Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Fener'e 14.5 çeken Kayseri GS'ye kaça sattı ki o zaman ? 10 civarında birşey bile verilmiş olsa GS için kötü transferdir bana kalırsa, mali açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 5-6m anca verilmiştir. Kayseri yönetiminin trollüğüydü o fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 BulletRide said: ETO BİTMİŞ. Bu arada nasıl oldu ne kadar bayıldık bilmiyorum fakat Amrabat bitmiş. Bayerncilik oynayacağımıza yurt dışından bonservisi elinde cengaverler getirsek iyi olacak Hurma bize su vermez asfdd. Zaten ne diye inat ediyoruz anlamiyorum. Tamam, fena topcu degil de Kayserispor ile laf dalasina girmek falan. Luzumsuz isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 başkan demba ba ve ya milito'yu hocamız istediği an bitiririz ama milito bana göre yaşlı demiş. milito futbolu bıraktığını açıklamadı mı zaten 1-2 gün önce. twitter da hashtagdi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 istedigi parayi verirseniz (artik o para ne olur gs icin bilemeyecem, fener icin 15 m civariydi iste), en yakin dostu olursunuz kayseri'nin lol. ha bu arada, bu haber ibrahim seten kaynakli degil mi ? dogru olma olasiligi bir hayli dusuk cunku oyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 milito gelmesin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Ali Dürüst: "Umut Bulut transferinde biten bir şey yok, görüşmeler sürüyor. Hamit transferinden de yüksek maliyet nedeniyle vazgeçtik." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Yönetimden bi akrabam bahsetti dün akşam. Demba ba her konuda anlaşılmış. 3.5 m euro senelik + maç başı 10k dolara demba ba başkanım beni al demiş. kulüp 9 milyon euroya inmiş ama bizimkiler 7-8 arası bişey veririz diyolarmış. bi tek o kalmış. hafta başı netleşicekmiş herşey. Bi tane daha bana bile söylemediği süpriz forvet var onunla da görüşüyolarmış. o olmazsa pazartesi günü demba ba bitmiş. bum bum bum baba bitmiş bum bum bum bababitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 g.tümüzü avuçlamayak da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 yalan soylemis senin akraba. demba ba zaten 7 m pounda serbest kaliyor. o da 8.5 m euro gibi birsey ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Formalar sızmış diyolla http://todosobrecamisetas.blogspot.nl/2012/06/leaked-galatasaray-nike-formalar.html Fotolar Parçalı http://i312.photobucket.com/albums/ll349/Todosobrecamisetas/ESTRENOS%20CLUBS%202011/13Leak6.jpg Beyaz http://i312.photobucket.com/albums/ll349/Todosobrecamisetas/ESTRENOS%20CLUBS%202011/13Leak7.jpg Eğer bunlarsa, ikisi de olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 yakali forma yapmasinlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Bayrak ortada mı olacak? Yoksa Nike armasının üst/alt tarafında falan mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 parçalıyı parçalı gibi yapmışlar sonunda aferin güzel olmuş. genel anlamda eğer ki cidden formalar bunlarsa gayet güzel olmuş. alırım çıkınca hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 DarKRideR said: Fener'e 14.5 çeken Kayseri GS'ye kaça sattı ki o zaman ? 10 civarında birşey bile verilmiş olsa GS için kötü transferdir bana kalırsa, mali açıdan. Melo'nun bonservisini böyle adamlarla yerse yönetim ağır eleştirilir. Ha Melo'nun bonservisi konusunda bir sıkıntı yok herifin ücreti fazla gerçi ama olsun. Geçen sezon Eboue resmen kelepire geldi, Elmander ve Ujfa keza öyle. Cana'nın bonservisi şişirip maliyeti çok gösterseler de dünyanın en iyi 10 kalecisinden birini de ucuza kapattık. Ligin en iyi yerlisini bedavaya aldık. Şimdi daha alt kalite adamların peşinden koşturuyoruz para saçarak. Değişik Bu arada ya Türk Telekom ise sponsorumuz logosunu kullanalım A4 kağıda Arial fontla çıktı alınmış şeyi baskı yapmış gibi duruyor ve formanın kalitesini düşürüyor net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 dembaba gelirse karpuzumu keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 hakkaten şu telekom yazısını ne saçmadır abi.bi tane logo koysunlar ttnet koysunlar o daha şekilli yada şunu renkli bi şekilde monte et formaya.kütük gibi yazıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Dembaba diyoladi Umut ne ya zıçtık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 abi bu logo yazıdan da beter yalnız. adam gibi sekilde yazsınlar turk telekom'u olur bence. avea varken mesela soyle bisi yapmıslardı, etrafını cerceveleyip arkasını tek renk yaparak. duzgun bi fontla bu sekilde yapsınlar iste. http://cimbomgalatasaray.com/wp-content/uploads/Milan-Baros.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 parçalı baya olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Evet parcali baya canli olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 SON DAKİKA... TRANSFER - Galatasaray Heerenveen'de forma giyen Faslı Oussama Assaidi'yi imza için İstanbul'a getirdi. kaynak : ntvspor twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 tanımıyorum ama yutupta beğendim dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 o paraya degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 bu kim ya hollanda ligi şahane bir lig ztn. 4 kere milli olmuş geçen sene sadece 1 kez oynuyabilmiş sakat heralde. http://tr.wikipedia.org/wiki/Oussama_Assaidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar