Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Arda'yla görüşülmüş gerçekten diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 sanırım ft bu sene 4-3-3 deneyecek.ilerisi burak-elmander-ambarat olacak ortada hamit-selçuk-melo olacak gibi.yoksa bir forvet daha alınması fazla lüks gibi umarım arda yıda almazlar.hiç istemiyorum gelmesini.takılsın ispanyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 @aburakbozdag Arda gsaraya dönmek istediğini hem ahmet buluta hem fatih terime hem de atletico madrid kulübü yönetimine resmen iletmiş. @aburakbozdag şimdi ise ailesinden bir birey bu bilgileri aktardı.yarın gazetelerde de bunları okuyacaksınız. @aburakbozdag çok sevdiğiniz ve evleneceğiniz kadın, ''iş piyasam türkiyede yurtdışında kalıcı yaşayamam'' dese siz ne derdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Hakikaten Arda takılsın orada, bozmasın şimdi takım kimyasını damlar hemen kaptan olacam diye.. Mis gibi oynuyor orada işte bir giden de kalsın biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 siktir git derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 ahaha şükrü süpersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 hayır lan arda falan gelmesin. sol kanat yeterince dolu. yer kalmadı. tıkanık heryer. gelicek dağıtacak takımın ahengini herif. gidicem diye yırttı her tarafını şimdi tırıs tırıs gelmek istiyor. olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 gelmek istedigi falan yok ya. uydurma haberler. gelmesini istemiyoruz zaten. atletico'da iyi arda. bosversin turkiye'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 aquila said: siktir git derim. katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 arda tr ye gelmek isterse bence aziz yıldırım fenere alır onu . gs ye gelme ihtimale cok az fenerbahcede oynama ihtimale daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Burak Bozdağ @aburakbozdag Ahmet bulut: arda kendi donmek istedi selcuk araciligiyla terime iletti.terim kabul etti.baskan aysal ise cok sevindi. BurakKARA @burakblack Riera zu Atletico madrid ====> Arda zu Galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 bu gidenler niye dönüyo sürekli ya topal da bize geldi sevindim tamam da, mallık yani, mis gibi ispanyadasın arkadaşım zorun ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 basarıya degil paraya ac bizimkiler de ondan. agzına agzına dolarları carp istiyor hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Şaka maka ne güzel hava yakalamışız filan. Selçuk ağırlığını hissettirmiş takımda. Arda gelip ne olacak hemen kaptanlık isteyecek bilmem ne.. Orda deli gibi çalışıp eritmişti götü göbeği, burada yine işkembeci açılışından kebapçı açılışlarına koşturur artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 ardanın ordaki oyununu beğenmiyorum açıkçası. bence de bize yaramaz gelişi gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Burak Bozdağ @aburakbozdag Ahmet bulut: ardanin sozlesmesinde sadece gsaraya yarayacak kolayliklar ve madridin gsye borcu da var.bu da onemli.gorucez artik. 8m Burak Bozdağ @aburakbozdag Ahmet bulut: henuz resmi bir anlasma ortada yok.gelismeleri gorucez. 8m Burak Bozdağ @aburakbozdag Ahmet bulut: gsaray ile madrid en fazla ardanin geldigi rakamin 2-3 milyon euro fazlasina anlasir.sikinti cikarmaz madrid. Expand 14m Burak Bozdağ @aburakbozdag Ahmet bulut: a.madrid ardayi birakmak istemiyordu ancak arda kendi bizzat durumu iletti ve madrid kanadida kolaylik yapcaz dedi. 15m Burak Bozdağ @aburakbozdag Ahmet bulut: eger bu olay yalan olsaydi hem ben hem arda bugun 100den fazla telefon aldik.cikar medyaya yalanlardik. 15m Burak Bozdağ @aburakbozdag Ahmet bulut: arda gsarayli.gsaray gelenekleri geregi bos sozlesmeye de imza atar.arda kanadinda sahsi sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Abi Arda GS'ye dönmek istese gelmese daha iyi derim de, eğer iddia edildiği gibi Riera - Arda takası yapacaksak yüzyılın kazığını atarız ona hayır diyemem yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Ahmet bulut: gsaray ile madrid en fazla ardanin geldigi rakamin 2-3 milyon euro fazlasina anlasir.sikinti cikarmaz madrid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Ahmet Bulut denen şahısa da hiç güvenmiyorum ya. Tam böyle ayak oyunları, üçkağıtçılık yapacak tip var adamda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 ne ayak bu arda olayı, şaka olsun lan. hayır güzel güzel de oynuyordu madridde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Bu arada Arda gelirse böyle Hamit Selçuk gibi adamların yanında o kadar fevri davranamaz, hadi denedi diyelim Terim kafasına odunu geçirir. O yüzden gelip takımı bozması gibi bi ihtimal pek yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 falcaoyla gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Abi Selçuk daha sessiz sakin mütevazi bir adam. Oynadığı futbolla, karakteriyle oldukça saygı görüyor diğerlerinden. Şimdi Arda gelip Sabriyle Emre Çolakla şaklabanlıklar yapıp bozmasın bu güzel kimyayı, geçen sene yerli-yabancılar arasında güzel bir ilişkili vardı. Ben onun bozulmasını hiç istemiyorum açıkçası yıllardır çekiyoruz zaten takım içi sıkıntıları. Elbette FT var, ama Arda ne bileyim çok gereksiz gözüktü şu an bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Arda'yı kasıtlı yolladık Madrid'e. İş ahlakı gelişsin, fit olsun ağır antremanlarla ve vurucu darbe Emre B.'yi Madrid'e tauntlasın diye. Tüm görevlerini layıkı ile yerine getirdi ve geri dönüyor. İlluminatik Başkan Aysal'ın işleri hep. Şaka bir yana, nötr'üm ben direk. Gelirse Terim onaylamıştır zaten, eyvallah deriz. Bana kalırsa gelmesin zaten. Ne işin var Uefa Winner title'in varken bırakıp geliyorsun buralara evladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar