Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 6. Hafta | Beşiktaş JK - Trabzonspor | 11.05.2012 19.00

Wispy

Öne çıkan mesajlar

ikinci yarı fırat aydınus takdir haklarını bayağı ts'den yana kullandı. Fakat buna rağmen BJK maçı fazlasıyla açacak fırsat yakaladı. Hani dersin oynatmadı bizi, öyle birşey yok. TS faul almayı da bildi, Burak'ın atılmasını iyi de değerlendirdi.

Kurt hoca Tayfur daha rezil nasıl oynatırım bu takıma diye kasmış resmen, Almeida ikinci yarı yorgunluktan adım atamıyorken çıkarmadı. Yarardan çok zararı oldu, altıpastan yine kaçırdı ve hop gol. Gol öncesi de kesinlikle faul değildi ama neyse,

İyi ki 3. olamadık. Aşağıdan gelecek takımda koyar BJK'ye umarım da Avrupa falan göremeyiz. Bir takım nasıl bu kadar kötü bir hale gelir anlayamıyorum. Bireysel yeteneklerden oluşan bir takım olmasak şu kadar bile dayanamayacaktık...

İsmail desen bir mal, artık savunamıyorum bile adamı tam bir öküz, davar, mal. Hiçbir katkısı yok, her ayağına aldığı topu geriye atıyor. Geriye pas başarısında %100, ileriye %5 falan sanırım ... Almeida'yı pivot olarak kullanmaya çalışıyorsun.

Pivot forvetin olayı topu 3-4 saniye ayağında tutup hücuma yön vermek ve bu sürede defans hattının ileriye taşınmasına ve oyunu daralmasına fırsat tanımak. İleride top tutuyor, defans ileri geleceğine Cenk'e daha da yakınlaşıyor...

Aurelio desen oyuna pozitif katkısı hiç olmadı. Kaçak oynadı sürekli, savunmada faydalı gibi gözüküp yaptığı pres ile az çok işe yaradı. Necip ve Veli olsaydı en azından pozitif işler yapıyorlardı.

Neyse ya başlasak her şey için birşeyler söylersin. Bu kadar kötü takım yani inanılmaz ya. FM'de rastgele taktik hazırlayıp şu takımı çıkarsan fark atardı şu TS'ye ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...