Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 GERGE said: Saatte 12 km koçma hızı değil bu arada. Atletler filan 40 km'ye çıkabiliyor. O kadar zor değil yani. ya abicim alay mı ediyorsun anlayamıyorum. 40kmye çıkıyor atletler dediğin 100 metre koşucuları bile o hıza 10 saniye için çıkamıyor. 12km koşma hızlı değil ne demek, koşu bandına falan mı hiç mi çıkmadın, hiç mi kros parkuru koşmadın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 En iyisi bisiklet almak bence :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Saatte 12 km bayağı bir koşma hızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 vespa al tabi paran varsa 3km den bişey olmaz yağmurda çamurdada binersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 3 km = 15 dk yurume diyenler feci salliyor. Konu is hayati olunca her daim yurunmez, yurunse de cekilmez. Yazin ve karsiz yagmursuz her gun iyidir motor. Vespa da kitlesi tarafindan gayet sevilen bir motor ama ozellikle ikinci el alacaksan saglam bir ustaya baktirmanda fayda var. Sasiye kadar sokup baktir bir almadan once zira bizim arkadasin motoru, adam kaza yaptiktan sonra daha onceden kaza yapilip, ayrilan sasinin demir destekle tekrar kaynaklandigi ortaya cikmisti. Hayat memat meselesi olabiliyor 30-40km hizla bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 di sen bana hala cevap atmadın bu arada kutunda dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 vay be nerdeyse bütün konu 3km 15 dk.da yürünürmü tartışılmış :D bence de yürünmez. konuya dönücek olursak, üniversitedeyken bi arkadaşımda bundan vardı. bayada memnundu bi sıkıntısı yoktu. gerçi vespalara göre biraz büyük kaçıyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Loxias said: di sen bana hala cevap atmadın bu arada kutunda dolu Abi sende var bi cenabetlik galiba. Bir seni unutuyorum bu aralar. Bakiyorum hemen kutuma neyim. adsaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 GERGE said: 3 km? Yürürdüm ben olsam, 15 dakika sürer en fazla. Spor olur hem, yürümek iyidir. sen saatte 12 km'yle mi yürüyrosun :D 7.5-8 üstü zaten jogging bile değil direk koşmak oluyor. yarım saat falan sürer minimum eğer 3 km ise. loxias bu arada ben olsam bisiklet alırım. 10 dakikada işte olurum, ne benzin parası, spor da yapmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Selam, Abi hızı güzel söylemiş de herkes; yolun eğiminden dolayı yürüyecek kişinin maruz kalacağı değişken kuvvet vektörleri de unutulmamalı. Giderken 30 dakika olabilir ama dönüşte 40 dakikalık bir süre söz konusu olabilir. Yazın arada su içmek için mola verilirse de ortalama hız azalacağından yine x yolu katetme süresi t2>t1 olacaktır ve başından beri bahsi geçen 30 dakika süresi yalan olacaktır. Rüzgarın hızını ve giyilen ayakkabının yol ile arasındaki sürtünme direncini hesap dışıdır, hatırlatırım. Neyse; Bence al motoru. Hava güzel olduğunda, için neşeyle dolduğunda yürürsün. Baktın yürümek gelmiyor içinden, atlarsın hazırda bekleyen motoruna tırıs tırıs gidersin. Hava yağmurlu ve motora binmeye üşendin, çıkartırsın akbilini, düdüt yaptırır ve toplu taşıma kullanırsın. O güzergahta ve o yol mesafesinde keyfinin istediği gibi davranma özgürlüğün var :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 abi 3 kmyi 15 dkda "yürüyemezsin" anca koşarsın. 1 günde 25 km yürüyüp 5 km koştuğum için biliyorum bunu sdf. 5-6 km/saat hızında tempolu yürüme moduna geçiyosun. sonrası hafif koşu oluyo. 12 km orta karar koşu hızı bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 paramecium said: Selam, Bence al motoru. Hava güzel olduğunda, için neşeyle dolduğunda yürürsün. Baktın yürümek gelmiyor içinden, atlarsın hazırda bekleyen motoruna tırıs tırıs gidersin. Hava yağmurlu ve motora binmeye üşendin, çıkartırsın akbilini, düdüt yaptırır ve toplu taşıma kullanırsın. O güzergahta ve o yol mesafesinde keyfinin istediği gibi davranma özgürlüğün var :) Saygılar. oh en güzel cevap bu galiba. her gün motora yada yürümeye mahkum olamayacağım sonuçta. yağmur yağarsa da atlar gideriz toplu taşımayla yada yürüyerek. peki vespa konusunda bilgisi olan var mı? verdigin parayı son kuruşuna kadar karşılar mı yoksa daha ucuza başka markalara bak vs mi dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Vitesli istemiyorsun galiba... Yarı fiyatına (daha da az hatta) yaklaşık hacimlerde Yamaha ve Honda'lar da var misal. CB 125 / YBR 125, ya da cub stili Honda Wave / Yamaha Crypton tarzı. Bulabiliyorsan 125 cc lik Innova al derim ekonomi için, 3000 devirde 10 nm tork veriyor alet ve enjeksiyonlu. Yeniler 5500 de ulaşıyormuş. Vespa'nın stil faktörü var tabi... Ama 8.5k ciddi para. 250 cc düzeyinde denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Kim yazmisti hatirlayamadim, piaggio fly, aprillia nin falan gayet gideri var ikinci el olarak. Vurdusu kirdisi artip acemilik atilinca, motor da ekonomik omrunu tamamlar sonrasinda istedigin gibi bi vespa alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 3km mesafe yaz kis yurunur. yuruyemedigin an cok nadir olur. o gunler de taksiye binersin. 30 dk da yurusen gunde 1 saat yuruyus super olur spor yapmak adina. yuruyunce daha erken uyanirsin. motor, benzin, sigorta, vergi vb icin harcayacagin paran da cebinde kalir. is cikisi bir bira icsen 3km mesafe dahi olsa binemeyeceksin alete. trafigi var yol calismasi var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Selam, Dönüşü hafif rampa olacak sanırım. Ondan ötürü gözü korkabilir. Ayrıca sıcakta yürüdükçe terleyecek falan filan. Bence hevesi varsa ucuz ve düzgün bir şey alınabilir, alabilir; alsın! İzin verdim ben :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bisiklet elektrikli scooter (alttakinden) yurumek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bisiklet al bisiklet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Bunu al http://www.youtube.com/watch?v=oG3MPlQ2xkU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Selam, Ben benim ufaklığa akülü araç yerine pedallı bir şeyler bakıyordum ve bunu buldum. Açıkçası kilo verip sığmayı denesem mi: alet ! http://store.ferrari.com/en/sports-games/games/ride-on-cars/ferrari-fxx-racers-exclusive-pedal-go-kart.html Bisiklet de güzel çözüm. Hatta elektrik takviyeliler çok daha güzel; rampada basıyorsun düğmeye motor devreye giriyor falan ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 alet iyiymiş sdf :D yalnız günde 3 km gidiş 3 km geliş yürümek zor geliyosa kilo alırsınız haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Loxias said: Sol ayakta vites sağ ayakta fren gaz var diye okudum (teknik bilgim yok fazla). nası ya vespalar hakkaten böyle mi? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Roma gibi Viyana gibi insan sehrindeysen al Istanbul gibi hayvan sehrindeysen alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 GERGE said: Şimdi Yandex'den yol çizerek ölçtüm, her sabah 4 km yürüyormuşum okula giderken, 35 dakika sürüyor. Ben mi hızlı yürüyorum? kulağında müzik vardır belki. müzik dinlerken çok uzun mesafeleri gayet kısa sürelerde alıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar