Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Frantic said: http://inciswf.com/390inciy6134103.swf Abi çok iyimiş bu ya aahahhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Takima helal Son ana kadar sakin kalip alkislayan tarftara da helal Polise niye saldirdilar bilmiyorum Tebrikler gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Lig tv spikerleri amma zavallı ya, yok böyle bir maç, süper maç oluyor diye diye milleti etkileyeme çalışmaktan maç anlatamadılar. Şampiyon gs oldu hala herif aslında 2 şampiyon var felan diyor =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 bazı fb taraftarları ne kadar ilkel ne kadar barbar lan. aynı adamlar değilmiydi sezon başında yine hazırlık maçında sahayı basıp maçı oynatmayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 GEd said: di said: Oturdum mac izledim seneler sonra. Fenerbahce taraftari kadar pis be. Baya baya sevindim kaybettiklerine. seneler sonra izlediğin için diğer pislikleri görmediğindendir o. Dogrudur, aksini savunmak baya sacma olur, lakin benim izledigimi gordugumu degistirmiyor oyle olmasi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 STADI MI YAKIYOLAR LAN AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 maalesef her taraftar toplulugunda oldugu gibi bizim de cahillerimiz cok. Neyse egitim seviyesi yillar gectikce yukselir biraz daha medenilesiriz bir gun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 galatasaraylı arkadaşları tebrik ederim üzüldüm, ancak sezonu 9 puan farkla tamamlayıp son maçta rakibinin sahasında beraberliği bile sağlayamayıp şampiyonluktan olan bir takımı destekliyor olsam çok daha üzülürdüm o yüzden hem sezon boyunca oynanan futbol açısından hem de son maça kadar gelen bu abzürd durum açısından şampiyonluğu hakeden takım GS idi tekrar tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 CENTİLMEN TARAFTAR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 yaksınlar stadı. kendileri yaptırdı nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 http://i.imgur.com/LDJEX.png zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ehehe puan durumu yarım puan la kapak olsun bursa filan da yardırmış bak ne oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 avrupa ligi tecavüz etmiş bir üst lige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ahahahah lan ntv'de canlı yayında ana avrat sövüyo taraftarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 koltuk savaslari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 taraftarlar bosaltmayinca polisler bibergazi sikmis. sonra olaylar cikmis. ahahah. /fiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 O değil de Türkiye kupasını alsak bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 http://i.imgur.com/hEy2J.jpg eheh fener yine saha da 00000 kutluyorlar zaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 iki takımda iyi oynadı ama şampiyonluğu hak eden GS idi ve aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 http://i.imgur.com/Vxooj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 AHAHAHA koridorlar boş be şansal tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Fazla abarttınız stad olaylarını. Bank Asyada 6-7 maç seyircisiz kasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Fenerbahçemisss Demirören ve Lig Tv ye kapak olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 evet işte tribünde nasıl cahil, "kültür farkı" olan seyirci olabiliyorsa forumda da olabiliyor o yüzden çok görmeyin olur böyle şeyler biz tebrik edelim siz kapak yollayın, lafım böyle yapana elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 BEYLER :( http://www.youtube.com/watch?v=BgomX3qD-iA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 fb da yazdım buraya da ekleyim. sahaya giren seyircilerin söktüğü koltuklar eritilip kupa şekline getirilip kendilerine verilsin. parası neyse vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar