-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 haberdeki video baya kolpa, fakat detayları ilginç geldi gözüme. biz de fx lightsaber'ımız var diye hava atıyoduk :( http://www.ntvmsnbc.com/id/25347570/ Wicked Lasers CEO’su Steve Liu ve ekibinin, LaserSaber adını verdiği ışın kılıcı, yaklaşık 82 santim uzunluğunda. Kılıç, Wicked Lasers’ın Spyder3 serisi kılıçlar için geliştirdiği polikarbonat bir aparat. Şirketin diğer önemli ürünleri arasında, ışığı 136 kilometre mesafeden görülebilen S3 Krypton lazeri bulunuyor. Şirket, en son olaran bilimel bir araştırma için Bahamalar’da bir köpekbalığına yerleştirilen kendi üretimleri yeşil lazerle adından bolca söz ettirdi. Liu ve ekibi, LaserSaber ve Spyder 3’in piyasaya sürülebilir hale gelmesi için büyük zorluklara göğüs gerdi. Yıldız Savaşları’nın yönetmeni ve yaratıcısı George Lucas ve sahibi olduğu Lucasfilm, 2010 yılında Wicked Lasers’a, ürettikleri ışın kılıçlarının Yıldız Savaşları serisindeki kılıçlara çok benzediği ve tehlikeli olduğu konusunda bir uyarı mektubu gönderdi ve kılıçların üretiminin durdurulmasını istedi. Lucasfilm, daha sonra açtıkları davadan vazgeçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 fx'den 4-5 kat daha iyi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 100$ iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 fx lightsaber yeterli benim açımdan. beğenmiyorsan ver bana deno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 lasersaber dedin florasan lamba çıktı kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 lan bi an dedim harbi yaptılar mı diye de yine florasan çıktı hakkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 bunu keşfedip bu vidyoyu mu yaparsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ışının boyunu durdurucu olmadan nasıl ayarlayacaklar? kapalı devre oyuncak olmak zorunda hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ışın boyunu durdurucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 lazeri yansıtabilecek kadar parlak bir metali manyetizma sayesinde 1,2 metre uzakta tutacaksın kabzadan, lazer oradan yansıyıp geri gelecek. hem böylece lazerin etkisi 2 kat artmış olacak. işin zor kısmını ben hallettim, gerisini de siz yapıverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 tornacıda kestirin o kadarını da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 huun said: lazeri yansıtabilecek kadar parlak bir metali manyetizma sayesinde 1,2 metre uzakta tutacaksın kabzadan, lazer oradan yansıyıp geri gelecek. hem böylece lazerin etkisi 2 kat artmış olacak. işin zor kısmını ben hallettim, gerisini de siz yapıverin. o iş yaş öle oldumu saplama işini nasıl halletceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 bizim kılıç ekolümüz var kendimize ait. biliyorsun orta asyadan beri eğimli kılıç kullanırız, kesmenin saplamaktan daha kolay olduğunu düşündüğümüz için. sen git batı avrupa'da tasarla ışın kılıcını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 tmm ışığı bükünce haber ver eğimlisinide yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ışığı bükmüyoruz, zaten gerek de yok. eğimli kılıçlar saplanıp kalmasın, yağ gibi kaysın diye var. lazerde gerek yok eğime meslek neydi bu arada? tasarıma katkın olmazsa pazarlamada kullanabiliriz seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar