Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Fakat almeida , neden neden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 almeida kaçırdı olcan attı. gene aynı hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Yone kacirdi almeida kacirdi ve bir sonraki dakika golu uedik ya anasini tobe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 bunlara müstahak sezonu erken açmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 lololol klasik beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 golden önceki pozisyon kesinlikle faul değildi ama işte insana koymuyor bile yenilen gol. Yok aslında kasanın yarısını bastım BJK'ye o yüzden koydu ama bu kadar mal bir takım olamaz. trabzon gibi takıma bile böyle zorlanıyorsun ya ... hele almeida'nin kaçırdığı yazıklar olsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 berabere kalıp nasıl 4.lüğe düşüyoruz hala anlamadım. İkili averaj varsa neden şu an 3.yüz? Bu nasıl saçma sistem ya edit: hee faul yap ki zaman onların lehine işlesin. zokora da çok akıllı. zaman geçsin diye kabadayılığa başladı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Şu an 4.yüz ve öyle kalacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Ya sokucam boyle faullere ama ya, herif biciyo queresmayi faul yok hakem dibinde lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 TFF'nin sitesinde bile 3.yüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ligi trabzon daha önde bitirdi ondan 3. trabzon. buçuklu puanlar sayılıyor sanırım. tff'de süper finaldeki averaja göre dizilim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 lan girmedi mi o sut :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 gol sandım lan asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ben bu kadar mal bir takım görmedim ömrümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 en cenabet sezonunu yaşadı beşiktaş. ötesi yok ya. bu sene 3 çeşit kanser birden olduk anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Cacık olmaz bizden, EŞŞEK gibi 2 hafta öncesinden açsınlar sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ahmedinejad said: ligi trabzon daha önde bitirdi ondan 3. trabzon. buçuklu puanlar sayılıyor sanırım. tff'de süper finaldeki averaja göre dizilim var abi o zaman neden bu maçtan önce yoktu o olay? maç bitince mi işliyor sistem? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 satsınlar abi takımı ya, toplayalım kölelerimizi oynayalım 24/7 sezon açsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ahahahahha quaresma faul beklediği pozisyonda aha dedim kalkıp sallayacak tekmeyi bu adam sinirlenince kafası atıyor hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 beyin bedava çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ikinci yarı fırat aydınus takdir haklarını bayağı ts'den yana kullandı. Fakat buna rağmen BJK maçı fazlasıyla açacak fırsat yakaladı. Hani dersin oynatmadı bizi, öyle birşey yok. TS faul almayı da bildi, Burak'ın atılmasını iyi de değerlendirdi. Kurt hoca Tayfur daha rezil nasıl oynatırım bu takıma diye kasmış resmen, Almeida ikinci yarı yorgunluktan adım atamıyorken çıkarmadı. Yarardan çok zararı oldu, altıpastan yine kaçırdı ve hop gol. Gol öncesi de kesinlikle faul değildi ama neyse, İyi ki 3. olamadık. Aşağıdan gelecek takımda koyar BJK'ye umarım da Avrupa falan göremeyiz. Bir takım nasıl bu kadar kötü bir hale gelir anlayamıyorum. Bireysel yeteneklerden oluşan bir takım olmasak şu kadar bile dayanamayacaktık... İsmail desen bir mal, artık savunamıyorum bile adamı tam bir öküz, davar, mal. Hiçbir katkısı yok, her ayağına aldığı topu geriye atıyor. Geriye pas başarısında %100, ileriye %5 falan sanırım ... Almeida'yı pivot olarak kullanmaya çalışıyorsun. Pivot forvetin olayı topu 3-4 saniye ayağında tutup hücuma yön vermek ve bu sürede defans hattının ileriye taşınmasına ve oyunu daralmasına fırsat tanımak. İleride top tutuyor, defans ileri geleceğine Cenk'e daha da yakınlaşıyor... Aurelio desen oyuna pozitif katkısı hiç olmadı. Kaçak oynadı sürekli, savunmada faydalı gibi gözüküp yaptığı pres ile az çok işe yaradı. Necip ve Veli olsaydı en azından pozitif işler yapıyorlardı. Neyse ya başlasak her şey için birşeyler söylersin. Bu kadar kötü takım yani inanılmaz ya. FM'de rastgele taktik hazırlayıp şu takımı çıkarsan fark atardı şu TS'ye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Bursa 1. olur inşallah yoksa bizi 5. olan direk eler, bunlara ödül olur avrupaya gitmeme felan. Tayfur ile beraber takımı yenilesinler, aurelio ya iyice uyuz oldum saolsun. Birde direk dibinden dışarı vuran almeiza ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Trabzon niye o kadar sevindi ya :D Ön elemeye mi bu kadar seviniyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 sampiyonlar ligi on elemesi iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar