mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Kimseye küfür etmedim. Ahlaka mugayyır bişey de yapmadım?
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Abi medeni kanuna göre banlamıyoruz adam, ahlaka mugayir falan noliy ahaha. Aykırı demek mugayir bu arada. Mugayyırdır belki doğrusu bilmiyorum. Salak demişsin birine, ondan şeyapmışız.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 mugayır değil ki abi "salak" kelimesi bence banlanma haksız yere olmuş arkadaşın maddi ve manevi zararının tazmini talep ediyorum
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ben de bugün niye kendimi mugayyır hissediyorum diyodum
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Bu videoyu ne halt etmeye izledim bilmiyorum, niye izletiriyorsunuz bize böyle şeyleri banlanan arkadaşın banını videoyu koyan arkadaşa transfer edilmesini talep ediyorum :D
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 "roket adam" said: mugayyır ne ya ahhahaa kim milyoner istersin 500 binlik sorusu
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 "Küfür eden ezan anında küfür ederse ve eşi hamileyse çocuğu şaşı olarak dünyaya gelir" "Kendisi de sebepsiz bayılma illetine tutulur" "Bunun nedeni meleği o küfredenin göbek geniğinden içeri cehennem sıkıntısını sokmuştur" Vay anasını, bu kafalar nasıl kafalar arkideş
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Qualance said: Bu videoyu ne halt etmeye izledim bilmiyorum, niye izletiriyorsunuz bize böyle şeyleri banlanan arkadaşın banını videoyu koyan arkadaşa transfer edilmesini talep ediyorum :D Bende banlanan arkadaşın etmediği küfürü sana etmesini talep ediyorum Ahlak ve manevi dünyanızda bir aydınlanma olsun, adam olun lan! diye eğitici-öğretici video koyuyoz aldığımız tepkiye bak yahu eüzübillah!
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Olmuyor işte fazla aydınlanıyoruz, yavaş yavaş herşey.
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 "Tatar Ramazan" said: nası melek lan bu 2 rekat küfretti diye adamı cehennemdeki azaptan beter azaplara soktu. göbek deliğinden cehennem azabı aşılamak falan. fantastik bilim kurgu hameka
manve Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Hasmina kufur etmek icin bir an kollayanin vucudundan bir yeri eksilir. Kufretmeyin bak yoksa cukunuz duser.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Griswold said: Abi medeni kanuna göre banlamıyoruz adam, ahlaka mugayir falan noliy ahaha. Aykırı demek mugayir bu arada. Mugayyırdır belki doğrusu bilmiyorum. Salak demişsin birine, ondan şeyapmışız. çok mugayir sezdim seni
mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Griswold said: Abi medeni kanuna göre banlamıyoruz adam, ahlaka mugayir falan noliy ahaha. Aykırı demek mugayir bu arada. Mugayyırdır belki doğrusu bilmiyorum. Salak demişsin birine, ondan şeyapmışız. Bunu anlamanız 3 gün mü sürdü? Burda daha ağır küfür edenler de vardı onları niye banlamadınız? Bi de "salak" banlanmayı gerektirecek kadar ağır bi söz mü?
mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Neyse sik beyinli andavallar sizi. Kendi gankhalarınızdan biri küfretse ya görmezden gelir ya bikaç haftalığına banlarsınız. Biz garbage gibi bi yerde salak deyince sorgusuz sualsiz banlarsınız. Son söz olarak hepinizin anasını sikeyim (üstteki iki yarrak beyimli de dahil)
Öne çıkan mesajlar