'ın işleri hep.

Şaka bir yana, nötr'üm ben direk. Gelirse Terim onaylamıştır zaten, eyvallah deriz. Bana kalırsa gelmesin zaten. Ne işin var Uefa Winner title'in varken bırakıp geliyorsun buralara evladım?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...