Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Aynen öyle. Keza Emenike olayında Fenerbahçe aklandı zaten, Sezer olayında da. Ha ama bu adamların mantığına göre "yeter ki Galatasaray böyle birşey yapsın biz de yapmış olmaya razıyız" , yapmamalarına rağmen
aklanmadı diye biliyorum. gerçi gerekçeli kararı okumadım, hatta çıkıp çıkmadığını da bilmiyorum. emenike ifade vermediği için o dava ayrıldı.

sadri şener acaba kupa isteklerinden sonra galatasaray'dan da ver ulan futbolcumu diye isteklerde bulunur mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sanmıyorum eskisi gibi vasat performansları olacağını, sonuçta artık oyun karakteri oturdu, milli takımla da kendini ispatladı ve bu sezon 30+ gol atmasından öte ondan önceki sezon ve Fenerbahçe'yi şampiyonluktan ettiği yarım sezonluk performansı da çok iyiydi. 2,5 sezondur üst düzey oynuyor adam, fizik olarak da Galatasaray'ın temposuna uygun.

Llama said:

geçen sene parasızlıktan küme düşücek adamlar
bu sene bu paraları nasıl savuruyorlar valla helal

Yok biz bok gibi top oynadığımızdan düşüyorduk, en parasız zamanınımzda bile başarılıydık
Sosyal ağlarda paylaş

Yerlilerin kaliteli olması ve seneye kontenjanın azalacak olması ile yurtdışındaki yerlilere saldırmak normaldi fakat kendi takımlarımızın kadro gücünü bir yana koyarsak Hamit, Topal, Burak, Umut vb oyuncuların yurt içinde kalması bence imaj olarak kötü. Keza Sercan ve Gökhan sırada gibi biz ihraç edeceğimize ithal ediyoruz kendi adamlarımızı
Sosyal ağlarda paylaş

Üretemeyince 75milyonluk ülkede 2 adam 500bin kişilik gurbetçi havuzundan tüketiyoruz doğal olarak.

Burak ve Hamit süper olmuş burak napar belirsiz olsada alabiliceğimiz milli takım oyuncularını aldık.Şimdi bide yardıran top süren sol kanat ve melo.

Sol kanada özellikle Nene cuk diye oturur.Nası olsa arkasında Balta olucağı için savunmada problem çıkmaz.Ki eğerki gelirse %90 türkiye liginde gol kralı olur adam.Zaten bonservis parası vermedik neredeyse basın parayı alın bitane esaslı sol kanat.

Başka sol kanat diyince Andre Ayew- Babel- Michel Bastos veya Konoplyanka aklıma geliyo alabiliceğimiz.Bunlardan biride olabilir bence ama ilk tercihim Nene

Bide fenerlilere güldüm lan morallari bozulmuş adamların:D
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ya bu kontejan azalıcak olayı herkes kesin gibi konusuyor

demirören görevde kalır mı ki o kadar

ayrıca kontejanın artması lazım iken düşmesi acaip gericilik sdf

Halil Ünal Kulüpler Birliği başkanı olduğundan beri işler iyiye gidiyor. Anadolu kulüpleri resmen azdılar, artık üç büyüklerin değil onların hakkı aranıyor ilk defa çünkü orada. Adamlar kesinlikle playoff olmasın diyorlar mesela, onun yerine İngiltere'deki Carling gibi bir 3. kupa getirilmesini istiyorlar. Hem takımlar kazanacak, hem yayıncı kuruluş. Üstüne üstlük bu yüzden geniş kadroların kurulması gerektiği, bunun da yerli havuzundan karşılanmayacağı ve yerli kontenjanı olayının kaldırılması gerektiğini savunuyorlar.

Eğer yanlış hatırlamıyorsam Kayseri'nin başkanı da yabancı sınırlaması kalksın, yerliler onlarla yarışmak için daha çok çabalar, biz kazanırız demişti. Klasik söylem ama çıkıp bir başkanın açık açık bunu demesi güzel.

Anadolu kulüpleri özellikle kalksın istiyor sınır, ama sıra gelecek. Önce yavaş yavaş bir laf geçirmeye başlasınlar da fedarasyona vs. sonra ona da sıra gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

http://haber.gazetevatan.com/sadri-sener-fena-kizdi/456740/5/Haber

yasak değil mi böyle demeçler vermek ?

göz göre göre adamı tehdit ediyorlar.böyle açıklamalar yaptıktan sonra burak ts'de kalsa dahi nasıl bir verim bekliyor ki ?

burak yetmemiş üstüne 2 tane menajeri de sokmazmış trabzona.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...