apsingir Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 khala said: Fener CL'ye giremezse transferleri karşılamaya ayak bastı parası yetiyor. simdi bir galatasarayli olarak feneri avrupada(daha dogrusu cl on elemelerinde) desteklemeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 apsingir said: khala said: Fener CL'ye giremezse transferleri karşılamaya ayak bastı parası yetiyor. simdi bir galatasarayli olarak feneri avrupada(daha dogrusu cl on elemelerinde) desteklemeli miyim? Nope. Yani FB elenirse fazladan 15-20 m euro filan giriyor kasaya sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 üzerine bir de yunan adası veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 fazladan para guzel aslında ama desteklerim ben. cl'de iki takımla temsil edilmek guzel sey. ustelik fb gruplardan cıkamayıp biz cıkarsak daha keyifli olabilir falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Burak Elmander Necati ayni anda oynamaz mı bu takımda? 4-3-3 veya 4-2-3-1 gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/391525_404816109577090_1446264118_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Burak ve bir yabanci forvet alirsak, necati ilk 11 zor oynar herhalde, geçen senenin hatrina tuttular gibi. 4 forvetin oldugu yerde ( elm, umut, burak ve x yabanci) moraller bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Bak Muslera Eboue( Sabri) Ufa(Dany) Semih Balta Melo Selçuk Hamit Assaidi ( Riera- Emre Çolak) Elmander( Umut) Burak ( Necati) Bu arada bu takımda sağ kanatta, Eboue ve Hamit'in ikisinin de sağ açık olarak değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Biri back biri hücum olarak rekabet olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 yabancı forvet gelmez artık. gelecekler belli oldu, gidecekler de belli olsun istiyorum ben artık. fazlalıklar var cunku epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ya imza falan atılmadan hamit nası gelip kampa katıldı? kap açıklaması sadece görüşmeye başlandı diye değil mi? imza atıldıysa da bildirimler falan sıkıntı yaratmıyo mu? yoksa geçiyodum uğradım, karnım acıkmıştı sofraya oturdum, terlemiştim sağolsun tişört de verdiler diye kıvırmak mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Zep said: Orta saha yetersizmis ya aslinda fix dortlu disinda digetleti sampiyomlar liginde oynatmaya korkacagin adamlar, hic biri guven vermez.bir kisi daha lazim ortasaha forvetten ziyade. Felaket senaryosu yapıp 4'ü birden sakatlanmadıkça sorun olmaz. Kadro bol alternatifli Hamit'i ortasahanın her yerine kaydırırsın. Riera ücretinde kendisi indirim talep ettiği haberi var, eh biraz vicdanı varsa yaptığı şık olmuş, ben nedense Riera ve Culio'dan takımda tutulursa katkı alacağımızı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Dogrumu bu haber? Kamp Günlüğü'nde NTV Spor muhabiri Irmak Kazuk, Kayserispor ile Amrabat transferi için prensip anlaşmasına varan Galatasaray hakkındaki son bilgileri paylaştı. Galatasaray ile Kayserispor kulüp başkanlarının buluşmasından Nordin Amrabat transfer için olumlu haber çıktığının altını çizen Irmak Kazuk, daha önce Galatasaray'ın 7.5 milyon Euro'luk teklifini kabul etmeyen Kayserispor'un, İstanbul ekibinden 8 milyon Euro talep ettiğini belirtti. Faslı oyuncunun transferi için 5 milyon Euro'ya gözden çıkartan Galatasaray'a bonservis bedelinin 8 milyon Euro'ya tamamlanması için Amrabat fedakarlık edeceği bilgisi verildi. İlk yıl 1 milyon 600 bin Euro, ikinci yıl 1 milyon 700 bin Euro, üçüncü yıl 1 milyon 800 bin Euro, dördüncü yılda da 1 milyon 900 Euro alması planlanan Amrabat, Galatasaray yönetimiyle konuşarak ücretinin 1 milyon Euro'ya sabitlenip, küsuratlarının toplamından meydana gelen 3 milyon Euro'nun bonservis bedeli için kullanılmasını talep etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Kaspar said: ya imza falan atılmadan hamit nası gelip kampa katıldı? kap açıklaması sadece görüşmeye başlandı diye değil mi? imza atıldıysa da bildirimler falan sıkıntı yaratmıyo mu? yoksa geçiyodum uğradım, karnım acıkmıştı sofraya oturdum, terlemiştim sağolsun tişört de verdiler diye kıvırmak mümkün mü? imza attirmak zorunda degil ki? senin otel masrafini karsiladiktan sonra isterse seni de kampa katarv tisortunu verir adam. adamlar izin verdikten sonra kampa katilman icin sozlesmeli futbolcu olmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. / GSRAY [] 13.07.2012 11:19:15 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Huzur Mahallesi Seyrantepe-İstanbul Telefon ve Faks No. : 212 305 1902-212 305 1948 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 212 305 1902-212 305 1948 Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Hamit Altıntop transferi AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Real Madrid CF profesyonel futbolcularından Hamit Altıntop ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcunun kulübüne 3.500.000 EUR bonservis bedeli ödenecektir. Futbolcuya ise 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarının herbiri için 2.900.000 EUR sabit transfer ücreti ve 20.000 EUR maçbaşı ücreti, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının herbiri için 2.750.000 EUR sabit transfer ücreti ve 25.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Hamit Altıntop 'un daha önceki transferleri ; Saison Datum Abgebender Verein Aufnehmender Verein Marktwert Leihe Ablöse 11/12 07.2011 Bayern München Real Madrid - - ablösefrei 07/08 07.2007 Schalke 04 Bayern München - - ablösefrei 03/04 07.2003 Wattenscheid 09 Schalke 04 - - 2.500.000 € 00/01 01.2001 Wattenschd. U19 Wattenscheid 09 - - - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 guzel sozlesme olmus. yası ilerledikce yıllaık ucretinden dusup, mac bası ucretini arttırmaları guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 BulletRide said: Zep said: Orta saha yetersizmis ya aslinda fix dortlu disinda digetleti sampiyomlar liginde oynatmaya korkacagin adamlar, hic biri guven vermez.bir kisi daha lazim ortasaha forvetten ziyade. Felaket senaryosu yapıp 4'ü birden sakatlanmadıkça sorun olmaz. Kadro bol alternatifli Hamit'i ortasahanın her yerine kaydırırsın. Riera ücretinde kendisi indirim talep ettiği haberi var, eh biraz vicdanı varsa yaptığı şık olmuş, ben nedense Riera ve Culio'dan takımda tutulursa katkı alacağımızı düşünüyorum Hamit'i hücum hattının her yerinde görme konusuna ben iyi bakmıyorum. Hamit vuruşları ve kondisyonu iyi bir futbolcu ama orta sahanın her yerinde oynar demek çok iddialı olur. Hamit bir bölgede istikrar kazandırmalı. Ya sağ açıkta, ya da sağ backte. Terim sanırım Eboue, Hamit hatta bazen Ufalusi'yi sağ back olarak denicek. Hamit'i sağ back Eboue'yi açıkta da görebiliriz. Hamit eğer sağ açıkta istikrar sağlarsa güzel şeyler olur ama bence Hamit net sağ back oynar. Galatasaray'ın da en uzun vadeli sağ backi olur. Olmazsa şu assaidi önüne kaydırılır. Sol açığa Emre Çolak- Riera ikilisine bakılır. Daha bu takımda geçen senenin en formda adamlarından Engin Baytar var bi tarafa monte edilmeyen. Bu kadar çok alternatif tabi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 fener yuzunden aceleye getirmesek bonservisi belese bile alirdik. realin kurtulmak istedigi bi adamdi sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Yönetim için evet, Mourinho için pek sayılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 herhalde Real Madrid ilk defa bir futbolcunun bonservisinden bu oranda para kazanmıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ortalama her yil 30 mac oynayacagi varsayilirsa, 17.5 milyon euroya mal olmus. cok ama, kimlere verilmedi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 balon said: BulletRide said: Zep said: Orta saha yetersizmis ya aslinda fix dortlu disinda digetleti sampiyomlar liginde oynatmaya korkacagin adamlar, hic biri guven vermez.bir kisi daha lazim ortasaha forvetten ziyade. Felaket senaryosu yapıp 4'ü birden sakatlanmadıkça sorun olmaz. Kadro bol alternatifli Hamit'i ortasahanın her yerine kaydırırsın. Riera ücretinde kendisi indirim talep ettiği haberi var, eh biraz vicdanı varsa yaptığı şık olmuş, ben nedense Riera ve Culio'dan takımda tutulursa katkı alacağımızı düşünüyorum Hamit'i hücum hattının her yerinde görme konusuna ben iyi bakmıyorum. Hamit vuruşları ve kondisyonu iyi bir futbolcu ama orta sahanın her yerinde oynar demek çok iddialı olur. Hamit bir bölgede istikrar kazandırmalı. Ya sağ açıkta, ya da sağ backte. Terim sanırım Eboue, Hamit hatta bazen Ufalusi'yi sağ back olarak denicek. Hamit'i sağ back Eboue'yi açıkta da görebiliriz. Hamit eğer sağ açıkta istikrar sağlarsa güzel şeyler olur ama bence Hamit net sağ back oynar. Galatasaray'ın da en uzun vadeli sağ backi olur. Olmazsa şu assaidi önüne kaydırılır. Sol açığa Emre Çolak- Riera ikilisine bakılır. Daha bu takımda geçen senenin en formda adamlarından Engin Baytar var bi tarafa monte edilmeyen. Bu kadar çok alternatif tabi güzel. Eboue varken bek Hamit olmaz. Hatta Afrika kupası zamanında Ujfa veya Danny oynatılır bu bölgede. Assaidi bu arada gelmez artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 serjuhan said: apsingir said: khala said: Fener CL'ye giremezse transferleri karşılamaya ayak bastı parası yetiyor. simdi bir galatasarayli olarak feneri avrupada(daha dogrusu cl on elemelerinde) desteklemeli miyim? Nope. Yani FB elenirse fazladan 15-20 m euro filan giriyor kasaya sanırsam. Lig 2.si katilim ucreti de 1.takima dagitiliyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 hamsilipilav said: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/391525_404816109577090_1446264118_n.jpg Hamit kardesimiz bir de su sakallarini kesse transfer yapmis gibi sevinicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Bence çok iyi bi sözleşme olmuş. Öyle denildiği gibi uçuk bir sozleşme olmamış. Gerçi o biraz Fener medyasının goygoyuydu ki Fener'in 3,5-4 milyonlara kadar çıktığı söyleniyor. Hani Aykut hoca istememişmişmiş olayı kolpa ötesi :) Hayırlı olsun takımımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ünal aysal açıklama yapmış, diğer takımların başkanlarından özür dilemiş: "Pardon transfer tuşu basılı kaldı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar