Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Niye banlandım?


mahmudov

Öne çıkan mesajlar

"Küfür eden ezan anında küfür ederse ve eşi hamileyse çocuğu şaşı olarak dünyaya gelir" "Kendisi de sebepsiz bayılma illetine tutulur" "Bunun nedeni meleği o küfredenin göbek geniğinden içeri cehennem sıkıntısını sokmuştur"

Vay anasını, bu kafalar nasıl kafalar arkideş
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Qualance said:

Bu videoyu ne halt etmeye izledim bilmiyorum, niye izletiriyorsunuz bize böyle şeyleri banlanan arkadaşın banını videoyu koyan arkadaşa transfer edilmesini talep ediyorum :D

Bende banlanan arkadaşın etmediği küfürü sana etmesini talep ediyorum

Ahlak ve manevi dünyanızda bir aydınlanma olsun, adam olun lan! diye eğitici-öğretici video koyuyoz aldığımız tepkiye bak yahu eüzübillah!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Griswold said:

Abi medeni kanuna göre banlamıyoruz adam, ahlaka mugayir falan noliy ahaha. Aykırı demek mugayir bu arada. Mugayyırdır belki doğrusu bilmiyorum.
Salak demişsin birine, ondan şeyapmışız.

Bunu anlamanız 3 gün mü sürdü? Burda daha ağır küfür edenler de vardı onları niye banlamadınız? Bi de "salak" banlanmayı gerektirecek kadar ağır bi söz mü?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse sik beyinli andavallar sizi. Kendi gankhalarınızdan biri küfretse ya görmezden gelir ya bikaç haftalığına banlarsınız. Biz garbage gibi bi yerde salak deyince sorgusuz sualsiz banlarsınız. Son söz olarak hepinizin anasını sikeyim (üstteki iki yarrak beyimli de dahil)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...